Тя ми липсва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя ми липсва
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1354 пъти
Здравейте, реших и аз да се оплача за проблемите ми тук, защото вече не издържам. Аз съм момиче на 15 и си имам приятелка. И да аз съм обратна. Проблема е че всички в училище разбраха за мен и приятелката ми , а родителите ми си нямат и на представа. Всъщност майка ми знае, че съм с това момиче, но в момента, в който разбра ми каза че не искала да отглежда лесбийка и че трябвало да скъсаме. Обедих я че сме скъсали, за да не каже на татко и ние найстина пробвахме да скъсаме дори няколко пъти но накрая винаги се събираме. Проблема обаче тук не са наште а всички в училище. Има едно момче от моя клас, , която е пълна комплексарка и търси внимание от всички и всичко и след като ни видя да се натискаме в тоалетната реше че е видяла чудото неземно и всички трябва да разберат за нас. След това всички ни се подиграват и дори забелязах, че учителите гледат с различни очи на нас. Това добре някак си ще го приживея, но ако родителите ми разбират??? :( Какво да направя да им кажа ли или.. какво да правя?
А и тя се отдръпна от мен не сме го правили от месец. Толкова много ми липсва не знам какво да направя, за да си я върна обратно. Моля ви помогнете ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9c681b6e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не им обръщай внимание, майка ти е много ограничена, също и съучениците ти. Нима майка ти няма да те обича, ако си лесбийка? Що за родители са това, да се налагат в любовния живот на децата си така и да ги учат на ограниченост. А на съучениците не обръщай внимание, то явно и в 21-ви век не е нормално да си различен, а както съм чувала е "гнусно", "ненормално" и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b27e1ba6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   О Боже,как може да сте толкова глупави да се целувате в училище ? И аз съм си имала гадже момиче от моето училище и се бяхме разбрали да не се поздравяваме,да не си говорим,все едно не се познаваме ,а когато излизахме навънка и ни виждаха съученици казвахме,че аз й помагам в домашните или са ни запознали други хора от даскало и слушаме еднаква музика и сме приятелки само.Никога не сме си позволявали да ни виждат,вярно е ,че е гадно да криеш любовта си ,но се съобразявайте,това е училище.Иначе майка ти тъпо расъждава , ти си малка,искаш да експериментираш,сама ти сега мислиш,че си обратна,но може след години да не е така,просто й звънни на твоята и й кажи какво чувстваш,излей си душата.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b681598d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Горе главата. Избягвайте да се натискате в даскало. Поговори си с нея, обясни й, кажи че я обичаш и винаги ще бъдеш до нея. Ти поне си имаш приятелка, а аз какво да кажа като съм влюбена в момиче, с което най-вероятно няма да мога да бъда.. отделно и че тя не знае.. Съвета ми е ценете това което имате! И успех :)
Д. 17

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker