Никакво влюбване повече. Това беше. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никакво влюбване повече. Това беше.
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2711 пъти
Ако има някакво значение - момиче съм, на почти 23. (другия месец ги навършвам :)) )

Това беше краят... даа, такива неща се случват, какво да се прави. Хората се събират, разделят. Пробват, залъгват се, че това може би е ТОЙ/ТЯ. В един момент реалността и истината ги удрят през лицето и осъзнават, че нямат бъдеще с даден човек.

Както и да е, аз приключих с влюбването, с опитите, с надеждите.

Най-важното нещо, което научих е, че не можем да се сърдим на някой, за това, че не ни обича по начина по който ние искаме. Че не трябва да имаме очаквания към никой, нито да съдим преди да сме опознали.

Не искам да се влюбвам, не искам да ме боли, не искам да страдам.
Искам да гледам напред, собствения кеф и да бъда малко егоист. Прекалено много ми пука за другите и това ми омръзна.

Слагам началото на един нов период в живота си. Никога не съм била слабата. Преживяла съм страшно по-тежки неща в живота си и съм продължила да се боря въпреки всичко и всички. Ще продължа да се боря и с това, и не за някой друг, а за самата себе си.

Chase dreams, not people.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1c6e3d199e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво момиче! Аз те подкрепям! Мисля точно като теб относно връзките. Пълна загуба на време... първия месец е готино,мислиш си,че си открила принца на бял кон, а след известно време ти се сервира,че те е излъгал и ти е изневерил. Според мене, няма смисъл връзки...истинска любов няма в това съм се убедила, има само общи интереси,които след време се изчерпат и омръзват. Таа...гледай си живота и се наслаждавай..опитай се да си намериш друго хоби вместо да се забатачваш с някой,който след време ще ти покаже вратата.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0df49828a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, мисля, че знам коя си, имайки в предвид, че в един мой пост, беше коментирала и сега още по-добре те разбирам. Ти също, ще разбереш коя съм, от това, което казвам. Аз съм от другата страна на пая, от тази, която не е сигурна и не иска да продължава да дава излишни ил'зии и тн. Само да ти кажа, че не всички са изроди или гадняри. Прпсто осъзнават, че няма смисъл да се продължава напред и нещата приключват. Без мелодрами, може би с леко съжаление, но все пак с взето решение.
Продължавай си в същия дух, това което си написала е вярно и мисля, че точно така човек трябва да продължава напред. Но дали ще се влюбиш пак в последствие в друг човек, това колкото и да искаш да го контролираш няма да можеш..
Да кажем, че за да съм такава днес, си има и причини..
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 16988e1241
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хахахаха, абе какво ви става, днес всички сте много забавни. :))))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7bc88ff184
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То като те тресне по главата ще видиш ти. Да не мислиш, че ще те пита?
А влюбването е чудесно нещо, вярно, че не винаги е взаимно, а дори и взаимно не винаги продължава дълго, но чувството е чудесно и повярвай - ще намериш човека! Принцове няма, всичко е го компромиси, но там някъде има човек точно за теб, и ти ще го намериш, уверен съм. Не се отказвай да обичаш, защото ще заприличаш на старата девствена вечно недоволна библиотекарка от филмите.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 68c0ee49a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Докато жените се хващат с разни курвари и коцкари ще е така. Търсят принцове по дискотеки и барове, но те не са там. Всъщност, стойностните момчета за тях са в графата смотани. И са им скучни. Живота обаче си тече, а с него и разочарованията. В един момент ненаживялите се госпожици се събуждат и осъзват, че вече са едни емоционално и физически изхабени п*рцали, към които нормалните мъже вече нямат интерес. Разбирайки, че трябва да хванат "последния влак" си намират поредния лигльо, а след някоя-друга година се оплакват колко скапан е брака им. И така цял живот в лутане и неволи. Но който както си го направи...

Пожелавам ти да намериш стойностен човек и да бъдеш истински обичана и ценена, авторке! Научи се да виждаш какво представляват хората. И не прави компромиси със себе си. Не си лягай с някакви, които ти свалят пеперуди и бъди умно момиче. Ако искаш сериозна връзка си намери добър и честен човек с морал! Мани ги дришльовците..

М25

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1a7c8bfff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти може и да не искаш да се влюбваш повече, но нали знаеш, че любовта не пита, тя просто връхлита. ;-)... Никога не знаеш какво те очаква...

Момиче, 15г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1f91bcbb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ха-ха, до 46 ще си се влюбила още поне 10 пъти! Само стой и гледай! Дори и абсолютно нищо да не правиш по въпроса.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2c15c560e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Много познато чувство авторке.Аз съм на твоите години и мога да ти кажа абсолютно същото по-въпроса.Това което си написала и ти.Аз също не желая да се влюбвам.Това не е за мен,но не е и за мен да сменям мъже и да бъда от тея ку...тата.Искам спокойствие и да бъда щастлива.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 08680d06b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно подкрепям казаното от №5! Не се отказвай напълно, но търси наистина стойностен човек, който да успее да те заслужи!


М21

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f211bbf402
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз изследвам човешката психика. Аз мисля, че тя няма граници. Не само мисля, но и знам, че чувства, като влюбване, срам и страх не съществуват.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1f91bcbb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, нещо са ти в много начален стадий изследванията, или пък са на твърде абстрактно ниво.
Седим си аз и си мислим... и кога гледам - само си седим!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7883eafce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   какво толкова е станало? Защо се отказваш от света.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d02799aa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   де да беше толкова лесно, животът щеше да е толкова хубав. Ама не, това е нещо, което се случва и нямаме контрол над него

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3942d923d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не може да не се влюбваш. Не може просто да си кажеш: "Край. Няма повече да се влюбвам." И аз съм си го казвала, но просто не става. Сърцето не слуша никого...
Когато си кажа: "Спри да мислиш за него, не му пука за теб.", не мога да изтръгна любимия човек от сърцето и мислите си.
Не можем да си наредим ей така и то да стане.

Щом като получаваш само болка, защо не се опиташ да си потърсиш по-сериозен човек? Явно момчетата, с които си била, не са били от свестните и са те зарязали след една седмица. Такива са, защото сега момичетата не търсят нищо стойностно, не харесват "смотаните" момчета (както каза №5), които не пият по баровете, а учат и не въртят по 10 момичета за седмица, а си избират някакви лигльовци. Те свестните момчета (уж "смотаните") нека си стоят, никой да не ги забелязва и после като ви разбие сърцето някой тъпак, питате къде отидоха свестните момчета...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fffe6d467a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Такова е било разсъждението и на моята приятелка преди мен да не се влюбва, да е егоист и да се отнася с мъжете като с мъж, след като е имала един 2 години който я изоставя и наранява, но в последствие секс на купонче с един, 3 дена след това, доверие на друг и на втория път в който отива на гости у тях я насилва и прави секс с нея, прави му сви*ки и т. н. и след месец се запознава с мен. Аз като по-мнителен наруших личното и пространство и прочетох всичките тия неща, имаше момент в който и казвах обичам те, ти си единствена, невероятна и прочие, докато не разбрах какъв парцал е била преди да се запознае с мен, сега някак си не ми излизат отвътре тия думи обичам те, много силни са. Тя ме обича, аз имам чувства към нея, обаче да знам, че е била парцалче на някакви мърльовци и аз съм "обречен" да ме обича, а ония са се гаврили с нея и тя се оправдава, че не е вярвала в любовта и прочие, малко гадно ми става.
Виж, опичай си акъла. Като цяло е трудно да намериш свестно момче, но все някъде го има. Съветвам те да не се пускаш на разни дришльовци да се възползват от теб, защото не искаш да страдаш и да се влюбваш, тъй като ще тръгнеш по лош път. И хиляда жени да ме наранят, пак ще чувствам със сърцето си, ще обичам, ще искам да бъда с една жена, моногамен съм и не спя с жени просто така, за една нощ, за това ми е гадно, че съм се влюбил в жена, която в даден момент от живота си е практикувала този тип взаимотношения с мъжете, която и да беше, все така щях да се чувствам, но огледало на себе си не мога да намеря.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ec8d3cf540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Все едно себе си слушам, преди години и аз така говорех, но уви днес отново съм в търсене на любовта. Говориш така, защото си наранена, но много скоро ще започнеш отново да се надяваш и да търсиш подходящият мъж за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dc6a4c3351
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторката наистина навлиза в нов етап. Преди 20 години и аз така навлязох в подобен етап и точно в този етап се появи Той. Някакъв вътрешен глас ми казваше -Той е! И всичко си дойде на мястото. Имам щастлив семеен живот. Така че Божа работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker