Моите разбирания относно сексуалността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моите разбирания относно сексуалността
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1579 пъти
Здравейте, драги читатели. Пише ви 17 годишно момиче. Историята ми е следната. Имах сериозна връзка (около 2 години), той ми беше първият сексуален партньор, надявах се и единствения. Винаги съм искала мъжът, с който ще прекарам остатъка от живота си да е моят първи и единствен.. Наивно, нали? Както и да е, можете да предположите, че се разделихме, съответно и моята детска мечта ще остане неосъществена. "Подарих" му девственоста си след 5тия месец, не бих казала, че се давам лесно, и до ден днешен е така. Сега съм с друго момче, което (по двволите) обожавам, но.... Не се чувствам готова да правим секс и мисля да изчакам още време. Та мисълта ми е.. Толкова ли е лошо(както в моите представи) да имаш повече от 1 сексуални партньор? Прави ли ме това по-нестойностна? Уверявам ви, че се определям ( и не само аз) като умна и разумна. Но ако докато намеря МОЯТ МЪЖ са.. петима? Моля, мнения от компетентни хора, даващи обективно мнение.. Благодаря!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41dd4d618f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, няма какво да се притесняваш. Не реалистично да очакваш, че на 15 ще срещнеш голямата любов и ще останете заедно завинаги. Да, хубаво е мъжете в живота ти да не са прекалено много, но 2-3 или 5 човека са си съвсем наред, стига накрая до попаднеш на правилния, с който ще остареете заедно. А има и още нещо, не е важна само бройката, важното е всеки път когато си с мъж да си с него по любов, а не заради някаква друга причина. Сега си още много млада и имаш твърде големи очаквания и си мислиш, че любовта е като по филмите, за съжаление твърде рядко е точно така и понякога трябва да целунеш няколко жаби преди да попаднеш на Принца, но намериш ли го, направи всичко по силите си да го задържиш и да го направиш ПОСЛЕДНИЯ и ЕДИНСТВЕН мъж в живота си. А това, че ти е бил примерно 3, няма толкова значение, важното е да е ПОСЛЕДНИЯТ!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 72617cc117
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Времената са такива, че вероятността да намериш твоя мъж на тази възраст клонят към нула. Ако искаш да имаш малко на брой сексуални партньори до сватбата, най-добре е да си търсиш сериозни мъже - нито лоши момчета, нито мамини синчета. Това е цяло изкуство за една жена - да подбере мъж, подходящ за дълготрайно обвързване и същевременно той да е сериозен и да знае какво иска от живота. За съжаление, както казах на тази възраст практически няма възможност да намериш такъв човек. Може да търсиш при мъжете над 24-25 - там вече има повече подходящи, а към 30 вече повечето са се осъзнали. Обаче там разликата може да ти е твърде голяма и ще имате различни приоритети в живота, защото ще сте в различни етапи.

Друг вариант е просто да стоиш сама за по-дълги периоди. Не разбирам как повечето момичета нямат проблем да приключат дълга връзка и след месец или дори седмица да са с нов човек, все едно нищо не е станало със старата връзка... Аз като приключих предпоследната ми връзка ми трябваше половин година, че да си върна вярата, че може да намеря подходяща партньорка в живота.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a8fa10bfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То по лошото е че си почнала със секса толкова рано, от колкото че не си се оженила за първия.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a8fa10bfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подарила си девствеността, ми той човека за какво му е?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9843c29969
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами ти вече си имаш свои разбирания и не знам защо искаш съвет. Повече от ясно е, че само в приказките става така, както си го искала. Сексът не е лошо нещо. Никога няма да бъде. Дори и с 10 да си била преди да се омъжиш няма никакъв проблем, според мен. Въпросът е да ги подбираш, да не си с двама или повече едновременно и да го правиш безопасно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f0421b1c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Благодарност за проявеното разбиране! Дерзайте!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker