Изпитвам влечение към по-голям мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изпитвам влечение към по-голям мъж
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1644 пъти
Здравейте. Има много подобни истории тук, но искам и аз да споделя моята. Аз съм момиче на 14 години (почти 15) и от половин година насам харесвам мъж, който е с 12 години по-голям от мен. Разбира се, знам, че това е просто едно увлечение, нищо няма да се получи между нас, но как да го забравя? Опитвам се от момента, в който осъзнах, че нещо с мен не е както трябва. Тези мисли ми пречат на ученето най-вече. Правих доста опити, но нищо не стана. Опитах и да се огледам за момче, по-близко до възрастта ми, но стигам до 0. Понеже съм от малък град се случва често да виждам мъжът, към когото изпитвам силни симпатии, и когато мина покрай него той ме гледа втренчено и странно, сякаш съм му направила нещо... Не знам как да го тълкувам. Става ми вече неудобно. Как да си контролирам "чувствата" на тази крехка възраст? Какво мога да сторя за да не се разочаровам прекалено много? Ще бъда благодарна на хората, отделили внимание на тази "история" и на тези, които искат да споделят градивната си критика към мен. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 17fd55be76
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Споко, случва се на много хора, но ще ти мине. На тази възраст хормонът е цар

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6a78837f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей! Аз също съм имала подобен проблем. Просто трябва да си кажеш, че това е някакво кратко увлечение, което ще приключи бързо. Ако стане по-дълго около 3-4 години посъветвай се с психолог. Няма нищо срамно. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9cfbd73c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Аз мисля, че щом е под 30 годишна възраст, не би трябвало да има проблем, защото има хора по телевизията гледах с по 30 години разлика. Тъпото е, че той на тези години вече е готов да има дете, видял е повече от живота, може да направи семейство, кариера, а ти си още малка и най-много да се позабавлявате, но няма как да си му жена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a6ef07c1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хубаво е, че се замисляш за подобен проблем. Реално погледнато, 12 години нищо не са. Аз съм обичала и мъж с 18 години по-голям от мен, но съм почти на 30...
Ако си под 20, просто забрави за партньор по-голям с повече от 5 години. След време ще разбереш защо. В общи линии, не мисля че увлечението ти е нещо сериозно - на тази възраст човек рядко прави разлика между мечти и реалност. Ще срещнеш някой връстник и ще забравиш бързо въпросния господин. Съветвам те да не предприемаш нищо, дори и той да ти обърне някакво внимание. Не се обиждай, но никое нормално момче на 27 няма да погледне дете на 14.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d6040d84da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разликата не е голяма, но ти си твърде малка. Ако имаше 18 не виждам какъв е проблемът да си с 30 годишен. Обаче сега просто няма какво да стане, както е казал Криско. Ще го прежалиш скоро.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: de7fc00074
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто изчакай и не прави нищо. Времето ще ти помогне да се оправиш.

Само преди 6м. аз бих те съветвал съвсем друго да се опиташ да бъдеш с него.
Но днес аз не мога да те съветвам в това.

Защото съм пробвал и си извадих поука - не е добре възрастен мъж над 20г. да има любовна връзка с момиче под 16г.

И не законът ме спира - макар че и от него се плашех. Но не е толкова трудно да се опазите от закона. (Вие - ти и партньорът ти).

Какво ако възрастен мъж си позволи да има връзка с непълнолетно момиче?

1. ) Еуфория.
В първите няколко дена - всичко е просто приказка двама влюбени са един до друг и в резултат се привързват силно и дори губят разума си. И започват проблемите.

На първо време ваши общи познати започват да забелязват по погледа и изражението ви, че се обичате. Започват да си шушукат и някой слухове стигат до вас. Вие се опитвате да бъдете още по потайни, но в резултат само се издавате повече.

Общи събирания на публични места и усамотено, са невъзможни, хората започват да ви гледат и си задават въпроса защо те двамата са заедно.

Това оказва тежест, но привързаността е по - голяма. И тук вече спира нормалният живот. Под въздействието на привързаността вие започвате да живеете в собствен свят. Намирате начин да сте заедно.

2. ) Привикване - Равнодушие.
След време - около няколко месеца - Привързаността намалява. Вие все повече започвате да възприемате другият повече като даденост, тръпката намалява и вие искате повече. Започва все по - силно да ви тежи това да се криете от обществото. Няма как да споделите с някого знаете, че това силно ще навреди на връзката ви, а не искате да губите другият.
В резултат на намаляване на привързаността вие намирате по - интересни занимания и се случва да откажете някоя среща, а отсрещната страна започва да се съмнява, започва да ви обвинява, и вие намирате това за досадно.

Разбира се това се случва и при възрастните хора. За разлика от тях обаче, вие няма как да живеете заедно, и не може когато равнодушието дойде, просто да се заемете с други неща, в очакване на нова еуфория.
Вашата връзка се основава върху взаимните срещи, а те стават дори тягостни когато няма Еуфория.

3. ) Омръзване.
Равнодушието продължава и то преминава в омръзване. Това е моментът когато не искате да бъдете един с друг, но просто мислете че трябва.

При възрастните този етап е силно намален, защото когато се стигне периодът Равнодушие те се отдалечават един друг, за кратко като се съсредоточават върху различни дейности. Дейности но включващи и двамата. Но при възрастен и непълнолетно лице тези дейности не могат да се осъществят.

Тук вече не мога да говоря какво се случва с мисълта на момичето, но то продължаваше с настоятелност.

При мен мислите бяха свързани с това, че не мога да завържа с нея някакъв нормален разговор, аз мога да отговоря на нейните нужди, да ? дам съвет, но от нейна страна освен изслушване друго не мога да получа, все едно говоря със стена. И напълно нормално, не може едно момиче под 16г. да има същите грижи като мен, тя дори не се е сблъсквала с подобни проблеми и няма нужният опит. Нямайки опит, тя и съвет не може да даде.
Приказките за това какво е правило момичето, омръзват още повече, че няма как всеки ден да се случват нови и интересни неща.
Мъжът започва да се чувства сякаш само той дава от негова страна. А се чуди какво получава. Вярно е той продължава да получава същото каквото в началото, но сега това за него е просто даденост.

4. ) Вина
Мъжът се чуди как да се измъкне, от ситуацията, но го обзема вина.
Че ще нарани партньорката, ако си тръгне. И той остава с нея поради тази вина.
Но самите мисли не спират, усещането че спи, до дъщеря си, вече всяко докосване го отвращава, става му кофти дори, че отвръща на нейните ласки. Всичко това премесено със вината, че е отговорен за създалото се положение и нежеланието да наранява партньорката. С времето се стига до прегряване - съвест - желание - вина - отговорност - влизат в противоречие.
И тук вече са възможни няколко варианта, аз не познавам изходът на всички тях.
Това което стана, че се опитах да избягам, като прекъснах контактите изцяло с момичето. Но това не доведе до резултат, тя все ме намираше и пак беше с мен.
Тогава постепенно се оттеглих - не се криех, тя идваше при мен, когато пожелаеше и аз ? отделях нужното внимание, но не я търсих. С времето зависимостта ? към мен намаля достатъчно, че тя да започне да се оправя сама и дори си хвана приятел.
А аз насочих вниманието към момиче което бе пълнолетно.

В крайна сметка, не мисля, че всичко това си струва!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker