Какво да направя ..?! Мога ли да продължа..?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да направя ..?! Мога ли да продължа..?!
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3000 пъти
Здравейте аз съм момиче на 16 години..Преместих се от р0дният си град в града на майка ми... изоставих приятели, сестра си и всичко..преживях г0! Баща ми замина за италия, преживях г0!Хиляди приятелки ме предаваха.. преживях го! Много хора нараниха сърцет0 ми, малко останаха, но все още са там..преживях г0! Братовчед ми влезе в затв0ра.. преживях го!Най- добрият ми приятел почина,а беше на 16.. преживях го!.. Хората ме нараняваха и лошите неща не спряха да ме следят..И с всичко си казвах, аз мога да бъда силна, аз ще го преодолея.. всяко зло за добро, но някак вече нямам сили.. Майка ми беше мн болна.. и снощи почина..а това как да го преживея..?! Нима живота ме предава толкова зловещо и колко по - силна трябва да бъда.. след като на 16 губя майка си...?!Най - добрите ми приятели винаги са били кучетата... Загубих 2.. Взех си друго, което сега трябва да оставя.. защото отново ще се местя, ще сменям училища.. и накъдето ме отведе живота..Често ми се е искало да не бъда толкова силна, защото ако бях по - слаба можеби нямаше да издържа.. и щях да мисля за самоубийство.. Няква 14 годишна щяла да се самоубива щ0т не и взели тяхните телеф0н, а аз останах без майка.. Какво да правя.. Ще успея ли да се преборя с всичката болка около себе си.. По принцип не съм човек който обича да споделя и който лесно се расплаква пред х0ра.. Малцина хора са виждали сълзите ми и малцина ще останат.. Всички знаят колко трудно си показвам чувствата и колко пъти ми е нужно да си повторя ''Аз мога ще преодолея и това''. Или както днес.. ''Господи, колко още сила искаш да ми дадеш.. за какво ме подготвяш, защо ми причиняваш всичко това..?!'' Така като с всяка болка ставам по - силна.. и по - малко уязвима..но сега..някак незнам как ще прослжа.. без майка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0ee0868e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Господи! Много ме разчувства, наистина.. Дотолкова, че не знам какво да напиша сега, но знаех, че трябва да ти напиша нещо. Нещо, което да ти вдъхне още повече кураж. Трябва да се гордееш със себе си, защото малцина на твоето място биха се справили. Продължавай все така, един ден слънцето ще изгрее и на твоята улица :) И тогава ще се радваш, че не си се отказала. А докато този ден настъпи - стискай зъби. Ще успееш!!! :) * Което не ни убива, ни прави по-силни *

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3e8f7b313f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моите най-искрени съболезнования!Може да не повярваш,но се разплаках от историята ти.Майката на най-добрата ми приятелка почина,когато момичето беше на 16.Много страдаше,много я болеше,но беше силна и продължи напред.Наистина си малка още,но те съветвам да намериш сили и да продължиш да живееш.Много лоши неща са ти се струпали,но силно се надявам да не се сринеш духом.Надявам се и да има до теб поне 1 човек,на когото да разчиташ.
Може да звуча лицемерно,но искрено се надявам животът ти да стане по-хубав.Бъди силна,миличка!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b7cf26b092
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приеми моите съболезнования! Може да си много чувствителна, но има и друго-ти си много смела! Щом след всичките работи, които са ти се случвали си намирала начин да продължиш значи си много силна! Надявам се някой ден животът ти да стане приказка,в която всичко да е такова каквото на теб ти харесва!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c83949f0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дано всичко да е наред, мило момиченце :( Пожелавам ти много, много късмет и радост в живота ти, след всичко, което си преживяла... Наистина си много силна и заслужаваш само хубави неща да ти се случват от сега нататък. Прегръщам те силно и въпреки, че не те познавам вярвам в теб и знам, че ще бъдеш щастлива!!! Ели*

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4e8196f426
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съболезнования. Няма думи, които да намалят болката ти - да ти казвам, че знам какво е - ще е лъжа!!!
Не пожелавам случилото се на никого и все пак - всички сме обречени да изпращаме родителите си. Такъв е животът - ние продължаваме, те ще си отидат или си отиват. Това е естествената въртелешка на живота, тежко на този, който е обречен да изпрати детето си! А ние - децата, трябва да знаем, че предстои да се сбогуваме един ден с тях.
Жалко е, че майка ти е оставила такова детенце като теб обаче, но пък е много хубаво, че живее в такава чиста и добра душа като твоята.
не мисли за самоубийство, майка ти живее чрез теб!
Остани на този свят и се бори всеки ден, защото той е по-красив с теб и има много, каквото още да дадеш на хората и на кучетата!
Съжалявам много за загубата ти! Живей обаче, за да живее и тя в теб и чрез теб!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 29289c726f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжелявам много че си загубила майка си! И на мене много ми липсва моята,умря като бях на 3години.Аз поне знам какво е и как се чувстваш ;) и моя живот не е перфектен имам си други проблеми.Помъчи се да го преудолееш и да не мислиш за това. :) Всички ме питаха защо майка ми е умряла а това ме дразнеше,всеки човек е роден за да умре рано или късно!Ако те питат не давай обяснение,много съжелявам!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker