Искам несериозна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам несериозна връзка
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1623 пъти
След като прочетете съм сигурен че ще получа коментари от типа: той още не е хванал рибата пък приготвя тигана и други вариации на поговорката с цел да ми покажете че мисля преди да се е случило но го правя само защото точно това притеснение мисля че е в основата на проблема и ми пречи.
Та ето го и проблема ми. На 17 съм, момче. Не съм кой знае колко готин и желан но определено не ми липсва внимание (от страна на другия пол имам впредвид). Аз обаче не си харесвам никое момиче така както трябва. Аз съм от типа хора които силно се влюбват но пък и доста рядко и то в много специални момичета. До сега не съм имал приятелка, основно защото никога не съм предприемал да направя нещо. Бих искал да си намеря приятелка макар и не "такава" любов за която мечтая а просто колкото да има някой до мен, да си отвличам вниманието от гадния живот и да се чувствам малко по обичан. Проблема е че незнам как ще го приемат нашите. Основно майка ми, баща ми няма кой знае какъв интерес към моя живот. От една страна сън случил на майка. Готина е, винаги се е шегувала че трябва да си намеря гадже, обяснявала ми е че е нормално и съм сигурен че ще е много щастлива ако имам. Но за нея аз съм леко притеснителен и срамежлив и 100% очаква някаква сериозна връзка. Не би ме приела като чивек който би си губил времето с нещо по различно. Някак си не би си ме представяла като някакъв женкар. Ако има някое момиче което наистина много харесвам мисля че няма да се притеснявам да направя нещо защото ще знам че тя само ще ме подкрепя. Но ако се окажа в някаква връзка за 2 седмици ще е точно в разрез с нейните очаквания и незнам какво би помислила за мен.
Надявам се да ме разбирата защото не мога много много да се изразявам точно. Ясно ми е че мисля за неща които още не са станали но това винаги ме е спирало да предприемам нещо повече с момичета и ако съм спокоен за него съм сигурен че бих подходил по друг начин.

Надявам се за хубави отговори. Амо ще ме съдите моля не пишете. Мерси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 694e76b592
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Чакай, чакай сега, тази "връзка" (сериозна или не) на майка ти ли ще е или твоя? И какво отношение иучастие ще има майка ти в случая, че да се съобразяваш с нейните представи и очаквания?!
Ти трябва да си направиш СВОИТЕ грешки - без тях няма да се научиш!

И каква е тая "връзка" дето я планираш да е 2 седмици? Ти имаш ли представа какво изобщо означава връзка, какви са ? проявленията, целите и т.н.? Хайде да не е чак 20 години, ама поне 2. То иначе изобщо не евръзка, ами... флиртче някакво. Като лятото на морето.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: aa3f2cb3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едно момиче има нужда да бъде обожавано, а не използвано при нужда и захвърляно. Ако имаш нужда от любов, подкрепа и отвличане на вниманието от лошите неща - търси у приятелите, те са голяма сила. А когато почувстваш нужда от истинска жена - забрави притеснения и сметки и я омагьосай. И най вече - забрави за майка си. Никога, никога не намесвай майка си в отношенията с любимата.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f52414a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Все едно описa мен ( мaйкa ти ) и синът ми, ( ти) сaмо че, той вече е по- голям от теб. Мислех по aбсолютно съцият нaчин зa синa си, бях убеденa, че когaто си имa приятелкa, ще е със сигурност сериознa връзкa зa него. Съдех по хaрaктерa му и ме притеснявaше, че лесно ще го нaрaнят. Тa, по същият нaчин предполaгaм, че съм го " зaдушилa " в опити дa бъдa и приятелкa и дa се опитвaм дa го подготвя психически, ( според мен )че нaкрaя просто ми кaзa тaкa " мaмо, когaто почувствaм, че някоя е специaлнa зa мен, ще ти я предстaвя, дотогaвa обaче ще излизaм с момичетa и не мисля дa водя в къщи всякa, с която съм се срещaл".
Честно кaзaно ме успокои дори товa, рaзбрaх, че момчето си е съвсем " мъж " с неговите си нужди, емоции и т. н. но нямa дa си въобрaзи, че е влюбен, сaмо зa дa имa присъствие нa момиче до себе си. Тaкa че, спокойно кaжи нa мaйкa си нещо подобно. Ще те рaзбере, пък дaже и ще и е пи- спокойно. Нямa дa си рaзвaли мнението зa теб, в товa не се съмнявaй, просто явно мaйките сме тaкa " дa не ни нaрaнят гaрджетaтa, че много крехки горките " :).
Зa нaс сте си децa, без знaчение от възрaсттa ви.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0f3a7eab38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, ако си във връзка за толкова кратко време даже не е нужно майка ти да разбира. Ако си останете заедно за по-дълго, тогава значи наистина харесваш момичето и си съвсем уреден. От друга страна, какво общо има майка ти изобщо? Очаквах темата ти да е нещо от сорта на "как да си намеря приятелка за секс". Това с мнението на майка ти за теб и връзките ти звучи странно и безсмислено...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e91647ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защо трябва майка ти да знае ? В смисъл можеш да измислиш нещо и да и кажеш половината истина .. освен ако някой не и каже ..
И аз бях в същото положение като теб в смисъл с това че си срамежлив и че майка ти иска да знае всичко .. Но на скоро излязох с първото си гадже , не го познавах много добре но се съгласих .. връзката ни траеше 5 дена .. но го зарязах след като разбрах какви ги говореше за мен и че не е добро момче .. в смисъл .. м да .. представи си колко е било зле .. и в момента майка ми знае всичко но не и че ми е бил гадже ..
НЕ ИЗЛИЗАЙ С ХОРА КОЙТО НЕ ПОЗНАВАШ ДОБРЕ .. защото тази история е малко по-забъркана но не зареди майка ми а зареди момчето ..

Dingadoria / 16

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3f8ac3029d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Те тези връзки, които почват несериозно свършват най-гадно. Като се сетих, че си влюбен, когато на нея и омръзнеш. Иначе майка ти не трябва да е фактор за връзките ти. Освен, ако не възнамеряваш да ходиш с простакеси, наркоманки, алкохолични и тем подобни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 64e6094c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Надявам се за хубави отговори. Амо ще ме съдите моля не пишете. Мерси." - т.е., само ще ме хвалите или изобщо не пишете!? Мой човек, ти си просто егоист. Искаш да бъдеш обичан от човека до тебе, но от твоя страна не искаш ангажираност!? Това мисъл на обичащ човек ли е :- " Бих искал да си намеря приятелка макар и не "такава" любов за която мечтая а просто колкото да има някой до мен, да си отвличам вниманието от гадния живот и да се чувствам малко по обичан." Това само егоист може да си го мисли, а и в заглавието на темата си го подчертал.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 64e6094c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   №3, много сте загрижени за "гарджетата си", а как да се чувстват майките на момичетата, които с лекота хвърляте на жертвеника, само и само да е кеф на момченцата Ви? Защо само за Вас си мислите? Какво ще стане с тези момичета, с които Вашите момченца ще си поиграят, за да не им е скучно в живота, и после ще изхвърлят, защото ще са вече употребени? Момичетата не са като презервативи, ползваш и хвърляш!? Но има хора като Вас, които ги определят за такива. Жалко, че има такива майки, после стават най злите свекърви, а и съвети дават!? Момичета, бъдете внимателни, виждате какво се пласира в живота Ви.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 48ccf3573f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Н 8, много интересно къде видя, кaквото и дa е, което дa те нaсочвa дa мислиш тaкa? В крaйнa сметкa връзкaтa не се бaзирa сaмо нa тръпкa, химия между двaмa. Кaкво и дaли изобщо нещо ще се случи между двaмa, съвсем не зaвиси от нечия мaйкa, a сaмо от въпросните двaмa. Естествено е дa се тревожим зa децaтa си, без знaчение дaли сa момчетa или момичетa. Възпитaвaме си нaшите собствени, доколкото е в нaши ръце и влияние, след определенa възрaст, вече в товa възпитaние се включвa и социaлнa средa. Aко имa момиметa, готови дa " облекчaт " нaгоните нa момчетaтa, ще имa и момчетa, които щaстливи ще се възползвaт от готовносттa им. Дa не би дa очaквaш изневиделицa дa се появи мaйкaтa нa момчето и дa се опитвa дa " нaбивa " нa момичето товa, което собственaтa и мaйкa не е успялa.
Aко ти лесно и бързо се окaзвaш в нечии леглa, то проблемът е твоят приемник, и много ясно, че ще те ползвaт сaмо, зa което предлaгaш. Кaто се нaучиш дa си я стискaш и дa нaсочвaш интересa и в другa посокa, нa който му допaдне, ( aко имa кaкво извън товa дa му допaдне) ще имa интерес зa нещо повече. Товa си зaвиси от теб. Или ти си мислиш, че сaмо гол секс стигa. Не търси опрaвдaнияв мaйките, a се зaмисли, зaщо си прескaчaнa ТИ зa нещо по- сериозно, пък други не сa. Нaли и техните момчетa си имaт мaйки:-)))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker