Различен е, може би - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Различен е, може би
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1337 пъти
Ще се опитам да бъда кратка
Има едно момче, което дори не съм сигурна дали го харесвам както трябва. Пишем си вече от 2 години. С него съм била в основното училище 5 години, но тогава не го познавах. След това се запознахме, когато бях на 13г. Но след 7 клас аз се преместих в друг град. Пишехме си всеки ден с него. Разбирали сме се и да излизаме, но тогава не бяхме толкова близки и дори не беше свястно излизане, смисъл той си говореше с неговата групичка, ами аз малко бях като изолирана. Както и да.. Той догодина ще се мести в моя град, споменавам го дори не знам и защо.. Аз не знам дали го харесвам. Значи както казах си пишехме всеки де, после той спря да ми пише. Аз му писах, но той тогава не можеше да ми пише.. дрън дрън и не ми писа г/д едни месец. Аз всеки ден се нервирах, че не ми пише и тогава осъзнах, че май го харесвах за да се дразня. После почна пак да пише и но моменти пак спираше, но вече не се дръзнех. Сега всъщност не ми и пука дали ще пише или не, но от време на време се сещам за него и ми липсват някои моменти, когато сме си писали мили неща.. сега си пишем през няколко дни, но нищо интересно. Той е скейтър, пуши, не пие много обича да се забавлява и не учи, пише си с момичета от моя град и те му пращат някакви голи снимки (което ме кара да мисля, че май не е много различен от другите... )Удара го на живот. Аз пък съм съвсем противоположност на него. Харесвам много скейтъри, въпреки, че не разбирам нищо от тези неща. Малко се оплетох, но както и да е.. въпросът ми е - Как да го впечатля? Изобщо не знам дали го харесвам, но защо се дразнех когато не пишеше? Когато го видя и се спичам. Оф какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: d9f792eaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, и аз съм в подобна ситуация. Според мен не го харесваш много, може би просто имаш симпатии или ти е било приятно, че ти е обръщал внимание. Това ти трябва да си го почувстваш, но според мен не го харесваш. А ако той те харесваше щеше да ти обръща повече внимание и така нататък. Та според мен не си заслужава ;) Намери си по-добре някого другиго и успех! :)

~black princess~

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f6950e07df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Липсва ти донякъде, не го харесваш, ами просто ти е явно било приятно да се пишете. Моят съвет е или да го забравиш.. или когато дойде в твоя град да се сближите.. всичко зависи от теб и от него.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ce641cbfee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тази история със скейтърите ми е дълбоко позната, и аз с тях си троша главите. Първото, което ще ти кажа, че те не пушат само цигари, пушат и марихуана, което не е много хубаво, те са сплотени и обединени, защото са едвакви и имат една цел, а тя е поредното напушване. Той явно се има за много готин щом всички момичета му връзват и чак голи снимки му пращат, ако попаднеш и ти в неговия капан и се влюбиш, после ще си биеш главата в стената. Мислиш си, че го харесваш, но дълбоко в теб не е така, просто явно той е единствения на хоризонта, ако сега ти пишеха още момчета или поне едно, но специално, ти нямаше да се захвасваш по тоя. Най-добре е да спреш да му обръщаш внимание и да не се занимаваш с него, после ще съжаляваш, защото ще си поиграе с теб и нищо повече. Убедена съм в това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7c61c1182e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не можеш да го забравиш защото знае как да си играе с чувствата ти.. в смисъл всички знаем че обичаме това което нямаме или това което е трудно да имаме, и затова се бутаме все повече в него (дълго е за обяснение.. ). Но това момче не си струва труда.. той не търси сериозна връзка все още, в смисъл не търси чувства а само забавление, и съм сигурна в това, познавам няколко като него.. и мисля , че това отговаря на въпросът ти дали е различен, ами не е за жалост. Съветвам те да не се буташ в него защото после ще те боли, защото ти си искала нещо повече и си смятала че можеш да го промениш, да го накараш да те обича но не си успяла..

Dingadoria / 16

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 377b42cc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Бягай далеч, бих ти казал аз, колкото и хлътнала да звучиш. Стигнах до "други момичета му пращат голи снимки" и това май само по себе си отговаря на въпроса. Едва ли си му точно ти на сърцето, но предполагам все пак ще искаш да го чуеш от него, това си е твой избор. Основния проблем за мен, обаче, е друг. Все тая дали те обича или не, чувствата можеш и да му промениш. Ама айде да хвърля една дума за скапаната скейтърска култура (ха-ха) и за хората, които стават от тези човеци. Никой не е станал "скейтър" без цигари/трева и/или други лайна. Вече даже не им е нужен борд; не карането ги прави "скейтъри", за съжаление, нито графитите. Е ТОВА ми е проблема. Замисли се ти какъв мъж искаш. Специално за този знай, че няма одобрението на един рандом пич в нета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker