Маслена боя-Помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Маслена боя-Помощ
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1118 пъти
Здравейте. Преди 2 седмици ми се наложи да боядисам едни мои обувки от плат, защото малко пострадаха и се наложи да закрия едно петно. Много хора ме посъветваха да си купя маслена боя, защото те с нея бодисвали дрехите си и рисували каквото им харесва и реших и аз да пробвам. Купих си хубава боя от магазин, където продават бои за художници. Прибрах се и ги боядисах добре, наслоих 3 пъти, защото иначе малко прозираше макар боята да беше гъста. Оставих ги да съхнат на терасата и понякога ги вкарвах в стаята и минаха вече 2 седмици и реших вчера да видя как вървят нещата и пипнах обувките и изцапаха целите ми ръце, не знам защо не са изсъхнали. Казаха ми да пробвам със сешоар после и пробвах и пак не стана. Също така съм много разочарована, защото боята не си попи както темперна боя попива и се слива с цвета, а маслената стои лъскава и като кора отгоре и всеки ще види, че са преправени от мен, не изглежда все едно са си такива. Чудех се дали да не потопя обувките в спирт, за да махна боята, но доколкото разбрах за тази боя се иска специален разтворител, а и само една част от обувките са боядисани и ще вземе да се замажат там и ще стане още по-зле. Боята дори лепне и някакви мъхчета отвънка са се полепили по обувките. Бясна съм. Какво да правя, даите съвети и идеи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 93ec491698
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   При условие, че в магазините е пълно с всевъзможни бои за обувки, за всякакви цветове и материи, изобщо не ми побира ума как ти е хрумнало да си плескаш обувките с боя за рисуване? !
Моят съвет - запълни най-близкия контейнер за смет с похабените вече обувки и другия път като си купуваш, попитай в магазина, с какъв препарат е подходящо да се третират и си го купи и него.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d7e4a68c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Написала съм, че приятели ме посъветваха да го направя, защото съм виждала техни дрехи с маслена боя и бяха много добре, не знам защо при мен не стана така, дори те са очудени. Какво има да се чудиш като съм обяснила. Няма какъв препарат да си купувам при положение, че бяха изцапани с блажна боя, не можеше да се махне, а трябваше да се закрие, закри се ама кел файда. Не съм публикувала темата, за да ми обясняваш да си хвърлям обувките, парите не ги копая, за да ги пропилявам, ако си паралия ела ми купи други и ще хвърля тези, много знаете зад монитора. Ако исках да ги хвърля, щях, но аз търся начин да ги поправя, защото ги харесвам. Като не можеш да помогнеш, сега моят ум не побира защо коментираш?

от авторката

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7788360b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Искаш съвет, а после се зъбиш. За какво искаш съвет изобщо?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 099f2eb33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм художник и сега ще те посъветвам
Ако не е изсъхнала боята намокри парцал с терпентин и изчости ако е изсъхнала с топла вода изпери и пак с тврпентин (зави си от материята дали ще се получи или не )
И за тази цел е било много по добре да използваш акрил, маслената боя е мазна не случайно се казва маслена затова е лъскава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker