Разведени родители-баща простак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Разведени родители-баща простак
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1921 пъти
Здравейте, това което искам да споделя ме мъчи от 5 години, че и повече. Всичко започна така... Бяхме едно щастливо тричленно семейство състоящо се от баща, майка и дъщера. Тогава цяла България беше в криза. Нашите се караха за пари. Баща ми е луд комарджия, жени и изобщо не му дреме, че е семеен. Скандалите в нас ставаха все по-ожесточени. Хвърляха се предмети, псуваха се, разменяха си обиди и така. След няколко дни (сутринта), баща ми заяви, че заминава в друга държава. Това беше като шок за мен и мама. Баща ми не каза, че тръгва след няколко дни, а точно в този момент. Колкото и лош да беше баща ми, аз все пак го ОБИЧАХ. Той излезе от вкъщи без дори да ни прегърне. Две години след това, той се върна в България. Тогава живеехме с мама в апартамента, който е общ на мама и на тати. Когато баща ми се върна, той дори не ме целуна, не ме прегърна... Нищо! Той направо влезе, изключи телевизора както си гледах, взе хладилника с още един човек. Взе още неща, но няма да уточнявам. Ние с мама останахме без уреди... Наложи се да живеем при баба известно време. Сега вече съм голяма и моят, , баща, , ми се обажда 2 пъти в годината. Мама го усъди за издръжка той и нея не плаща. Беше си направил регистрация в един сайт и писал, че е неумъжен и без деца! Когато видях това просто се разплаках. Това не го пожелавам на никой. Баща ми се връща в България много рядко. На две години веднъж за няколко дни. Виждаме се, говорили сме за профила, а той твърди, че не е негов. Искам мама и баща ми да се съберат, но как да ги накарам? Моля редакторите да публикуват историята ми, защото ме мъчи много време! Искам съвети, моля ви! Благодаря Ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: e9bf9657aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Били сте "щастливо" тричленно семейство, което постоянно се е карало за пари и по други поводи? ! Не, не сте били щастливо семейство. Родителите ти за били заедно заради теб. Няма да се съберат, приеми го. Съжалявам, че съм толкова директна, но няма да са щастливи заедно – пак ли искаш постоянни караници, побои...? Аз съм на 14 и съм в подобна ситуация. Баща ми си направи сайт, къде писа, че няма деца и е свободен, замина за чужбина, нито ми се обажда, нито пари ми дава. И майка ми много-много не ме гледа. Но аз съм свободна и независима, уча се, искам да избягам от блатото! Да постигна повече от тях! Ако желаеш, поговори с психолог. Но не таи надежди, че ще се съберат. Не го повтаряй и пред майка ти – може да си има сериозен приятел, но да се срамува да си признае заради теб. Забрави баща си, гледай себе си, своето бъдеще и образование. Жалко е, че има такива родители... :( Но не се отчайвай, бъди силна и вярвай в себе си! Бори се и не се предавай!
Късмет!
Ж 14

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a95da162f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Простак, простак, ама винаги си имай едно на ум, че крушата не пада по-далеч от дървото...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cd43e2d2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 2 това не важи задължително при всички. Напротив - с такова подобие на родител ти се учиш какъв да НЕ бъдеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0f676eb12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти дори и да е сама в момента не вярвам да иска да се съберат. Не се става родител като създадеш едно дете, а като се грижиш за него и го обичаш. Съвета ми е да не се измъчваш, защото баща ти няма да се промени, а да се опиташ да му простиш и да продължиш живота си, но без него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker