Объркана съм!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм!!!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1879 пъти
Здравейте, потърсих подобна история като моята в интернет, но не можах да намеря, и затова реших да споделя част от мислите ми.
Харесвам едно момче още от началото на учебната година, но не смея да му призная. Ние не се познаваме, а и нямаме общи приятели. Още щом го видях почувствах пеперуди в стомаха ми. Като го видя не отделям поглед от него. Понякога съм забелязвала, че и той ме поглеждаше, но...
Когато разбрах, че приятелката ми пуши, започнахме да ходим на ограда (мястото, на което се събират пушачите). Той също пуши и доста често го виждах и все повече взех да се приверзвам към него. Научих името му съвсем случайно и веднага проверих дали има facebook, и да има, но не посмях да му пратя покана и до ден днешен. Забелязала съм, че и той често ме гледа или само си въобразявам. Няколко мои приятелки знаят, че изпитвам чувства към него. Той не е от града в който учим, аз също.
Винаги, където го срещна погледите ни се засичат, но аз срамежливата веднага поглеждам надолу. Той има ask. fm и там му задавам анонимни въпроси, относно момичето, което харесва. Когато го попитам нещо свързано с момичето, винаги птговаря с, , не знам, , . Постоянно му разглеждам профила във фб, но нямам смелост да му пратя покана. Разбрах че е споделил на няколко свои приятели за момичето, в което е влюбен. Предполагам кои са те, а те постоянно ме гледат някакси странно. Нещо отвътре ми казва, че той е влюбен в мен, но няма смелост да си признае, защото и той е срамежлив...
В последно време с въпросното момче не се виждаме много, много, защото вече не ходим често на ограда или когато ние ходим, той го няма. И имам чувството, че вече не изпитва нищо, защото не ме поглежда... Моята приятелка ми каза, че няколко пъти е забелязала да я гледа много странно. Имам чувството, че може да е влюбен в нея, и май съм се заблудила по погледите, защото може нея да я е гледал, а аз да си мисля, че гледа мен. Ние с нея сме навсякъде заедно. А пък и тя е красива-изпеавя си косата винаги, пуши, слага си грим, има прекрасна усмивка и очи. А аз? - не си изправям косата, защото е права (а и нямам преса), не пуша (въпреки че са ме карали да пробвам, но съм отказвала, защото може да се изложа, доста ще ми се смеят хората около мен.. ), слагам си само спирала и два пъти съм ходила на у-ще с очна линия, но не знам как се слага ( правя я мн дебела), много съм ниска ( и никой не ме забелязва), тиха съм, не обичам мн да си показвам емоциите, не се вписвам мн добре в компанията.. абе много нрща не си харесвам, но...
Момчето е красиво, добро и има хубав характер. Аз лично не му харесвам компанията, защото се състои от кифли, глезли и т. н. Моята приятелка казва, че е грозен, но не е така- той е прекрасен за моите очи. Много го ревнувам, въпреки че не сме заедно. Има две момичета от неговия клас, които постоянно му се натискат, закачат и прегръщат. Едното момиче беше качило снимка с него в снапчат и аз като я видях започнах да плача, защото се бяха прегърнали и на снимката пишеше, , Много се обичат! , ,
В училище имаше кутия, в която да пуснем валентинки. Аз му написах любовно писмо, но не посмях да я пусна, защото него нямаше да го интересува какво съм написала, тоест щеше да му е все тая, защото беше получил 6-7 валентинки.
Офф, много дълго стана, но просто исках да си споделя част от мислите, които не съм казвала дори и на приятелката ми (нямам й доверие). Та ако може да ми съвети какво да направя? Объркана съм много! Дали мен или приятелката ми харесва? Имам ли някакъв шанс с него? Надявам се да ме разберете, защото стана много объркващо и дълго (а не знам как да го съкратя)...

ПС: Извинявам се, ако имам допуснати грешки! :-) :-) :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: ceb90f8bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Твърдиш, че си влюбена в момче, с което дори не се познавате лично, а ти усещаш пеперуди в стомаха. Я се осъзнай ! Що за романи са това. Знам, че съм малко груба, но пиша каквото мисля..все пак историята ми звучи като на 14 годишно момиче. Според мен си го видяла и ти се е сторил готин..направил ти е добро впечатление и те кефи, но чак пък пеперуди в стомаха. Ако искаш да се получи просто му прати покана.. какво толкова. Може път и да те харесва. Не знам..може да харесва и твоята приятелка, но щом тя не го..няма смисъл да се дразниш или тн.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3babb4dcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей :) Дори не дочетох всичко. Животът е кратък. Толкова ли е трудно да се запознаеш с него и да го поканиш на разходка или кафе? И после всичко ще се случи от само себе си. Как да е влюбен без да те познава. Вероятно просто има интерес. А изобщо не си прави изводи от това кой как те гледал. Животът е достатъчно илюзорен. Среща и разговори. Това е.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a6292cba12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами не знам какво да ти кажа. Може би ако имаш необходимото самочувствие можеш да го попиташ.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 25ec02a211
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката: мен ме е срам от него....и ако примерно отида при него, за да се запозная какво да му кажа...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3babb4dcda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му: "здравей"; "аз съм....(името ти)"; "какво ще правиш днес? искаш ли да пием по кафе(чай)?" Не е трудно. Недей да стоиш и да чакаш живота ти да си минава покрай теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 25ec02a211
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката: той сигурно ми знае името, но проблеча е че е от друг град, както и аз и няма как да му кажа да излезем на кефе, ине до сега да съм го направила..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 26585049e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   момиче не трябва да те е срам от нищо и аз бях така преди и точно от тоя срам първото ми гадже беше на 16 години. Всички мои приятелки имаха приятели аз не (срам ме беше, че не мога да се целувам). Сега пораснах малко и вече не ме е срам и нещата са по различни получавам това, което поискам. Затова не чакай повече :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ec0a4f0fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. Не започвай да пушиш, за да го впечатлиш- това не е "готино". Трябва да бъдеш различна от останалите снобове, които пушат, защото всички други го правят.
2. Опитай се да се приближиш към него- запознай се с негов приятел, разбери къде излиза и се навъртай там. Имай самочувствие. Никой не харесва хора с неправилна самооценка, била тя лоша или добра. Запомни, че живееш един път и не знаеш какво ще се случи утре, тъй че дейвствай! УСПЕХ!! :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 509a6f8819
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много гадна ситуация. Сега ще ти разкажа какво се случва с мен. Тази година дойде ново момче в класа ми и впоследствие се влюбих в него. Няма да разказвам с подробности. Едно друго момче пусна слух, че го харесвам, което е вярно, но отричах до последно и ме оставиха намира. Винаги си мисля, че ме гледа, но може да си фантазирам. В класа ни има и една кифла, която не понасям, но мисля, че момчето харесва нея, защото имат общ приятел и са в една компания. А аз съм аутсайдерката с трима приятели. Ще спра дотук с моята драма и ти предлагам да му пратиш покана. Много хора пращат покани на непознати и ги приемат. Опитай, но ако не се получи играйте на някоя игра например истина, предизвикателство или процент. Надявам се да съм била полезна и се надявам да споделиш какво се е случило. Успех:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: af9fca3618
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: решила съм да му напиша писмо, но не знам кое е по-добре да му го дам лично или да му го напиша във фейсбук. Ако може да ми помогнете как трябва да го напиша това писмо, - да бъде по-дълго или по-късо, а какво трябва да напиша вътре?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker