Четки за грим! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Четки за грим!
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1829 пъти
Здравейте! Чудя се дали да си купя един комплект четки на Real Techniques и ми е нужно мнението на някое момиче или жена, която ги има от известно време и може да изрази мнение за тях. Ако предположим, че ги ползвам на 3 месеца веднъж и полагам усилия за доброто им състояние (чистя ги с домашен сапун без химикали, оставам ги да съхнат надолу с космите, за да не се стече водата в металната част и да разхлаби лепилото, което държи космите, не ги оставям на топло място и не ги суша със сешоар, когато са мокри, за да не се размекне лепилото, с което са направени... и т. н. ) ще мога ли да ги ползвам 7-8 години и дори повече? Все пак това са дрогерийни четки за грим и не знам до колко са качествени. За четките на Sigma съм слушала толкова много и за тях знам, че са много качествени. Дори имам позната, която има комплект четки на Сигма и вече 6-та година ползване не били мръднали. Но проблемът ми с тях е цената им, идват ми малко скъпо. А аз искам да си купя четки, с които да карам много време, а не на всяко трето ползване вече да са за боклука. Миналата година така се излъгах и си поръчах от интернет един сет от 24 четки за около 30 лева и накрая се оказа, че само 2 от тях стават за ползване. Вие какво ще ме посъветвате за четките на Real Techniques, чувала съм, че ако се полягат усилия за една четка нейният живот ще бъде изключително дълъг. А и аз не се гримирам толкова много, така, че повече от 2-3 пъти в месеца надали ще ги ползвам. Какво ще ме посъветвате вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: da86a06827
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За четките на Real Techniques съм чела само хубави отзиви, но не съм ги ползвала.
Препоръчвам ти Еко туулс. Моите са закупени от ибей- имитации разбира се, но четките са адски евтини безплатна доставка. Вярно, че са имитации, но пак са "еко" с естествен косъм, не падат косъмчета и са адски мекички. Приятелки ми ги препоръчаха, а те ги имат от години, като ги използват ежедневно. Отново имитации закупени от ибей.

Харесват ми и четките на Импала. Евтина цена, добро качество с естествен косъм. Например имам четките им за сенки и са ми адски удобни, обожавам и четката им за коректор, която е само 2 лева и ми върши страхотна работа. Косъмчета не падат.. като се има впредвид, че всеки ден ги ползвам и съответно пера, а изобщо не съм от хората, които си пазят неща. Ако видиш само как ги мия, ще речеш, че четките са железни :D
Има доста ревюта на блогърки, ако се интересуваш потърси.
Най- важното е да си ги пазиш, така и 10 години ще могат преспокойно да издържат, още повече щом ще ги ползваш рядко.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 09ba814178
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм си купувала четки на най-обикновени и неизвестни марки и с правилна грижа ги ползвам вече пета година, така че е без значение каква марка са-може да са най-скъпите и да излезнат некачествени..иначе, да, друго си е да ползваш "маркови", но не знам колко си заслужава цената

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 31a3895b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Inglot

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 61ca3981d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам такива четки. Имам и на Сигма и на Инглот и на МАС. Като качество са много добри за цената си. Имам ги от 7-8 месеца и не са мръднали ( аз ги мия на 1-2 седмици, не се скубят ). Само трябва да внимаваш от къде ги копуваш, да не ти продадът реплики. Аз ги купих моите ит Италия, но знам че ги има в Варна и София.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d6dbb5fcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Като ги ползваш рядко от какво значение е качеството им.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3a36534c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Точно тези не съм ги използвала, но си мисля, че ако полагаш добри грижи за тях, наистина могат да изкарат няколко години. Да Сигма са хубави, ама са доста скъпи и за това аз съм с едни куче марка. Стават, но ги имам от скоро и не знам колко време ще са добре, ама пък бяха евтини, така че не е голям проблем. като се скапят ще си купя други.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker