Що за приятели са това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Що за приятели са това?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1391 пъти
Вече за трети път се пробвам да публикувам тази история и се надявам най-накрая да стане! Ще се опитам да обобщя нещата максимално. Първо искам да отбележа, че тези приятели, за които ще ви споделя - на тях съм им правил толкова много услуги, като братя ми бяха. От всеки друг очаквах предателство, но точно от тези двамата - не! Единият - А, ми е най-добрият приятел още от детството, с който винаги сме се разбирали. Другият, В - е най-добрият ми приятел от класа, познаваме се от 4 години, но много съм направил за него, той за мен също, но не толкова, колкото аз за него. На 17 съм иначе, момче, да поясня. Та с двамата излизаме в една компания - ние и гаджетата ни. Те двамата винаги ми се е струвало, че нещо не се харесват, почти не разговаряха помежду си като излезем, а само с мен. Аз много пъти съм се опитвал да ги направя по-близки, но просто не ставаше, те са коренно-различни характери. А е общителен, закачлив, стереотип за "готин тип", а В, както биха го определи повечето хора е зубър, ученолюбив, иначе е печен и даже на моменти прекалено саркастичен. Винаги ми се е струвало, че има невидима вражда между тях, но като ги разпитвах поотделно, винаги казваха, че няма нищо и т. н. Както и да е, да се върна на темата. За две седмици бях заминал на Румъния с нашите и като се върнах - А и В станали най-добри приятели. Просто мен ме зарязаха и започнаха да си излизат само двамата с приятелките си. А написал статус "За моя брат убивам". Чакай бе, кога станахте братя? Не ми пречи това, че са близки, а че ме оставиха без да ми дадат обяснение, след всичко, което съм направил за тях и изведнъж станаха супер близки, а аз бях този, който ги запозна! Като ги попитах настоятелно, А ми каза: "Ти беше този, който все ни отделяше и не искаше да сме приятели, искаше да сме само твои приятели, а не помежду си. Ти си егоист и не искам да имам нищо общо с теб"... Бях потресен, никога не съм му давал причина да каже това, даже никога не сме се карали. После той ме блокира, а след него и В. Сега са най-добри приятели, навсякъде са заедно, първите дружки. Как това стана и защо обвиняват мен, като всичко си беше перфектно? И никога не съм бил егоист, винаги гледах първо на тях да угодя, после на мен. А те не са лоши момчета, не са интриганти, много са добри даже, затова се чудя какво ги е накарало да постъпят така. Искам пак да говоря, ама не си вдигат телефоните или ми затварят, а В не иска да говори с мен като сме в клас, дори излиза сам на междучасието, само и само да не е с мен. Не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: f540ee3517
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Истинското приятелство изкристализирва с години и години. Когато минеш с приятел през всякакви ситуации, партита, боища, жени, пари, напивания и си останете приятели, това е истинско приятелсвто и човек, на когото може да се разчита. Винаги е взаимно и трудно се получава. Такива хора винаги се броят на пръстите на едната ръка. Времето ще покаже дали тези твои приятели са стабилни хора или повърхностни. Иначе познати и приятели за здрасти здравей има много, но истинските, най-добрите винаги са много малко.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 088d86a002
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей! Според мен ти нямаш вина, просто има хора, които са неблагодарни и каквото и да правиш за тях няма да те заобичат. Аз също имах една такава приятелка. Правех всичко за нея без да се замисля. А тя правеше нещо за мен само ако има полза от това. Беше ме запознала с една нейна приятелка и започнахме да излизаме трите. И изведнъж започна да се държи гадно с мен, страхуваше се да не и взема приятелката. Аз и обяснявах, че няма нищо такова, но тя не престана. Използваше мен когато другата я нямаше, а когато другата беше свободна мен ме заебаваха. И аз ги мислех за добри хора, но се оказа, че не са. Приятелството между трима души е почти невъзможно. Винаги единият остава игнориран. Може би тези момчета не са такива за каквито си ги мислил. Щом са те зарязали без причина и без да ти обяснят значи не са толкова добри. Според мен спри да се занимаваш с тях. Знам, че е трудно, защото със сигурност имаш много хубави спомени с тези хора. Но това е техният избор. И да ги търсиш те само ще се правят на още по-важни. Аз така направих, оставих ги и сега се чувствам много по-добре, не се унижавам да ги търся, а те да ме отблъскват. Сега имам приятели, които ме оценяват. Надявам се да съм помогнала. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 35da5e3aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо не си хаби нервите с такива хора! И при мен се случи нещо подобно. Имах си най-добра приятелка, с която бяхме заедно почти десет години, и една по-нова приятелка от гимназията. Втората даваше много зор да се запознава с всичките ми други приятели и в един момент осъзнах как и двете вече не ги интересувам. Да не говорим пък за една друга моя "приятелка", която зад гърба ми задяваше момчето, което харесвам, и то дори не защото тя го харесваше или нещо подобно, просто защото.. ами не знам... разбрах, че и на други свои приятелки е въртяла тия номера, явно избива някакви комплекси. Сериозно, в мен ли е проблемът, че само на такива хора попадам? :D Ta както и да е, забрави за тях и продължи напред, сприятели се с нови хора и т.н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker