Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121472)
 Любов и изневяра (29779)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21913)
 Семейство (6485)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля за съвет
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1171 пъти
Здравейте! :) От много време чета чуждите истории в сайта, не съм си и мислила да пиша, но ето, че ми се налага. Ще гкедам да съм възможно най-кратка и да не пиша романи, помеже знам, че е малко досадно:)
Тази година се шреместих в друг град, поради семйни причини, 7 клас съм, така, че ми предстои кандидатстване. Та аз и майка ми сме тук, а баща ми в града, в който живяхме преди. На мен тук наистина ми е много зле, мне се адаптирам към средата, а като че ли и не искам, просто, когато съм тук това ми действа депресиращо и се чувствам отчаяна. Много искам да се върна в стария ми град и баща ми ме подкрепя за това, но майка ми ме предупреди, че си остава в този град, няма да се мести отново по каквито и да е обстоятелства... Много ми е неприятно, защото скоро ми предстои кандидатстване и ако ме приемат в училище в стария ми град, това означава да живея без майка си, а от това много ме боли само като си го помисля... Но в противен случай оставам тук и наистина ще полудея... Та така... Моля за някакъв съвет, защото наистина се чувствам в безисходица.
Е май стана роман, но както и да е. Благодаря много предварително и се надявам редакторите да пуснат историята ми, защото имам нужда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: c9a56e429a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, следвaй чувствaтa си, щом в стaрият си грaд се чувствaш по- добре и при положение, че бaщa ти те подкрепя, върви при него. С мaйкa си ще се виждaш уикендите и вaкaнциите. Понякогa се нaлaгa дa орaвим избори, не винaги можем дa имaме всичко, но ти тaкa или инaче не губиш мaйкa си, просто ще живеете в рaзлични грaдове и ще се виждaте, когaто може, a ще се чувaте винaги, когaто поискaте. Освен товa, все пaк ще си с бaщa си, не с чужди хорa, предполaгaм и приятели имaш тaм достa, щом си те влече стaрият грaд. Единственaтa рaзликa ще е, че нямa дa си всякa вечер с мaйкa си. A инaче ще се чувствaш все по- зле, aко остaнеш нa новото място, ще ти липсвaт приятелите, познaтото и т. н. ще се зaтвориш може би несъзнaтелно, тaкa пък още повече ще ти липсвa и нaкрaя вероятно пaк ще отидеш тaм, но след кaто вече си зaпочнaлa дa изпитвaш и неприязън.
Мисля, ме решението не е толковa трудно. Когaто сме съвсем мaлки и без избор, щем не щем следвaме родителят, зaщото нямaме избор, но ти си достaтъчно голямa, a и имaш избор. Мaйкa ти е нaпрaвилa своя, ти не си длъжнa дa се примириш с нейният, нaпрaви своя.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 070db0cb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката:Благодаря! Помогнахте ми много. Май просто ми трябваше малко кураж, за да избера. Мерси отново:)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 541185ec57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Свиква се. Аз съм от 2 год в столицата. Сама.. далеч от семейството ми, но се свиква. Не на всеки живота му е розов. Покажи на родителите си, че ще се справиш. Ти си сама срещу света - В крайна сметка.. майкати няма да е цял живот при теб.. ще успееш. Имай вяра в себе си! Отначало ще ти бъде много трудно, но се свиква.. Покажи на родители те си, че си достатъчно зряла за да се справяш и сама.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker