Искам да умра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да умра
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1598 пъти
Искам да умра, наистина го искам. Имам страшно много проблеми в момента, а има и такъв, който си го имам по принцип, но даже ме е срам тук да говоря за него, пък камо ли пред някого. И все пак ще опитам..

Момче съм, в пубертета и от няколко дни не спирам да плача. Имам косми по цялото тяло и по-точно по цялото лице - скули, нос, малко над веждите, под ушите.. абе цялото тяло. Когато седна на чина с някого и ме погледне ми идва да се разплача и да го пребия до смърт, но какво са виновни те? Не издържам! И преди съм ревал, но сега е по-различно, защото се занимавам с момиче, но ме е срам просто да съм близо до нея. Целувахме се и всичко, но когато е тъмно. За нещастие каза, че иска да спрем да се виждаме... Това сякаш ме уби. Вече трети ден съм със сърцебиене, пия хапчета за него. Особено голямо е, когато я видя, понеже сме от едно училище. Не издържам! Боли ме ужасно много да не съм с нея. Бих направил всичко за нея, но няма просто какво в предвид ситуацията. Не мога да и покажа повече нежност, заради шибаните косми, а тя вече иска да сме само приятели. Знам как да я направя моя, но просто не става с тях. Побъркват ме. Страх ме е да ги избръсна, защото ще станат още по-дебели, а стигат до под очите ми, буквално. Лазерната епилация не помага, след 18 годишен, чак като завърша пубертета, ще може да има ефект. А дотогава какво да правя? М? Искам да бъда обичан, да чувствам топлина и да обичам някого, да имам човек до себе си, а няма как. Това ме убива, всеки ден и вече мисля да се самоубия, просто не издържам да живея с тях. Отделно в училище имам слаби оценки. Нямате идея колко потискащо е, колко гадно и колко ти пада самочувствието. Имат ме за готин по принцип, но просто понякога, заради космите се държа отвратително. Искам всичко да свърши. С какво съм заслужил това? Не вярвам вече в Господ, от няколко месеца, може би година. Не ме е страх и от смъртта. Просто не е честно! С нищо не съм заслужил това. Супер чувствителен и състрадателен човек съм, обичам силно и се привързвам бързо към хората. Моля ви помогнете. Не знам точно какво съм написал и дали звучи свързано и подредено, но и не искам да знам. Не ме интересува нищо вече. Не ми се живее с тези неща по лицето ми. Опитах да се задуша, преди няколко часа, но изведнъж спрях. Помислих за майка ми и близките, но все пак не мога винаги да се уповавам на това. Ако ги нямаше, сега нямаше да пиша това. И знам, че в един скорошен момент ще ми писне и ще си посегна. Алкохолът не помага, пробвах. Нямам сили да заплача вече, а знам, че ако още някой близък си отиде, това ще ме довърши, както и знам, че ще си отида от този свят, чрез самоубийство. Просто го знам. Въпрос на време е.

Какво да правя? Отчаян съм и депресиран. Моля за помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: fe37d57469
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момче, ти защо не си обръснеш лицето - това правят всички мъже в крайна сметка.
За веждите и тем подобни косми - с пинсета. Има и специални продукти за изсветляване на космите на лицето - питай в дрогерия.
Косми имат доста мъже - всъщност това е разликата. Космите говорят за мъжественост и висок тестостерон. Много жени харесват точно такива мъже.
Брадата обаче трябва да махнеш както и по лицето окосмяването като цяло.
Гърбът също не бива да има косми - козметик кола маска и си готов
Всички останали косми са си ОК.

Между другото, с бръснене не се променя нито броят, нито структурата на космите - това си е ген хормон.
При бръснене просто прекъсваш връхчето и затова боцка, но самият косъм не става по-дебел, но боцка, защото връхчето вече не е загладено. Ако оставиш косъмът да израстне до края, няма да боцка.
Не се комплексирай за глупости!
Хората не могат да ходят, имат диабет, слепи и глухи, но се борят и искат да живеят, ти заради едни косми? И то като момче?
Шегуваш ли се?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f1d3d0fbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Душица, не знаеш ли, че тези косми ги виждаш само НАЙ- МНОГО ТИ, защото по цял ден фокусът ти е единствено върху тях? ! Постоянно мислиш за тях, постоянно храниш тази мисъл, БЕЗ ДА ОСЪЗНАВАШ, че понеже ти мислиш само за това, чувстваш, че и ДРУГИТЕ ХОРА ТРЯБВА ДА СА КАТО ТЕБ и да ги виждат и да мислят само за това, но това не са те, ТОВА СИ ТИ! И не знаеш ли, че когато откриеш човек, който истински те обича, ТОЙ ДОРИ ЩЕ СЕ ВЛЮБИ В ТЯХ? Казвам ти го от личен опит и наблюдения върху приятели- КОГАТО ОБИЧАМ НЯКОГО или те обичат някого, тези недостатъци, които имат приятелите ни ЗАРАДИ ТОВА, че те се чувстват така, това ни кара да обичаме тези мънички подробности по тях ОЩЕ ПОВЕЧЕ! Нарочно съм започвала да целувам недостатъците на приятеля ми, ОТ КОИТО СЕ Е СРАМУВАЛ НАЙ- МНОГО И КРИЕЛ, както и той МОИТЕ И всъщност те са били ТОЛКОВА ГОЛЕМИ САМО ЗА НЕГОВОТО СЪЗНАНИЕ! Истината е, че ти самият се вглабяваш и мислиш, че другите хора са ТИ и виждат като теб, но не е така ГРЕШИШ, а онова момиче ПРОСТО НЕ ТЕ Е ОБИЧАЛА! ... Човек, който не те обича ДОРИ ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО ДА СИ, пак ЩЕ НАМЕРИ из под пясъка причина да те зареже!!! НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ ТОВА! ... Така че не изпадай в такава мъка и параноя, САМО ТИ ИМАШ ХРАНА ЗА НЕЯ, КОЯТО ТЕ ДОКАРВА ДО ПСИХИЧЕСКИ ХАЛЮЦИНАЦИИ, че другите хора са като теб и виждат СЪЩОТО! .... Не е така, и много бих се радвала да бъдем приятели, за да ти помогна да разбереш, че дори НЕПОЗНАТ може да те цени повече от човек, който е бил с теб, НО ПРОСТО НЕ ТЕ Е ОБИЧАЛ ИСТИНСКИ! .... Искам да бъда до теб и да ти помогна с много неща, но дали ще ми дадеш възможност аз не знам... Напиши ми, ако поискаш, но ПОНЕ ЗАПОМНИ ЕДНО- ХИЛЯДИ ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ СТРАХОВЕ В ЖИВОТА НИ... СА САМО В ГЛАВАТА НИ! ....

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9abfbe5cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Я не се впрягай за глупости! Имал косми... ами и момичетата имаме косми. 21в. сме, има козметици, кола маска и епилатори се продават свободно. Ти както го мислиш, всеки по-окосмен човек трябва да не живее ли? тц

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 26e1b7eac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съществува и лазерна епилация, прочети и за нея.
Не разбирам много, много. Защо не посетиш лекар, може би трябва да ти пуснат изследвания, за да видят какво е положението с хормоните?!

ТТ

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 432a5d501c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   това не ти е причината да говориш и да си мислиш за такива неща. Нали си момче все пак, как да нямаш косми? За тебе по ли е добре да се епилираш и да приличаш на някой гей? Какво толкова, едни косми. Като толкова те дразнят ги махни и толкова. Всеки човек има косми, а и си момче при това, какво очакваш изобщо? Няма да станат по-големи, ако това си мислиш, освен ако не ги махаш със самобръсначка де, тогава не им махаш корена и ще трябва да го правиш по-често, но това го правят всички мъже. Лично на мен не ми харесват такива, които си махат космите по ръцете и краката, като някакви гейове са. Това изобщо да не ти е причина да мислиш такива неща. Лятото гледах едно предаване, където даваха за странно развити хора. Имаше едно момиче, което имаше козина по лицето си и по тялото си, буквално. Не са базикам. Замисли се, че има хора много по-зле от теб. Гледай такива предавания. На мен това, което гледах ми подейства някак си. Ставаше ми гадно като гледах страданията на хората, но такива като нас, които сами си създават комплексите нямат право да се оплакват, при положение, че нямаме някакъв физически недостатък и т. н Замисли се, че има по-зле от теб и те как се справят? Според теб сигурно всички мислят за самоубийство, но това ще ги направи по-слаби. Стегни се, твоят така наречен проблем се оправя, винаги можеш да си намериш приятелка, която да те харесва такъв какъвто си. Изобщо не си мисли за такива неща и не си измисляй глупави оправдания. Нямам за цел да те обиждам, просто ти казвам истината.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6baa0a6c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Миличък, това, че космите стават по-дебели, ако ги бръснеш, е мит. Ако имаш възможност, купи си машинка - по-бързо е, ако не, карай на самобръсначки. И недей да се срамуваш от неща, които не зависят пт теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bb8e6e9116
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Превърни цялата тази болка в мотивация! Стани си от дупето и промени нещата.. няма кой да го направи вместо теб! Знам колко е трудно, тежко и т. н, но ако не правим нещо по въпроса няма как нещата да се променят сами!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker