Високите момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Високите момичета
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2941 пъти
Здравейте всички,
Пиша това, за да ви споделя моя проблем. Прекалено съм висока - 1, 85... страшно много е за дори за момче, пък камо ли за момиче. И съм само на 15, ще продължавам да раста. Знам, че много от вас си мислят "какъв проблем пък е това? ". Да, може и някои ниски момичета да искат да са високи, но аз бих дала всичко, за да премахна поне 10 см от гигантския си ръст. Най-висока съм в класа си. Останалите момичета са нещо от сорта на 1. 60-1. 65 и аз стърча над тях като жираф. На моменти се чувствам като тяхна майка - една глава по-висока и ги гледам от горе, докато те са всички едни дребнички, могат да слагат обувки на токчета и да се закачат с момчетата. А аз изглеждам нелепо, когато го правя, защото всички са, ако не по-ниски, то колкото мен високи и изглеждам като някоя педофилка, когато реша да се базикам с тях. А за токчета и дума да не става - няма да сложа цял живот, иначе ще бия рекорда за най-висока жена. Чувствам се много некомфортно в кожата си, на моменти си мисля, че е трябвало да се родя момче, за да нямам такива проблеми. Момчетата са яки, когато са високи, момичетата са жалки. Аз съм по-висока дори от баща ми, което е ужасно. Нямам приятелки, които да имат същия проблем, затова реших да пиша тук. Моля ви, ако някой знае как да преодолея тази омраза към ръста си и да се науча да обичам тялото си, да ми даде някакъв съвет. Наскоро открих, че вървя доста приведена и съм започнала да се изгърбвам, а в училище дори избягвам да ставам от чина, защото съм като великан и стърча над чиновете. Наистина имам нужда от подкрепа, благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 528b577743
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-голямата грешка е да искаш да бъдеш като другите и да не оценяваш собствените си предимства. Много мъже харесват дългокраки мадами, въпросът е да вървиш изправена и да се гордееш със себе си. Училището не е целия свят, ще завършиш и ще срещнеш и други високи хора;) И аз на твоите години имах хиляди комплекси, но като пораснах осъзнах, че точно те са моите предимства, нормално е да си объркана, но с времето ще се приемеш и после даже ще се заобичаш. Просто това е дълъг процес и се иска търпение:). Не прави грешката да се изгърбваш, това е много важно, ходи си изправена, походката и самочувствието ще те направят много по-женствена и уверена! А за токчетата даже се радвай, защото са истинско мъчение, ти си висока естествено и си имаш дълги крака - гордей се! Има толкова високи мъже, ще си намериш и такъв, а и по-ниските от теб се заглеждат по високи мадами, не се притеснявай:) Просто бъди търпелива и всичко ще си дойде на мястото! И ходи изправена =)!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c2358ac9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей,
момичетата които играят волейбол или баскетбол също са високи поне колкото теб, а дори и повече.
да не мислиш, че имат проблем с това?
ще ти е проблем докато завършиш, след това ще си намериш високо момче - има доста

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e128f6ff8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж, рaзбирaм те много добре. Aз имaм същия проблем, но съм нa 13 и съм високa 1. 70. Нaй-високото момиче в клaсa и до преди половин годинa бях нaй-високa изобщо, но зa мой късмет сегa едно момче е 1. 75-1. 80. Но коментaрите относно ръстa сa ми до болкa познaти. Жирaф, дърво, кaто бяхме мaлки и си игрехме нa семействa винaги бях мaйкaтa или по-унизителното- бaщaтa. Някои съученички ходят нa плaтформи(попринцип съм мaлко против, зaщото нa 13 нa високи обувки, не звучи много добре), a aз дори не си помислям зa някaкви други обувки освен кецове, мaрaтонки и ботуши. A пък и съм 40-41 номер, тоест ужaсно е!! :( :( :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d1161ac71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И ние имаме едно момиче в нашия клас, която е на 10 а ние сме по-големи от нея целия клас а тя е по-висока от всички и въобще не и пука тъй че по-добре и на теб да не ти дреме : )))) а и междудругото сме 5 ти клас ; )

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3083e64c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Всичко е в мисленето. Трябва да обърнеш нещата в твоя полза. Щом си сам на 15 сигурно ще пораснеш още 5 см. Няма да се гърбиш, напротив ще се пъчиш още повече!
Може да станеш домина, ще има наплив от кандидати. Не си и помисляй да имаш деца от някой по-висок от теб, защото на дъщеря ти ще и бъде още по-гадно. Няма как, ще трябва да изживееш живота си по нестандартен начин и да ходиш с мъже по-ниски от теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a07dd007db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила, какво да ти кажа и аз имам същия проблем. Много малко по-ниска съм 1. 80 и съм по-голяма от теб. Винаги съм се комплексирала от ръста си и това е било в голям минус за мен. Много затворен и подтиснат човек съм. И моята майка и баща са по-ниски от мен какво да направя.
Искам поне да те успокоя, че щом си на 15 една ли ще растеш повече. За разлика от теб обаче момчета ще растат вярвай ми. Тези, които са високи колкото теб със сигурност ще те надминат.
Не знам за теб, но аз винаги съм попадала в среда, в която винаги е имало момичета високи колкото мен, не много, но ги има. Почти всички са били много нахакани и със самочувствие. Даже имам една позната, която е точно с твоя ръст. Тя е манекенка и всички я харесват. Да стърчи над всички, но има супер високо самочувствие и е хубавичка. Същата тази си има и приятел и само гледа как да се възползва от ръста си. Съветвам те и ти да правиш същото.
Ще ти дам и друг съвет учи езици и след това се изнеси да учиш в някоя западна държава. Ще се учудиш колко високи хора ще стрещнеш. Българите сме ниска нация като цяло. Пък и поляци, германци примерно си падат по високи. От собствен опит го знам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 06434aa9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледай да компенсираш с други качества, като секси фигура например.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 476029fb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Природата те е създала такава.. обичай се! Просто е губене на време да се притесняваш за такива неща повярвай! И аз съм доста висока и преди се чувствах ужасно за това, но осъзнах че няма смисъл.. не си губи времето с такива неща!!!
A rose can never be a sunflower, and a sunflower can never be a rose. All flowers are beautiful in their own way, and that's like women too.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b98411a704
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей! Аз има същия проблем на 15 години съм и съм висока около 1. 75. Напълно те разбирам. И аз като теб доста пъти съм се замисляла за това. И покрай мен повечето ми приятелки са ниски. Трябва да се приемеш такава каквато си въпреки всичко. Мисля, че няма да растеш повече, при положение, че си толкова висока. Не се притеснявай не си единствена :). Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 528b577743
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мария Шарапова е по-висока от теб - 1. 88 и изглежда прекрасно! Ходи изправена, със самочувствие и цял свят и се възхищава. Григор Димитров е 1. 90 и са страхотна двойка! А манекенките също се търсят над 175см (говоря за истинските от световните подиуми). Мога да ти дам хиляди примери за прекрасни високи жени, радвай се и се гордей с височината си! След няколко години и момчетата около теб ще пораснат и ще видиш, че височината ще ти е в плюс. Жените винаги искат каквото нямат и рядко виждат красотата в самите себе си. Замисли се защо съученичките ти носят токчета - защото искат да са високи и да изглеждат по-стройни. А ти си го имаш природно, така че се радвай!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6a54713229
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей аз съм момче на 16 и съм висок колкото теб, не мисля че трябва да се срамуваш от височината си а да се гордееш че не си типично средна или ниска и аз се усещам че съм прегърбен незнам дали е защото се привеждам заради другите или защото съм израстнал прекалено бързо, но имаше и такъв момент в който ми се подиграваха колко съм висок и други неща, но след това осъзнах, че това е просто завист и типичен нрав на поведение ти си различен ти си странен трябва да те накарам да страдаш. Разбрах че няма нищо лошо в това да си по-висок от другите, ти си момиче и естествено ти е некомфортно да си единствената висока сред момичетата в училище например, защото са по-ниски от теб и им е странно някой да е по-висок аа момчетата често като видят по-високо момиче и реагират странно поне аз често срещам такива не мисля че това е правилно, прекалено са ограничени в мисленето. Аз мисля че е страхотно да си високо момиче и попринцип растежа при момичетата свършва по-рано така, че не се притеснявай няма да станеш по-висока от колкото си сега.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0091ed2ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най- важното е да имаш самочувствие и да се харесваш. Сега си само на 15, може би ти се подиграват, но след няколко години ти гарантирам, че няма да имаш проблеми относно ръста. Казвам ти го от личен опит. На 18 години съм и съм висока 1. 80 от 14-15 годишна. Понасяла съм подигравки от съучениците си- от обичайното жираф до "как е времето там горе? " и много други. Но с времето всичко си идва на мястото, повярвай ми. Сега получавам само комплименти за тялото си, може би защото тренирам усилено от години.. това е много важно, започни някакъв спорт, за да оформиш тялото си и да не се прегърбваш. Просто спри да се комплексираш и да мислиш, че всички високи момичета са "жалки", а всички ниски са много готини. Само погледни снимки на ангелите на Виктория Сикрет, високи колкото нас, жалки ли са?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cc4c22c7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Като момче ти казвам, че като цяло се гледа по-добре на по-ниски момичета. Просто стереотипът е момчето да е по-високо, а в днешно време мъжете сякаш са по-ниски. Аз съм точно колкото теб, на 18 години и рядко виждам по-високи от мен. А 1. 85 не е ЧАК толкова много за мъж. Просто са дребни. След като височината ти е проблем си длъжна да имаш перфектно тяло и пропорции, което с воля се постига. Оттам нататък като почнат да свиркат около теб ще ти стане по-леко. В училище няма как да не ти е тежко, след като вероятно си заобиколена от тапи, но след това няма да е чак така. А и вероятно няма да растеш повече. Аз съм чувал, че се расте до 20, но от 2 години не съм мръднал и с 1см.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cd75d6ece9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз съм момиче на 17 години и съм висока 165 и имам комплекс, че съм ниска и се мразя заради това. Да, момчетата го намират за сладко, но но мен не ми харесва. Дънките са направени за ръст 175, за да може да станат и на ниски и на високи момичета и си представи тези 10 сантиметра като си сложа ниски ботуши как се набръчкват по целите ми крака и стоят все едно са ми големи и съм с някакви къси крака. Мечтая си да си обуя дънките и да ми стават точно до глезена идеално изпълнати по мен, да имам дълги крака, да съм висока жена с хубав стил, а сега дори да имам хубав стил съм като някаква мини краставица. Да, мога да отрежа дънките и да са по мен, но аз не искам да ги режа, искам да са ми точни и много се ядосвам. Чувствам се като трол. Искам да се събудя утре и да съм поне 175 или 180, да бъда манекенка, а сега са ми казвали от агенции, че съм красива, имам шанс за кариера, но само ако стана 175, не приемали ниски манекенки и сега ми иде да се гръмна, не се брояло ако си с токчета. Така че всеки иска това което няма миличка, радвай се и бъди горда със себе си, по-добре висока отколкото трол като мене.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c11859f9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ооо, толкова високи мъже има, ще си намериш висок. И 1, 85 не е страшно много за мъж, в днешно време хората като че ли стават все по-високи - 1, 90 и нагоре..

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bf6bd1c709
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Висок съм 187 см и ми е марак за таква висока жена, токай се носиси токчетата и ги накрай всички да ти завиждат за дългите крака. Момиче като теб ще си намери едър и як мъжага дето всички ще им текът лигите по-него.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 987b00c4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз съм на 15 и съм висок малко над 1. 90 и мисля че това не е никакъв проблем и мисля също че много момичета биха ти завидели!
Не приемай това предимство като недостатък.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 09af3f12dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм на 13 и съм 1. 77. Искам да ти кажа че много се гордея с това, че съм висока дори искам да порастна още малко. Чувствай се удобно в тялото си и се гордей с него. Мен например доста момчета ме харесват ако си естествено красива и тренираш, ще имаш доста обожатели. Късмет и се харесвай такава каквато си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d33e9b79bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Хахаха. Много хубава тема наистина. Но някои са казали ''Високи момичета, по-високи момчета''. (; А пък честно казано високи дебели няма. Имаш много предимства, много ти пука че отдолу ще те гледат джуджета. (;; Само дето ако си намериш висок смятай ако имате дъщеря колко ще е висока, ама пък айде и тя ще си търси висок. Хах. :дд Приятна вечер! ((:


Im weirdo.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c0a8c45992
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ще си хванеш някой 2-метров и си готова.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 78c9d2c131
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Здравей, нормално е да се притесняваш от ръста си на тази възраст, но се възползвай от него колкото можеш! Започни да тренираш баскетбол например и ще си в среда с други високи хора. Сега наистина си много по-висока от другите, но имай в предвид, че много от връстниците ти още не са се развили напълно. До 12 клас ще видиш как ще има доста момчета на твоята височина или по-високи. Сега най-важното е да си създадеш навик да вървиш изправена, самочувствие, ме си хубава такава каквато си и тренирай, защото като имаш хубаво тяло, колкото и да е повърхностно е факт, че хората ще се държат с теб по друг начин и ще забравиш за комплексите ти с височината, които пак казвам на тази възраст нормално да имаш, но като и другите порастнат а и станат с малко по друго мислене всичко ще е наред:) Най-важното е да имаш самочувствие!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e78f6caa83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Предпочитам да бях толкова висока, отколкото 155, колкото съм в момента! А и високия ръст си има много предимства, можеш да станеш модел например. Какво ли не бих дала да съм висока, поне с 10см. отгоре. Когато гледам високите момичета с тези дълги крака и се комплексирам много... Още от малка си мечтая да бъда модел или нещо от сорта, но знам, че няма как да стане и сърцето ми се къса. Може би не всеки ще ме разбере, но ми е много тежко, че никога няма да сбъдна мечтата си и никога няма да бъда момичето, което искам да съм.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 04b2e44a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Хей аз съм момиче на 15 и съм 1. 75 см. Има мн по-високи от мен в училището ми и със сигурност и в твоето има, просто не си се вглеждала. И аз така си мислех до 1-2 години, че ще си остана най-високата. Но ето, че след 7 клас се преместих в др училище и сега половината клас са момчета и са колкото мен и по-високи даже. Дане ти пука! Искаш ли да си някаква 1. 50 и с токчета 10 см. да стигаш едвам 1. 60. Има ги такива в моето училище и повярвай мн. грозна гледка са. Ходят с тия тънки токчета и като са им къси краката и се опитват да ходят с темпото на момчетата се преспъват - имаше такъв случай наскоро. Вървя си аз по коридора в уч. и няква кифла като тръгнала с е*аси големите токове да тича, за да стигне една приятелка, подмина ме тичайки(като пингвин поклащайки се) и след един метър падна, буквно се изпльока на плочките и вс започнаха да й се смеят. Ама нали като минавам покрай такива те се правят на голямата работа и като си вирнат главата и са нещо повече от вс и целия свят....

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8bcac490aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Наближаваш височината на баща ми той е 1. 93 минаваш майка ми която е 1. 75

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker