Къса ми се сърцето! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Къса ми се сърцето!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1248 пъти
Здравейте! Искам да споделя нещо с вас, което ме мъчи страшно много. Проблемът е, следният:
В тийнейджърска възраст съм, момиче на 14. Не знам защо, но винаги вкъщи аз съм виновна за всичко. Когато се прибера майка ми си търси причини да ме дразни и като повиша тон почва да ме обижда и крещи. Баща ми прави същото. Това не ме интересува, но има нещо, което ми къса сърцето: Понякога ме сравняват с по-голямата ми сестра и казват "Тя така ли правеше? Не! Ти си изрод, звяр! "
И такива неща. Майка ми плаче често и казва, че иска да ме прати на улицата или в дом. Дори веднъж да се запъна за нещо, да се заинатя или да противоречя и се почва драмата. Не мога да понасям това, че майка ми плаче и казва, че съм звяр и че ги тормозя. Не разбирам какво толкова правя, като има деца с доста по-лошо възпитание. В последно време се случва много често, казват че не издържат, че не съм им дъщеря. Баща ми е пияница и понякога е хвърлял разни чаши върху мен. Понякога се затварям в стаята си, за да си поплача тихичко и ги чувам какви ужасни неща говорят за мен. Все едно съм чудовище!
Те са ми го казвали и в очите! Не искам повече да ги виждам! Заключвала съм се на няколко пъти в стаята си, за да не им преча и да се осамотя малко, но баща ми идва и почва да блъска вратата, все едно ще я кърти. Попринцип прави тези неща вечерта, когато се е напил иначе е добър човек. Виждала съм го да се моли да се избави от звярът, който го тормози.
Къса ми се сърцето, разбирате ли? Имам чувството, че те правят всичко за мене, обаче понякога не знам какво им става, държат се все едно ме ненавиждат. Толкова ме боли, мисля си вече, че наистина съм чудовището, което ме описват. Опитвам се да се държа добре, но понякога греша и казвам нещо, което не трябва. Веднъж се порязах и казах "Мамка му стара! " и се почна... Не смея да кажа на приятелите си за това, защото не искам да ме смятат за торморзник. Аз обичам родителите си, има деца които посягат на родителите си, чупят, бягат, но аз съм най-зле от всички. Аз тази, която само понякога да повиша тон и почват да ме гледат така сякаш съм убила някого. Боли ме сърцето, наистина. Много ме боли заради всичко. Не искам да съм звяр в очите им, не искам и те да се държат с мен така. Просто исках да излея мъката си! Благодаря ви наистина!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4e28bbbdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дръж се докато станеш на 18 и бягай.. Не им отговарай, не се разпявяй. Гледай да си премълчаваш и така ще ти е по лесно

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 20cfed438c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Потърси помощ.. В училище няма те ли детски психолог.. Ако имате отиди при него и му кажи всичко това, и той ще ти даде съвет.. Успех

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1533d12ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей честно казано нали имаш сестра която ти спомена по рано.Ако е пълнолетна отиди при нея или се обърни за помощ към Закрила на детето.Последно ти предлагам тогава да отидеш при някой роднина или твои близък.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 00e53ed09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може да кажеш на Закрила на детето или на психолога, но внимавай, защото така може и да да те отнемат от родителите ти ( да отидеш в дом ) или може би ако избягаш например за 1-2 дена може родителите ти да се уплашат и да започнат да се държът по-добре.. или ще се ядосат и ще ти се карат. Но запомни, че не си чудовище и никога не трябва да се обвиняваш за постъпките на родителите ти.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 00e53ed09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може да кажеш на Закрила на детето или на психолога, но внимавай, защото така може и да да те отнемат от родителите ти ( да отидеш в дом ) или може би ако избягаш например за 1-2 дена може родителите ти да се уплашат и да започнат да се държът по-добре.. или ще се ядосат и ще ти се карат. Но запомни, че не си чудовище и никога не трябва да се обвиняваш за постъпките на родителите ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker