Много ми липсва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много ми липсва
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1247 пъти
Здравейте. Миналата година по това време се запознах с едно момиче. Знаех я от отдавна, но не се познавахме. Не вярвах, че бихме станали приятели. Та, запознахме се, може би Март беше или Април, не помня точно. Станахме много добри приятелки, всеки ден се уговаряхме след училище (от различни училища сме), излизахме. Беше супер. Разхождахме се из града и си говорехме с часове. В началото на лятото до ходехме на плаж и също излизахме. До края на Юли може би. Постепенно тя се сприятели с друга компания, която слушат музиката, която тя харесва (слуша много метъл, а те също). Започна да излиза само с тях, чисто ме изостави. Започна да пуши, даже и трева. Предлагала ми е и аз да излизам с тях, но нямам желание. Излизала съм с новата и компания 2-3 пъти, но просто не са ми приятни. Говорих и много. Казах и колко много ми липсва и че искам отново да сме толкова близки. Зимата не сме се виждали. Сега вече времето е по-топло и излизам с другите ми приятели. Ходим на местата където преди ходехме с нея. Става ми много мъчно. А и много ми липсва. Не сме скарани, просто не сме толкова близки вече. Поздравяваме се, спораме се да си говорим, но не е същото. Обвинявам себе си, че не бях достатчно добра за нея, че не слушам точно музиката, която харесва и т. н. Напоследък забелязах, че не излиза толкова много с компанията, заради която ме заряза. Май се е отдалечила от тях, което е хубаво, защото и влияеха зле. Мисля да се възползвам от това. Седа сме ваканция, а времето е хубаво. Мисля да и пиша да излезем някой ден, да си прекараме хубаво и пак да се сближим, защото наистина много ми липсва. Кажете как да постъпя... :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4d97603f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трудно е да се стоплят изстинали приятелства, но това не значи, че е невъзможно. Излезте, вижте се, минете пак през местата, където сте били и така. Но не се концентрирай само върху една приятелка. Бъди лоялна към всички по-близки и не оставяй едни за сметка на други. Защото в даден момент може да останеш от два стола на земята и тогава е много неприятно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8ebd3bcda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е така е в тия неща - хората се сближават и се отдалечават. И няма връщане назад, защото всеки търпи някакво "развитие", та ако ще то да е и чиста деградация.
По-добре си търси нова компания, вместо да живееш с миналото и да се опитваш да го върнеш... (зщото това няма как да стане и ще ти донесе само разочарования). Търси хора като теб, виждаш - да харесвате една и съща музика, или теми за разговор, да пушите или каквото там правите и да ви е добре заедно.
Миналото назад не се връща - от мен го запомни и то добре го запомни.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 71164ccac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами покани я да излезете и гледай да си прекарате добре. Като нищо ще си спомни колко хубаво е било преди когато сте прекарвали цялото си време заедно и следващият път тя ще ти се обади да се видите. Важното е, че се е отдалечила от онази компания и сега имаш шанс да си върнеш приятелката. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 32990170e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом тя не може да ти отделя време, значи не си струва да бъдеш с нея. Още повече, че се влияе много лесно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker