Творбите ми, моля помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Творбите ми, моля помогнете
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1713 пъти
Здравейте ! Обичам да рисувам и да създавам нещо с въображение,обичам да правя нещата с кеф и имам няколко рисунки ,които искам да ги продам. Знам че творбата няма цена ,но живея в средностатистическо семейство ,с проблеми съм и материалите са ми скъпи. Та ето и някои от рисунките ми http://prikachi.com/images/679/7948679R.jpg http://prikachi.com/images/681/7948681g.jpg http://prikachi.com/images/682/7948682t.jpg имам и други в момента работя над още. Искам да ви попитам дали може да се продадът въобще и ако да поне 30 лв на всяка може ли да вземе или са твърде много. Това ,което се вижда като зацапано е името ми ,което го замъглих. Благодаря !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: d2bcac24a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не мога да ти отговоря на въпроса, но определено имаш талант и трябва да го развиваш. Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 01e1082ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не вярвам някой да си купи рисунка на непознат човек. И да го направи повече от 5 лв. не вярвам даде.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c7fb9de372
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Рисуваш хубаво, но по - скоро като за комикс. Никой не купува такива неща. Но можеш да рисуваш за удоволствие, щом ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ae560f941f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Добре де, кaк можa дa ги " изцопaш " тaм, щом имaш нaмерение дa продaвaш? Имaш тaлaнт, хaресвa ми рaботaтa ти. Но тези специaлно трудно ще продaдеш, примерно aз aко поискaм първaтa, кaкво (?) ще откъснеш този лист кaто хвърчaщ някaкъв с тези ръбове?!
Виж, опитaй в студио зa тaтуировки ( не някоя дупкa, търси клaсно тaковa) дa предстaвиш рaботaтa си към моментa. A зaмислял ли си се и дa порaботиш кaто тaкъв ( тaтуировки)?
Инaче aко искaш дa продaвaш трудa си кaто произведение нa изкуството, зaпочни дa мислиш и зa комерсиaлнaтa стрaнa нa нещaтa. Дaй дa видим нещо нa плaтно или поне сaмостоятелен блок.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7a2f36f364
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Атора: До номер 4 . Картините не съм ги "изцопал" а просто с фотошоп замъглих името си . Ето ми работата на платно. http://prikachi.com/images/786/7949786I.jpg ще нарисувам оше една и ще ги карам за рамка. А за татуировчик съм още малък , защото съм под 16 г. Благодаря за мнението,поздрави!

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 781dc0db03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Определено имаш талант, правиш технически грешки, но според мен това също е част от оригиналността.
Ставаш за илюстратор на книги, аниматор - там е твоят истински талант.
Ако обаче искаш да печелиш пари за материали например, ще успееш САМО с Икони и по-комерсиални неща като улични портрети.
На 16 г. имаш право да работиш такива неща и дори да продаваш работи. Бих купила неща от човек като теб и съм го правила, но като вид насърчаване.
Друга идея е, НО ЩЕ ТИ ТРЯБВАТ РАМКИ ... слагаш нещата в рамки, тупваш им желаната от теб цена и ги слагаш в чакалнята на някой лекар, адвокат, малък хотел - долу номер или мейл.
Ако живееш в София - сядаш на някоя пейка, където има туристи или голямо текучество на хора и почваш да рисуваш твоите си неща - ще събереш публика, защото са ти интересни нещата и можеш да продаваш - почваш от 50 лв. и слизаш на 30 лв., а за симпатични хора може и 25 лв.

Най-много обаче се харчат иконите - казваш, че са осветени в Рилския Манастир или нещо такова и ще ги продадеш на хората.

Ако беше мой син, определено бих била горда с теб и бих работила на 2 места, за да ти плащам уроците по рисуване, анимация, дизайн или каквото ти пожелаеш.
Продължавай!
Трудно се изкарват пари с изкуство, но се изкарват. Моят братовчед си купи за 200 лв. машинка за татуировки, учил е рисуване иначе и прави интересни и изпипани неща - целият град при него ходи, а взима 50 лв. на час. Сам се научи, момчето. Освен това имат с приятели малка рекламна агенция и прави рисунки за плакати, илюстрации на книги и корици - не е богат, но живее от занаята си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d2bcac24a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, 4 имаше в предвид, че си ги пльоснал в Интернет ей така. А и не те агитира да си правиш татуси, а ти да татуираш други хора.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7a2f36f364
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора: До 6 Г-жо не седя на пейка, а на инвалидна количка. Благодаря за отговора живея в най-бедният град така че няма никви уроци, а и ще ми дойдат малко в повече още 3 часа (примерно)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7a2f36f364
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер седем разбрах, че не ме кара да се татуирам. На 14 съм и ми е рано за работа. А това че съм ги качил в нета само през този линк може да се видят...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bd774632af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 4 съм, дa, имaш тaлaнт хлaпе, имaш кaкво дa шлифовaш още от към техникa, ( зa н 5 говоря, другите сa супер) но техникaтa се учи, a с тaлaнтa се рaждaш или не.
Някогa рисувaх стени в зaведения и домове:), опитaй дa се реклaмирaш и тaкa. Инaче в студио зa тaтуировки с рaзрешение от родители можеш дa рaботиш.
Зa първите ( от постa) опитaй в рок бaрове дa ги предложиш, потърси също възможност чрез сaйт. Също можеш дa пробвaш в сгрaдa с офиси, млaди хорa, които бихa зaкупули дори с цел нaсърчaвaне. Добър си, a тепървa ще стaвaш и още по- добър.
Тъй кaто някой горе споменa и комикс... кaчвaй си в you tobe ( никогa не знaеш кой , би се зaинтересувaл ), търси и други нaчини дa популяризирaш, имaй винaги снимки, нa рaботaтa си, ( вкл. продaденaтa) някой ден товa ще ти бъде чaст от визиткaтa.
Никогa не мисли зa сaмaтa кaртинa кaто стокa, тaм е чaст от душaтa ти, продължaвaй тaкa със сърце и душa.
Успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 781dc0db03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе, каква е разликата дали ще стоиш на пейка или в инвалидната си количка - излизаш, рисуваш си и 100% ще има заинтересувани.
Аз също идвам от беден град, но да не мислиш, че там няма заможни хора, които биха оценили таланта ти? В моя град има поне 100 МНОГО заможни хора със скучаещи съпруги, които дори няма какво да си купят. В такива градове няма нищо - камо ли човек на изкуството, който да ти нарисува портрет на бебето да кажем...да, и с това човек може да си изкарва не лоши парички. Моят братовчед рисуваше преди татуировките бебета, деца, котки и какво ли не с пастели - 150-300 лв. на рисунка.
Да, по-трудно е от в София или Варна да кажем, но какво имат да гледат хората в града ти в центъра? Пълна скука - най-много няколко лошо магазини. В големите градове хората са наситени вече, докато при вас ще станеш за 0 време известен.
Ти като излезнеш със скицника си при хубаво време събота и неделя и почнеш да рисуваш ще се разчуе.
Аз бих си купила неща от теб, но не от съжаление, а ми харесват нещата ти, но има и какво да учиш.
От теб би излезнал добър аниматор, татуировчик и какво ли не, но няма как да стане ако сте бедни и си стоиш у дома, затваряш се заради един глупав инвалиден стол - да ти имам и проблема...ако рисуваш поне 1 ръка можеш да двишиш и можеш да виждаш - гледай филма за Хокинг - той може да движи само очите си и ходи на кино, театър, прави вицове.
Само ако станеш известен по някакъв начин, ще намериш своите мецени, подкрепа да се развиваш.
Можеш дори да правиш видеа как рисуваш и тем подобни, но ако искаш да печелиш пари не е достатачен само таланта ти, а как ще го продадеш - един от най-известните писатели Джон Гръшам (филмът „Фирмата“ е по негов роман) пише, че да напишеш книга е лесно, но да продадеш - това е трудното. Това го казва ГЕНИАЛЕН писател, но колко гениални хора на изкуството има навън?
Как ще се продадеш - това е важното, а ако целият ти град те знае, скоро ще те знае и цялата страна и все ще се намери човек, който просто ще се изкефи на нещата ти и ще е готов не 3о лв. да даде за тях, а стипенция, за да можеш да се развиваш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bd774632af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   A, сегa от 9 рaзбрaх мaлко повече зa кaртините ти aвторе, не искaх дa питaм. Пaк съм 4, писaх току що, но сегa ти излезе последният коментaр.
Нищо, сaмо ще повторя, но сегa кaто ми се потвърди нещо, вече и с убеденост, рисувaш с душaтa и сърцето си aвторе, нямa нaчин дa не успееш в товa!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0982c3efbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз не разбирам от изкуство, но не е трудно да забележи човек, че имаш талант. Само че с такива картини като първите 2 трудно ще изкарваш пари. По-скоро се ориентирай към нещо по-комерсиално. Може да пробваш в Ибей примерно да ги продаваш. Може би чужденците биха дали малко повече пари.

Съветът ми е да помислиш на какъв тип хора би искал да продаваш като разбирания, като възраст, психопрофил и т. н. После помисли какво би им се харесало. Нарисувай нещо по-оригинално, което по-различно като идея и в същото време би се харесало на аудиторията ти. Все пак не се увличай по твърде нестандартни неща.

На запад например обичат да украсяват домовете си с картини. Поразрови се в нета и виж какъв тип картини се предпочитат.

Лятото да работиш на морето и да рисуваш портрети също е идея. Познавам един художник, който работи само лятото. Прави се, че през цялото време рисува, че има много поръчки, че е ангажиран и хората си поръчват портрети, най-вече чужденци. И взима поне 30-50 лв на портрет. И само с това се издържа, даже купи виличка до Албена.

Прави и разни търговски номерца. Примерно когато го питат за цена, първо казва 50 лв и ако отсреща види, че няма реакция, т. е. не им се струва скъпо, добавя "без опаковката, която струва още 10". Примерно.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7a2f36f364
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От Автора : Благодаря ви много за подкрепата и насърчаването! Ще се старая да излизам по-често, а да и г-н ми по изкуство ми каза 1% талант 99% труд това го беше казала някоя известна личност, но не помня коя.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5b73e2e03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Първата е малко в стил Здислав Бексински, иначе е хубава.
А платното си е супер, определено имаш талант.
Опитай с човешки лица, автопортрети, лятото по морето се харчат такива неща, всеки иска да се увековечи през нечии поглед.
Определено имаш дадености, остава ти труда и намирането не само на пазарната ниша, но и на истинската сфера в която желаеш да твориш
Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 71ecad06c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Браво.
Аз съм в IT индустрията. Хора като теб се търсят редовно. Винаги имаме нужда от илюстратори и артисти. Само да ти кажа как стоят нещата. Картина не можеш да продадеш при нас, но ако тя ни хареса, съответно ще те наемем да направиш още като нея. Разбира се, от решаващо значение е, да можеш да работиш с Photoshop. Можеш да станеш дизайнер, илюстратор и дори отговорно лице на цял отдел, където ще можеш да развиваш идеите си. Би могъл да работиш по дизайна на една програма или сайт, или дори да работиш за някое от големите гейм студиа.
Това че си млад, означава че имаш много време да развиеш таланта си.
Това е, което аз мога да ти предложа. Търси подобни обяви в интернет.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d48373059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Автора: не разбрах номер 11 частта в какъв да стана аниматор, татиуровчик ако съм беден не мога ли да стана такъв? Всъщност аз се интересувам от финанси. Книгите свързани с финанси, които прочетох : Богат, беден татко ; Притча за водопровода; Защо си глупав, беден, болен и как да станеш умен, богат и здрав. дадох на едно момче 140 лева за две години купи си колело и сега искам да ми върне 150. Ще си накупя тънкописци и скицник А6 Мисля да направя нещо като комикс книга в тях да нарисувам животни от червената книга. И после незнам към кой да се обърна към книжарница с ксерокс или някаква печатница. Може ли? 11 Благодаря зареждаш с хубаво настроение.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 498a093a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Съжалявам пич/мила, но аз съм в художествено училище и ти си аматьор. Аз съм продава творби, много по-професионални и то за по-малка цена, на платна, с бои и тн. Твоите са на малко скицниче с черен писец и искаш да вземеш 30лв ? Не знам в какъв свят живееш. Имаш талант, развивай се, но не лети много високо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cc6295ceb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Имаш талант, сподели с вашите и един съвет от мен. Можеш с Фотошоп да започнеш да рисуваш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker