Проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблеми
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1173 пъти
И така аз съм момиче и съм на 11 години ( скоро на 12 ).
Имам наднормено тегло, не много но коремът ми е огромен и краката ми са набити. В училище много ми се подиграват заради това. Почти винаги разрешавам проблемите без филми, но падне ли ми пердето никой не може да ме спре!!!
Понякога ми се струва че най - добрата ми приятелка ме използва за стотинки, тя е с руса коса единствена в училището и това винаги я изкарва красива а тази до нея горе долу го прилича нещо. Когато аз получа нещо, а тя не или се сърди, или е ядосана или се опитва да си го присвои. Напоследък само ми надува главата с нейните връзки с момчета и ми мрънка и аз да си намеря. Е, да и на мен са ми предлагали 3 - 4 момчета, ама момее, къде ми се правиш на жена от 5 клас? ! Прави се на пубер и на много готина но и тя знае че още нищо и няма и че сама се "насилва" :D
Харесвам едно момче, което не изпитва никаква симпатия към мен, има си гадже, , но е много мил и красив, един такъв напомпан, направо откачам като го видя!!!
Постоянно имам здравословни проблеми - или съм тежко ранена, или грипава или съм настинала, но никога не съм добре.
Повечето хора като трябва да избират или - или с приятелките ми, биха избрали тях, а някои много ми се отварят и ми иде да им откъзна главите и да си направя сувенир от черепите им!!!
Моля дайте съвет!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: bd14e1e9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По вида те посрещат. Така и ти си харесваш хубаво и „напомпано“ момче, а не забелязваш обикновените момчета около теб. Защо мислиш, че заслужаваш специално внимание?
Твоята приятелка има явно нещо специално. Не е проблемът в нея, а в теб самата - помисли какво да сториш, за да те харесват хората, ако имаш такива нужди. Със заяждане и злоба не става, а единственият изхот от наднорменото тегло е диетата и спортът - не да ненавиждаш хората.
Момчето трябва да забравиш, защото си има изгора, а и мислиш ли, че ще тръгне с теб? Погледни се в огледалото, погледни си в бележника и търси момче от твоята категория или ще си стоиш сама.
Има много пълни момичета с приятели и приятел, но за всяка от тях важи, че е приятна, усмихната, незлобна и услужлива. Ти не изглежда да си такава, а просто завиждаш на другите момичета без сама да правиш нещо, за да изглеждаш по-добре или да си по-желан събеседник и приятел.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ea015d870f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В тази възраст и с неподходящи приятели може да очакваш подигравки за какво ли не. намери какво на теб ти харесва и определи колко точно трябва да си свалиш като кила, ако на тебе ти пречат на здравето и самочувствието, но никога не го прави заради някоя капризна дружка или гадже, което утре може да си хареса нещо друго и ще иска да те "моделира" само, за да издевателства над вида ти. Никога няма да се харесаш на всички и не е нужно. Едни приятели ще те потупат по рамото, други може да те оставят, но помни, че ти трябва да се харесваш, за да имаш самочувствие, а ако имаш самочувствие ще те харесват повече. След време живота ще те срещне с по-разумни хора, които ще виждат теб като човек, ще те ценят за това, което си, а не заради дрехите ти или килограмите. На глупачките, които те дразнят се усмихвай и продължавай по пътя си.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2f3df56f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "ама момее, къде ми се правиш на жена от 5 клас"
Хаха, това ме изкефи. Ти си си виновна. Защо?! Защото подигравките и злобата те правят двойно по-грозна. Изпитвала съм ги тия негативни чувства. Бях на 13 с наднормено тегло и никой не ме харесваше от момчетата, а с момичетата постоянно бях в конфликт, защото им завиждах. Една лятна ваканция ми писна и помолих мама да ме заведе на диетолог, а татко да ми купи фитнес карта. Благодарение на възрастта и бързият метаболизъм - от 65 килограмово прасе, високо 1,65 тогава - се превърнах в 45кг дама. На първият учебен ден никой не ме позна. От тогава насам се чувствам в перфектна форма и страшно желана :)) Сега съм на 24 години и тежа 45кг, при височина 1,75. Голям кеф. А удоволствието и навика за спорта ти остава завинаги.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker