Ще ми се да знам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще ми се да знам
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1723 пъти
Много ще се радвам на няколко мнения по моя въпрос.

Става въпрос за момче, с което имах връзка. Разделихме се, той ме остави, като каза, че сме много различни. Аз бях първото момиче в живота му. Наистина всичко, което изживяхме заедно беше истинска магия.
Неговите приятели не ме харесваха в началото, но вече се разбирам чудесно с тях, дори сме приятели. След време ми каза пак, че мисли за мен, но ще му мине. Винаги казваше, че любовта е за слабите, а той не иска да е слаб.
И мина доста време, аз не съм се отказала от него, говорим си всеки ден, останахме си приятели и ми казваше, че аз съм единствената, която го слуша и разбира. Винаги се старая да го подкрепям във всичко и да му помагам. Той обаче спря да ме търси. Винаги той беше този, който търси мен, а сега не ме търси изобщо. Каза, че е по-добре да не се бяхме запознавали. Каза, че иска да се забравим. Преди няколко дни излязохме и го попитах защо не иска да говори с мен, а той ми отговори, че няма да ми каже. А и както си вървяхме един до друг, той ми каза да се отдалеча малко от него, защото го притеснявам. Било по-добре да не го доближавам, при което на мен ми стана много неприятно и се натъжих. Седнах и не казах нищо, а той дойде до мен даде ми якето си, за да не ми е студено и ми каза, че се притеснява да не настина. Да не забравя и факта, че ми е говорил за други момичета, които му харесват и съм виждала как ги оглежда. Но факта да има друга е изключен, защото той е срамежлив, той момичета почти не познава. Приятелите му ми казват, да не губя надежда. Че като ме видел усмивката му грейвала. И наистина ми се иска да знам какво става в главата му. Държи се с мен, сякаш нищо никога не е било.

Ще съм благодарна на вашите мнения!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 07a0c4d285
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човекът просто е скъсал с теб, може би има друга, може и не - просто не иска да се занимава с теб. Според мен, ти не си преживяла раздялата, а ТРЯБВА.
Няма такова нещо като приятелство след раздялата - остави човека на мира, защото всичко останало е само унижение за теб и никога няма да помогне да го спечелиш отново - запази доброто за връзката ви и продължи напред

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8db9075829
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изглежда, че ще е по-добре да се откажеш, защото ако продължавате така ще се тормозиш още дълго време и накрая той ще те разкара още по-грубо.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0df608c164
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо не си пишете в тинейджърският сайт, а се правите на големи? Объркала си раздела. Още на кукли си играете, а и за сериозни неща мечтаете, проличава по разсъжденията.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9f8352a956
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   (Автор)
На 18 години съм №3. Ти си прецени малка ли съм или не съм. Просто искам мнението на хората, защото като оставим на страна другите неща аз ценя страшно много това момче, като приятел и именно за това искам да знам какво става. А не за това, което ти явно си мислиш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1ba384a178
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Май е пълна каша в главата му. Предполагам, че е на твоята възраст горе- долу и не че сте малки, но не сте и толкова големи и тези негови размисли за любовта, как прави хората слаби и т.н., според мен са просто пишлегарски глупости ( все пак момчетата се развиват малко по- бавно :)) Може би иска повечко опит с момичетата, може би си мисли че му пречиш с любовта си. Според мен трябва да се отдръпнеш малко от него, без да му звъниш и търсиш, остави го да се осъзнае и сам да те потърси..поеми си глътка въздух от всичките му глупости и нали знаеш- what goes around, comes back around, ако ли не, значи не е твоят човек ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 261de379dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моето впечатление е, че момчето все още има чувства към теб, това е и причината да поиска да спре всякакъв контакт и близост с теб. Мисля, че би трябвало като за последно да си изясните всичко и тогава да решите как ще я карате. В противен случай ще страдате и двамата. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 68d57aa9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, скрий се някъде!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3852c3a7fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Може би все още изпитва нещо към теб, но явно нещо му пречи, за да бъдете заедно. Дали го е страх, че ще се влюби, или пък нещо в теб го отблъсква, не е ясно, но факт е, че тази причина съществува и е достатъчно основателна, за да се отдалечава от теб. НО.. каквото и да е, уважи неговите желания и се отдръпни. Мъчение е и за теб, вероятно и за него. На сила хубост не става, недей да го притискаш, при положение, че той очевидно не иска нищо сериозно да се случва между вас за момента. Сигурно той самият е объркан, но в крайна сметка, това на теб не ти помага. Съветвам те да спазваш дистанция за известно време и да видиш дали той ще те потърси, но нека му е ясно, че няма вечно да чакаш да реши какво иска.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 68d57aa9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз пък мисля,че е пълна каша в главата на коментиращите!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker