Не съм като тях и се чувствам тъпо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм като тях и се чувствам тъпо
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2039 пъти
Аз съм момиче на 15г.
Ще се опиша - средно дълга кестенява коса, като цяло си харесвам фигурата не съм супер слаба, но не съм и дебела, висока съм.
Обичам да нося супер широки блузи, не като чувал, но просто и да не са ми прилепнали. Съчетавам ги с прилепнали дънки.. или понякога широки дънки и блузата ми не е толкова прилепнала, винаги съм с кецове и раница. Полагам грижи за външния си вид, но не чак като някоя кифла да седя пред огледалото един час. Просто си слагам пудра, ако имам някакви белези по лицето и много рядко очна линия в края на очите, за да ми ги удължи. Не съм задръстена. Общо взето това е за мен, сега да ви обясня проблема си.

Като цяло харесвам външния си вид и се чувствам точно себе си, така изглеждаща. Но когато седя на спирката и чакам превозното си средство, то минават мои набори момичета и като ги гледам се чувствам малко тъпо. Те си имат гаджета, обличат се с прилепнали дрешки и дамски чанти с платформи, а когато се погледна мен как съм облечена - се чувствам като малко дете. Дори в лицето имам някакви женски сърце, но повече приличам на малко момиченце, определящи го като "сладко", а останалите момиче, когато ги погледнеш си мислиш, че са пълнолетни. Те ходят и по дискотеки, а аз просто обичам да си излизам навън с приятели и да се забавлявам. Не знам какъв ми е проблема. Разсъждавам, не съм с детски акъл, тъй като съм преживяла много, но както и да е. Какво не е наред в мен? Защо се чувствам малко тъпо? Трябва ли да се променя.. въпреки, че не желая да ставам кифла, искам да съм различна по мой си начин, но и да ми е комфортно, не да се чувствам тъпо, ако ме разбирате!? Как да изглеждам малко по-като за възрастта си?
Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: dba409a9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Всеки има право на стил, хич да не ти пука за хорското мнение!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6eab818c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ми, аз не виждам какъв е проблема след като се чувстваш добре в кожата си и че това си си ти? ! Какъв е проблема? Ако това си си ти - какво те интересува другите как се обличат и как изглеждат? Или искаш да си като тях? Помисли си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b269856898
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Тия дети ги виждаш да минават край теб са кифлите. Те подражават, нямат собствен стил, чалгарят се и се мислят за пораснали.
Всъщност са гола вода.
А ти си си естествена, не подражаваш, имаш си собствен почерк и стил. Един ден ще срещнеш момче, което да оцени тези твои достоинства.
А ония другите вече ще са се раздрънкали като на пералня "Перла"-05 центрофугата.
Мъж 24

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 975d25830c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти първо! Момче съм на 16 години. По принцип има много видове момичета така да се каже. Някой си мислят че са поп-фолк звезди, други голямата работа, трети путки и тн... Аз по принцип харесвам момичета като теб. Срещал или съм заговарял други момичета, които като ги заговориш така ще ти отговорят че да не може да им отговориш, защото ти отговарят по най-тъпия възможен начин. Ако си мислиш че си поредната Аутсайдерка която не е с голяма компания, която всяка вечер ходи по дискотеки или барове не е така. Всеки си има стил и това е твоя стил така не се променяй, а на тези които просто ти се подиграват и те смятат за някое момиче с детско мислене просто им Покажи среден пръст и си гледай живота.

P. S: Дано да си прочела това което съм написал и дано да си го разбрала :D /// Ако искаш може да се запознаем :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9cc9049267
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Според мен много широките блузи и дънки не са особено женствени. Това не значи, че трябва да се обличаш като селска пръчка, а напротив. Aко не си с торбести дрехи, значи автоматично трябва да си кифла? Не мисля...
Харесвам нещо от рода на скини дънки, вталено сако, готина риза и един Converse/Vans с чанта през рамо да речем. Хем е женствено, хем е неглиже. Избягвай просташките конфекции със злато, пайетки, мъниста, инфантилни картинки и подобни цигании. В Н&М има готини и младежки дрехи, можеш и във вторите употреби да откриеш страхотни неща, ако нямаш пари за нови. Разгледай сайта http://u-lica. com/ - има интересни неща и може да се вдъхновиш за нещо.
Относно грима - не ти е особено нужен. Гланц за устни и малко руменина на бузките е ок в случай, че нямаш някакви дефекти по лицето (пъпки, черни точки и т. н. ).

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 115605f5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Пф, и аз съм на 15 и се обличам с момчешки тениски L размер, риза отгоре, изтърсени дънки и неонови кецове. Интересува ли ме какво мислят другите за мен? Не.
Вероятно се чувстваш тъпо, защото просто не си достатъчно уверена в себе си и в стила си като цяло. Смисъл, малко не разбирам как е възможно хем да се чувстваш добре в кожата си, хем да ти е тъпо, когато някви наконтени мърли минават покрай теб. :D
Може би някъде дълбоко в себе си искаш да си като тях, знам ли...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4aa26131a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здрасти и аз съм като теб така се чувствах преди и се тормозех за това но вече ни ми пука! Бъди себе си! Искаш ли да се запознаем?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b55e813b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това си ти на 100%, а се чувстваш тъпо, защото обществото ти е втълпило, че трябва да си кифла и ако не си си никоя. На 15 трябва да изглеждаш като дете. Аз съм на 13 и се обличам с широки суичъри и дънки, слагам си спирала понякога и молив. Но момичетата в класа ми се обличат с потничета над пъпа( дори и през зимата) и се мацат с фон дьо тен и какво ли още не. Мисълта ми е, че ако се чувстваш като себе си в тези дрехи- носи ги! Не позволявай на сбърканото общество да ти се налага.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7d77546a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към Номер 5.
Това е твоя стил, не казвай на момичето как да се облича и т. н. много е очевидно, че тя се харесва така!

Към авторката: Според мен даже си имаш хубав стил. От скоро започнах да искам да си сменя стила, не защото за да съм модерна просто не харесвам и не ми е удобно със сегашния ми стил. Виж сега, аз го правя защото : не се харесвам така и не ми е удобно.

Ето каза, че си доволна и се чувстваш в кожата си добре, нали? Наистина все още си на 15 (на 14 съм, не че съм кой знае колко голяма :Дд)..

Момчета - има много, па може и някой да те харесваа, но просто да не знаеш за това. Например номер 4 - той е от тези момчета, които си падат по момичетата като теб. :)

Бъди себе си - ВИНАГИ! :3 Всичко най-най.

>Pikachu<

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dc70b964fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами аз съм момиче на 15 също и се чувствам па абсулютно същия начи. Просто даже се учудих колко сме еднакви. Само че аз съм си и по-дребничка много съм слаба и това ме кара да изглеждам още по-малка на възраст. И аз се обличам с по-широки тениски понякога, и аз нося тесни дънки абе изобщо като четох историята все едно слушах себе си. Ами аз мисля, че с възрастта ще се променим и ние ще започнем да изглеждаме като "тях", а повечето момичета в момента мисля, че просто се опитват да се правят на по-големи иии нямам идея защо.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 57e074ec6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чувстваш се тъпо, защото се сравняваш. Никога не се сравнявай с другите.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ad82c9307d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Все едно аз съм го писала... винаги приятелките ми са мацките е аз момиченцето в очите на другите но знаеш ли какво ще ти кажа... гордей се с това защото те са пораснали сега а след години ние “момиченцата“ ще сме в най-добрата си форма и те ще бледнеят знам го защото майка ми е била така. А за гаджето-искаш да си от онези момичета за което цялото училище говори как са ги наебали и зарязали ли? Съмнявам се. Изчакай който чака взима най-хубавото. И повярвай ми те имат гаджета защото са лесни не бъди като тях бъди себе си и който трябва ще те оцени. Успех,

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker