Помощ - тежа 70 кг. при 155 см. височина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ - тежа 70 кг. при 155 см. височина
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2156 пъти
Здравейте. Пише Ви едно 16 годишно момиче в безизходица. Вече не се понасям така. 1. 55 съм и тежа 70 кг. От много време искам да отслабна. Всички в семейството ми са пълни и може би е ген. Но въпреки това, аз вярвам че мога да отслабна. Пробвала съм много диети, но просто не издържам без да ям. Ходила съм и на фитнес, записвала съм се на различни спортове, но след втората седмица просто се отказвам. Всички ми се подиграват, че съм дебела и ми казват да отслабна. Знам, че аз сама съм си виновна, защото не полагам никакви усилия, но вече е крайно време да се взема в ръце. Моля Ви, кажете ми някакви ефикасни диети, упражнения, хапчета или каквото и да е. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: a98b756441
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пиер Дюкан е решението. Като решиш да се отказваш си помисли каква можеш да бъдеш. И спазвай точно, а не от това нищо няма да ми стане и т.н

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 35f474fdff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвай с пико ще ти помогне на 100% :D

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fe7824e660
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще ти кажа как аз свалих 12 кг за 3 - 4 месеца и продължавам да свалям. На 15 години съм и в началото бях 75 кг., висока 1. 65см.
Започвам с това, че не трябва да спазваш някакви измислени диети от интернет. Защото с тях ще свалиш бързо, но те не са режим на хранене, който можеш да поддържах до края на живота си. Ето го моят режим:
1. Не закусвам - Ако настояваш да закусваш, то яж плод и то след 10ч. сутринта!
2. Обядвам към 13:00 - аз лично ям някаква домашна манджа или сандвич в училище. Хубавото на обяда е, че може да ядеш по - тежка храна.
3. Вечерям в 17:00! Това е най - важната част от диетата! Без нея си загубена. Трябва да ядеш рано, за да може храната да има време да се смели преди да си легнеш. Може да ядеш някаква салата или нещо по - тежко, но не е препоръчително.

И така аз лично отслабвам с 1 килограм на седмица. Запомни, че имаш право на почивка от режима един път в седмицата. Също така не бързай да намаляваш толкова рязко храната. Намалявай я постепенно. А относно упражненията - по - добре първо отслабни малко и после почни да правиш упражнения, защото излишните килограми ще се превърнат в мускули. Може да излизаш на разходка всяка вечер, но гледай да не натрупваш мускулна маса!
Успех в диетата!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e5c3a13e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 го е обяснила перфектно. Послушай я, няма да сбъркаш. И това наистина е режим за цял живот. Най-важното е да имаш воля и да не се предаваш. Хора са сваляли по 100 килограма, ти 20 ли няма да свалиш...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5af0e40e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Всички в семейството ми са пълни и може би е ген. Но въпреки това, аз вярвам че мога да отслабна. Пробвала съм много диети, но просто не издържам без да ям. Ходила съм и на фитнес, записвала съм се на различни спортове, но след втората седмица просто се отказвам. Всички ми се подиграват, че съм дебела и ми казват да отслабна. Знам, че аз сама съм си виновна, защото не полагам никакви усилия"... ген да си тлъст ( да ти си тлъста, а това определение е доста над закръглен в скалата ) няма. Сама си го казала ти искаш да си дебела, просто ти е неприятно, че ти се подиграват. Дано да не съм лош пророк, но вероятно ти никога няма да отслабнеш, просто с годините хората ще спрат с шегите и ще започват да те одумват зад гърба. Има два варианта:
1. Стягаш се, спираш да се тъпчеш и лека полека влизаш във форма ( номер 3 е обяснил/а добре )
2. Продължаваш да мрънкаш как си генетично обременена да си дебела, а преди лягане да изяждаш по 16 вафли с кола, и на нощното ти шкафче да има пържени крилца плюс картофки, за да не трябва да ходиш до хладилника през нощта. Ще бъда искрен, на мен не ми пука за теб, на 99% от хората прочели това им е все едно. Така, че избора е твой, а каквото и да избереш знай, че най-важното е да си щастлива. Късмет!!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ab4208987f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей!
Преди бях 1,64 м. 50 кг...спрях да ям пуканки, сладоледи и газирани напитки, всеки ден правя по 20-25 коремни преси и се разтягам малко. Вече съм 1,65 м. и 47 кг.
Мисля, че е добре, като се има предвид, че съм на 12! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2ef403c71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На ден трябва да пиеш МИНИМУМ 2 литра и половина вода. ВОДА, а не сок, безалкохолни напитки или каквото и да е. Избягвай тестените храни. Примерно яж 2 пъти месечно пица, пърленки, питки или каквото и да е от тесто. Много диетолози казват да спрем да ядем сладко, но организма се нуждае от всичко в умерени количества. Яж 2 пъти сладко в месеца (ако много ти се яде може 3 пъти, но не повече). Наблягай на месето, но не на пилешкото, защото има много консерванти. Яж риба, сирене, кашкавал, яйцаи други животински продукти. Чипс или снакс яж ВЕДНЪЖ месечно. Не си позлолявай да ядеш 2 пъти в месеца от тези неща, защото съдържат адски много консерванти. Преди училище излез и бягай поне 30 мунити. Яж пълнозърнест хляб или, ако не искаш пълнозърнест, яж от белия, ама най-много 4 филии на ден. Имай 3 основни хранения - закуска обяд и вечеря. Не пропускай никое хранене, защото са много важни. С глад не става. За в момента сваляш и после килограмите ти се лепят двойно. Между храненията можеш да ядеш някакъв ПЪЛНОЗЪРНЕСТ десерт или плод. Аз също имах проблем с килограмите, но когато тренирам, пия много вода и имам хранителен режим, килограмите просто се топят! Само искам да знаеш едно! Тази, , диета'' няма ефект първата седмица. Вече започва да си личи от 3, 4 седмица и то не много. Трябва да живееш така и ще видиш, че ще отслабнеш много! Желая ти колкото се може по-бързо да отслабнеш!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2d16aa0938
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Предизвиквам те!
От днес съм на 90-дневната.
Имам много за сваляне.
Но имай предвид, че това трябва да ни стане начин на живот, а не отслабваш и се връщаш към старите навици.
Тогава ефект няма.
Е, навита ли си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker