Изгубих всичките си приятели! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгубих всичките си приятели!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2696 пъти
Историята ми може би ще бъде нещо банално за вас, но за мен е важно да получа мнения как да изляза от периода, в който съм. През последната година и половина без съзнателно да го искам завързах много нови контакти и намерих много приятели. Винаги съм имала с кой да изляза, никога през тази година не се чувствах самотна. Тази година около края на лятото започнах да излизам в определена компания от около 10 човека - 6 момичета, 4/5 момчета. Не знам защо, но след като започнах да излизам с тях загърбих всичките си други познати. В края на ноември се скарах жестоко с тях и повече така и не излязохме. Те ме забравиха. И след като вече нямах тях, осъзнах, че съм останала точно с 3ма човека, с които мога да изляза. Е казвам ви, не знам как се извъртяха нещата след това скарване, но останах сама. Така и за тези 3 месеца не намерих нови приятели. Сега излизам един път в седмицата в най-добрият случай. Отчаяна съм и не знам как да направя така, че нещата да са както преди. Моля ви, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 941a658dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отговорът е прост - дори и да не си виновна ти за случката между теб и старите ти приятели, дори и да са по-скоро те, дори да е станало несъзнателно събери смелост и поговори с тях, извини им се, пък те ако са добри и верни приятели ще се върнат :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0d3586743e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каквото си надробила това ще ядеш, но по принцип и аз имам почти същия брой приятели, може би 1-2 повече. Така че не си единствената.
Ако искаш може да ми пишеш да поговорим по тази тема или нещо такова....

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a457764681
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз имам точно 2 приятелки,едната виждам само лятото,другата мисля за истинска...не знам,дали е така,иначе излизам с 6-7 човека,който едва издържам понякога,но нищо не мога да кажа,пробвала съм - днес си тръгнах не можах да им изтърпя малоумните забележки.Ако кажа какво мисля,ставам философка,толкова са ограничени..Така,че бъди благодарна за тези 3-ма,предпочитам 2-ма истински,отколкото 10,който ти се правят на такива.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 145467c78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък съм почти на 22 години и не съм имал компания от както бях на 16-17 години. Всичко е до едно време според мен. Компаниите са по принцип събор от хора които се събират безцелно за да си убият времето и да се забавляват. Тези приятели в повечето случаи са за момента, както и много други. Хората в живота идват и си отиват и това е необратим факт. Просто идва даден момент в който пътищата се прекъсват и всеки поема по своя път, като това в много от случаите е повлияно от различните интереси които имат хората, или просто си омръзвате.

Според мен на човек са му нужни шепа приятели, но приятели на които може да разчита за важни неща и на които може да споделя.

Аз се отдръпнах от хората а преди бях изключително комуникативен. Сега почти съм станал асоциален. Преди гледах все да помагам, все пренебрегвах себе си, защото правех компромиси със себе си за да не се почувства гадно другият човек. Уви човек много може да бъде нараняван от хората, особено ако не бъде оценено това което се прави за тях.

В даден момент просто започнах да мисля за себе си, спрях да се отварям за приятелства и дори развалих някои които не бяха градивни за мен а само ме ползваха. Познавам хора с "много" приятели, но колко от тези хора реално са приятели и не са хора за момента ? Съвета ми е да опитваш да се обграждаш със хора които да са градивни за теб и от които можеш да научиш нещо и не искай преди да си дала.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3181d7b4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отстрaни погледнaто изглеждaш кaто пълен използвaч. Зaщо? Зaщото първо си билa близкa с тях, скaрaли сте се, билa си нaпълно спокойнa, че все още имa с кого дa контaктувaш и излизaш. Зa този период от време дори не си помислилa зa стaрите си другaри. И в един момент излизaниятa ти уредявaт и ти се сещaш зa стaрите си приятели!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ae8b1f8590
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Благодаря Ви за отговорите! :)
- Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker