Лош сън, будения и импулсивна психика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Лош сън, будения и импулсивна психика
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1283 пъти
Имам проблеми с импулсивната си психика и лоши мисли, които ме гонят на моменти и предимно вечер. Като цяло имам проблем с врата и плешките от доста години, към ден днешен не мога да изпълня изцяло заръката на лекарите с фитнес и крос вечер, защото е много студено и съм без кола в момента, че ми взеха книжката и не мога да ходя до фитнеса, но ходя на масажи всяка седмица лечебни и получавам някакво облекчение. Имам проблеми с врата, преди бяха по-силни, сега може би съм свикнал, но като цяло ме дразни един лек шум в ушите (пищене), което когато съм сам и на тихо го чувам (вече от 5 години съм така), на моменти болките в очите и понякога и в главата, когато съм по-застоял. Лежал съм по болници, изследвания, снимки.. всичко ми е в границата на нормалното и трябва просто да тренирам и да стоя изправен, аз не съм достатъчно изправен.

Като цяло вечер, когато съм затормозен психически или часовникът минава 12 при положение, че на другия ден съм на работа често се случва да се затормозявам още повече с мойте мисли и да не мога да заспя. Понякога идват и такива моменти, в които ме гони някаква параноя и вдигам кръвното, след това започвам да мисля за инсулти и че ще умра и кръвното си стои 150/100 с ускорен пулс и съм имал 3-4 пъти поне миналата година, в които въобще не бях мигнал за цяла нощ. Тази година си рекох, че няма да мисля импулсивно, да си създавам сам неприятности и последно на нова година вдигнах кръвно.

Имал съм един път проблем след ритане се надишах с много студен въздух и заспах лесно, но се събудих след 1 час и бях близко до високото кръвно и нервите, но някак си се успокоих и не вдигнах кръвно, просто нямах пълноценен сън. Имах след това втори случаи в който не успях да спя добре, а последният беше в неделя, тогава си легнах в 21:30, събудих се в 12:00 около час се въртях и рекох да изпробвам новият спрех Somny X, но пръснах 8-9 пъти, а не от 1 до 3, защото не усетих впръскване, на секундата вдигнах висок пулс, започнах да се потя, да ми става зле и може би още няколко часа минаха без да мигна. Последните 2 дни си спя перфектно, лягам в 21:30, леки моментни будения за малко, без да си ангажирам мислите преди да заспя, дори и не сънувах, което за мен е изключително рядко и по 8-9 часа за двата дни. И като цяло целият месец спя добре, ходя по-рано на работа от преди, но има моменти, когато неделя срещу понеделник ми се промени режима от събота и неделя и не мога да заспя, или както се случи последния път в събота бях сънувал някакви змий и бягах от тях и все мисля да не означава болест, смърт и прочие и си съсипвам нервите и психиката. Постоянно в късните часове, когато не мога да заспя мисля за смърт, за болести, за инсулти и прочие, а през деня съм един горе-долу добре уравновесен човек, но нощите от години са ми много лоши. Отдавам го на комплексни проблеми с врата и гърба, ако се наям късно например ми тежи на корема, но от психика вдигам кръвно, правил съм си изследвания и на сърцето са ми перфектни и главата и всичко е ок, а което не е може някак си да се пооправи (като изключим онзи дразнещ шум в ушите), искам просто да нямам импулсивна мисъл, да не мисля за инсулти за болести, за кръвно, аз съм на 24 години, искам да съм добре и вечер, така както съм и през деня, но когато знам, че трябва да ставам рано и когато се събудя вечер и си погледна часовника и е 1 да речем, много трудно заспивам, много се затормозявам. Заспиването ми е горе-долу лесно, но буденията ми вечер са проблемни

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: f28feb9472
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен всичко е на психическа основа. Възможно е всичко да се корени в детството ти. Ако имаш личен проблем вземи и го реши, вместо да се занимаваш с хапчета. А за фитнеса не се оправдавай! Можеш да тренираш и вкъщи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker