Родителите срещу приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121593)
 Любов и изневяра (29818)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21919)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18633)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите срещу приятеля ми
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1286 пъти
Здравейте!
Аз съм 18 годишно момиче и от половин година съм с приятеля си. В началото нещата бяха много добре- приятелят ми идваше на гости, разбираха се с баща ми и изведнъж всичко се сгромоли. Баща ми е доста консервативен и не ми позволява да пренощувам при приятеля ми, също така ме кара да се прибирам в 22 часа, най-късно и много рядко след куп убеждения - 23. Наскоро попитах приятеля си защо не иска вече да идва на гости, а отговорът му беше : "Знам мнението на баща ти за мен, говорил е на хората и не искам да стоя на една маса с човек, който не ме харесва. Интересуваш ме ти, не родителите ти и с тях заедно може да ни видиш на бала ти и на сватбата. " Знам, че е глупсави, но мнението на нашите винаги е билп от значение за мен, а от тях чувам само "Няма ли да го зарежеш то? ", "Намери си друг! " и куп подобни изрази. Става ми много тежко, че не го харесват, а той не иска и дума да чува за тях, вече не му разказвам какво сме си говорили с майка ми или какво съм правила вкъщи, защото и той не ги харесва. Кажете ми как да се справя с това и минал ли е някой от вас през нещо подобно. Благодаря ви, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 88f0253e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   А каква е причината да не го харесват? Каквато и да е, ако той е твоят човек, с времето не им остава друго освен да се примирят. Може и години да минат, докато свикнат. Просто имай търпение и се обичайте. Важното е да държи на теб, а не да идва у вас.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4789824564
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Интересно защо ли досега на мен не ми се е случвало да не ме харесат родителите на приятелките ми, напротив? Замисли се по този въпрос. Родителите ти със сигурност ти мислят доброто и това момче с което си вероятно има много трески за дялане - стил, поведение, говор, интелект. Никой родител няма да се противи детето му да има до себе си изискан партньор с обноски и перспективи и обратното. Интересно колко татуса и пиърсинга има това момче, има ли вид на гамен и арогантно поведение? Защото ако имаше поне малко акъл в главата, приличен вид и поведение, щеше да спечели сърцата на родителите ти за нула време.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fe0c198a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Незнам защо родителите ти не го харесват, но прочетох коментарите и ми стана интересен No 2. Много ми е интересно, като имаш татуси и пиърсинги, какво значи това, че си тъп или гамен. Въобще защо намеси татусите ми е интересно. Защото не ги харесваш? Или те правят по малко умен? Или мама и тате не ти дадоха да си сложиш?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 34bac2004b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, ами просто си избирал хора от добри и разбрани семейства, но това не значи, че всички са такива.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4789824564
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   от 2. 3, мисля, че много добре знаеш историята на татусите и значението им при намирането на престижна работа и реализация в обществото, защо ме караш да коментирам излишно? Познавам един свестен младеж, който има около 20 пиърсинга по лицето си, попрекалил е по всички стандарти, резултатът е, че няма работа, никъде не го наемат само като му видят "красивото изразително" лице. започна да посяга към алкохола. Мисля, че перспективата на решението му да бъде "различен" е ясна... Щом като човек е решил да се изразява по този начин, като се рисува, това си е негов избор, но си носи и последствията, защото много често се губи мярката и естетиката изчезва, остава усещането за нечовешка грозота. Толкоз за татусите и пиърсинга. Но мисля, че има други по-важни неща, които родителите на авторката не харесват в приятеля й, аз просто апелирам към нея да се замисли какви са те и дали случайно родителите й не са прави.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f680d05967
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той е по-срамежлив, не обича шумни компании и големи събирания, предпочита да сме само двамата вкъщи и да гледаме нещо или просто да поговорим. Относно татусите- напълно против е! Пиърсингите не са в негов стил. Зарибено геймърче, което за жалост в моюента е безработно, но пък очаква скоро да започне на ново място. Аз мисля, че родителите ми се притесняват, че съм малка и от факта, че съм привързана към него.
Кофти е, че собствения ми баща говори пред хората, че не го харесва и мисли, че няма да разберем, а на мен лично не ми е казвал нищо в очите. Съпоставят го с приятеля на сестра ми, който някак си успя да им се хареса. Нищо лошо не сме направили и винаги се съобразяваме, а тези приказки, които се говорят... объркана работа.
От авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3de0e83a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С раждането на човек се раждат и неговите врагове и затова винаги има причина. Много често най-големите врагове са най-близките хора. Това са сложно обусловени взаимоотношения и зад тях винаги като причина стои материалното его и действията породени от него.

Без духовна практика за пречистване на ума, интелигентността и съзнанието човек рискува да потъне в мрака на тежки кармични последици, резултат от гнева и омразата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker