Коя съм аз? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Коя съм аз?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1542 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Както знаем това е периода в който навлизаме в побертета. Но тук идва и един проблем, който ме мъчи от доста време!
От много дълго време се интересувам за различни стилове (емо, металисти и др. ) започнах да общувам с такива хора и да разбирам повече за тяхните стилове. Тук ще кажете:
-Миличка гледай си образованието!
Ами аз го гледам наистина съм отлична ученичка! Но това не е проблема
Когато кажа на някое момче в какъв стил искам да бъда те винаги ми казват:
-недей ще съжаляваш, да не си го направила, луда ли си
Просто ми кажете защо казват такива неща...
Това че си ЕМО нещо лошо ли е нещо забранено ли е не разбирам....
С какво може да ти навреди, повачето си мислят че като си ЕМО си извратен... но и тези хора имат чувства нали.... моляви кажете ми дали ще направя грешка ако съм емо, и защо...
Благодаря предварително :)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0f37a44bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Всеки има право да бъде какъвто си иска! Това е проблема на обществото и винаги е бил това- не приема различните!
Аз нито съм емо, нито пък съм против емотата всички сме хора и всички трябва да се приемем, за да не се самоунищожим.
Имаш право да се обличаш както си искаш, не е едно време, не се вързвай на хората те винаги си приказват, дори и да няма защо!
Бъди такава каквато искаш ти, а не такава каквато искат другите!


Вярна на себе си!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c3b1addf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   мила аз съм на 12 и седя до металист в училище в началото мразех метъла но също постепенно започнах да го харесвам даже вече имам метъл песни на телефона си и се опитвам да се обличам в черно. така че няма нищо лошо в крайна сметка ние сега развиваме нашия характер

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1fe34e41cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Емо попринцип е сборище на мазохисти в една група ;) И аз съм сред метълчета, не като повечето който се събират постоянно с бири и цигари, а добри интелигентентни приятели. Всичко е до хората. Събереш ли се с лоши и лош ставаш. Няма лошо, че искаш да си сред тях, просто виж дали са примерни или не :)
Поздрави

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 78a7860aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, много залъгваш себе си за жалост. Не си отлична ученичка или дори да си, това означава, че оценките ти не се реални, а измислени и надути. Пише се ''пУбертета'' и се пише отделно ''моля ви ''. Имаш и други грешки като запетай, главни букви, точки, правописни, но главно тези исках да ти кажа. Разбирам желането ти към това да бъдеш различна и уникална сама по себе си, но това е грешка, повярвай ми. Когато бях 5-6 клас имах ужасен живот, емо не е само стил на обличане, който ти го казва означава, че е гаден позьор и е само за тъпата мода, истинските емота са хора които са насилвани, бити, мразени и затворени в себе си, хората ще те мислят за някаква такава. Та тогава ти казвам имах гаден живот, нямах приятели, бях си нормална, не разбирах защо не ме харесват и започнах да слушам метал, направих си емо прическа, дрехите ми бяха такива с разни групи, стана по-зле, момчетата на днешно време мразят такива неща, те обичат секси момичетата, започнаха да ме удрят, да ми дъпрат косата, да се присмиват на дрехите ми. Сега съм на 18 години и някъде преди 1-2 години реших да спра с този стил, започнах да нося токчета, къси поли, махнах тази емо прическа и сега всички момчета ме заглеждат. Преди с онзи външен вид в рейсовете ме бутаха, хората по улицата ме мислеха за избягала от психиатрията и пазеха децата си от мен, наричаха ме дявол, изрод. Просто се дръж далече, ще ядеш бой, ще има подигравки, ако не искаш да си кифла, по-добре бъди нормална, не си съсипвай живота с тези стилове, емотата са сладки, но са мразени. Също така истинските емота пушат, пият, имат само двойки и режат ръцете си и целите са в белези, каквато бях и аз и сега съжалявам, срам ме е да ходя по тениска. Ако наистина си умно момиче ще избягаш от това, аз затънах с оценките, развалих си дишането с тези цигари, не беше добре, радвам се, че се промених.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 588b7cfeb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Никога не съм разбирал емотата. За мен те са депресирани свръхемоционални хора, криещи се зад една завеса на готическият стил. Не знам каква е целта на това не съм и чел в интернет просто защото не ме и интересува. Съветът, който мога да ти дам е БЪДИ СЕБЕ СИ! Не е нужно да се преструваш на нещо което не си. Късмет!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ebedcda278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бяла татуировка, черна тауировка, татуировка остава си.Себе бъди си.Живот в успееш.Емо ражда се роден.Не можеш бъде емо.Емо ражда се наранен.Ти се родила кокошка и иска да бъде орел, орел не може бъде.Но орел мъжки орелка търси, фълшив образ не може поддържа ти за време дълго, рано-късно орел разбере ти прикрива себе си.Късмет.

Йода

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 11729c6627
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има разлика между хора, които слушам тежка музика и емо-та. Моля те първо научи значението на думата и после казвай каква искаш да си.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e390787bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това са най-чувствителните хора. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9dd3f1491b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Към Н4:Вие ще си откриете ли грешката/те ? :)
Не съм наясно много с новите движения,стилове,но ако е такова,което Н4 го описва не бъди емо бъди себе си.....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b4b2ae5aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей и аз имам същия проблем като твоя. И аз съм на 14. Аз много харесвам емотата много яко се обличат но не бих станала емо това не е просто стил на обличане а начин на живот те са дълбоко депресирани и се нараняват а останалите които просто се обличат така са копирвачи. Аз не искам това. От доста време се чудя как да променя стила си за да се отличавам от другите. Затова понеже харесвам всички стилове музика освен чалга, опера и класика :дд. Обичам да слушам поп, рок, метал и др. Мислех от лятото да променя малко начина си на обличане сега е: дънки тениски блузи суичъри със и без цип кецове дънкови якета през лято къси дънкови панталони тениски потници. Ще нося всичко това но в по тъмни цветове или малко по-готически начин. Черно сиво бяло тъмно синьо червено :дд. Може даже да смесвам от различни стилове ама по хубав начин разбира се :дд. Аз не се гримирам и не правя нищо специално. Имам кафява коса и кафяви очи. Но спокойно ти ще откриеш твоят стил. Но бъди себе си не копирай никой. Успех. :3

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b723d26118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Емото не е някаква прическа и израза клише '' никой не ме разбира. Да си емо, е гадно защото те се режат, обичат болката.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6d6fb50283
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Както знаем това е периода в който навлизаме в побертета. "

- Навлизаш в пубертета още от 10-11 годишна.

"От много дълго време се интересувам за различни стилове (емо, металисти и др. ) започнах да общувам с такива хора и да разбирам повече за тяхните стилове. Тук ще кажете:
-Миличка гледай си образованието! "

- Никой няма правото да казва нищо подобно. Напротив - Хубаво е, че се интересуваш от различни стилове, за да откриеш какво ти допада. Нека не се лъжем, външността е нещо важно.

----
Всъщност "ЕМО" ида от "emotional", в превод - "емоционален". ЕМО е по-скоро нещо, обвързано с депресивни състояния на свръх-емоционалност, а не със стил на обличане. Дрехите, които са преписвани за "емовски", всъщност са нещо между пънк, готика, инди и прочие.
Ти не можеш да "станеш" емо(ционален). Свръх-емоционалността или я имаш, или я нямаш. Във втория случай е по-добре.
Съветвам те да НЕ твърдиш, че си "емо", "метъляга" или нещо от сорта, защото със сигурност не си наясно за какво става дума.
Слушай онова, което ти харесва и не се насилвай да бъдеш нещо различно, само за да изпъкваш. Изглеждай така, както се чувстваш добре и ти харесва. Бъди себе си.
Не се поставяй в рамки, не е нужно да имаш точно определен стил, известен на света. Създай си нов, свой.

И казвам това, като двадесет и четиригодишен зрял човек, с огромна любов към готиката, но в никакъв случай не искам да твърдя, че съм гот. Обличам се така, защото ми харесва, слушам готическа музика, защото е красива, наслаждавам се на съвършенството на готическото изкуство... И все пак, ако някой ден ми хареса една къса розова диско-поличка, или пък си харесам чалга/поп/рап парче (което едва ли някога ще се случи), няма да си забраня да го слушам, а напротив - ще си нося дрешката и ще си слушам песничката. Не робувай на стереотипи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c5c74862e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Само искам да кажа на Н.12,че не е нужно да си ,,емо,, , за да си емоционален или обратното.Нужно е да искаш да привличеш внимание към емоционалността си.Нямам против ,,различните,, винаги съм ги приемала,въпросът ми е защо различните трябва непременно да са набиващи се на очи с външността си.Като приемаща се за различна гордо мога да кажа,че никога не ми е трябвало да се обличам като пребита или като за погребение,за да направя на някого впечатление.Към авторката: начинът на обличане е най-простата форма на изява,стреми се да зашеметяваш с характер и интелект. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker