Постоянно ни сравняват.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постоянно ни сравняват....
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 1967 пъти
От 5 месеца живея в чужбина. Тук се запознах с най-добрата ми приятелка. Тя също е българка, и двете сме на 15 и дори имената ни са подобни. Но сме много различни по характер. И хората около нас постоянно ни сравняват една с друга. Тя е по-наперена от мен, облича е по-екстравагантно и момчетата я харесват повече. Докато аз съм малко по-скромна, уча повече, имам по-добри оценки, не пия и не пуша. Тя е около 1, 60м висока, леко пълничка, с пълно дупе и бебешко коремче. Аз съм над 1, 70м, с по-изчистено лице и имам един вид "арабска" фигура. Тя е блондинка, аз брюнетка. Нямахме проблеми, докато не разбрах, че момчето, което харесвах, харесва нея. Тогава бяхме на път да се скараме много жестоко, но аз просто преглътнах и продължих нататък. Сега сме в различни училища, но почти всеки ден аз ходя до старото си училище, за да видя стария си клас. И сравняването пак започва:
-Тя има по-хубав задник от теб....
-Тя е по-слаба (а това не е вярно)
- Как така на нея и предложиха поне 5 момчета за последните 2 месеца, а на теб 3...
И така нататък.
Обаче имам чувството, че и тя започва да се възгордява с това. Започна да се "бъзика" с тези сравнения, въпреки че и казах, колко много ме дразни това. А и на нас и семействата ни се различни- нашите ме държат много изкъсо, докато техните й позволяват почти всичко.
Дразни ме, това че ни сравняват, но не искам да я изгубя. Тя е най-близкият ми човек тук, на 3000 км от България...
*Моля, публикувайте историята ми, защото искам да получа съвет. БЛАГОДАРЯ :) *

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 222c5180a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не успях да разбера какво точно искаш..
Не обръщай внимание на другите - говоренето не боли, ако се контролираш

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 49b8a6877b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Така по акъла ти да разбера, че си на 13, 14? Ние с какво можем да помогнем, не разбрах.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: bd3cb0bef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти не си и приятелка, извинявай, но е така. Стига я обижда за килограмите, порасни и приеми, че просто е по-добра от теб. Ти си завистлива и се изкара голямата красавица, а нея грозната Бети.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ab86a7261a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не трябва да се влияеш от чуждите приказки. Нека ви сравняват, дигни глава високо и не се отчаивай! И какво от това, че на нея са и предложили много момчета, не се лакоми за тях, нещата се обръщат днес на нея ще и предложат а утре на теб. Гордей се с това, което имаш и не искай чуждото. Нека да си говорят и да ви сравняват -мъж като види две хубави жени заедно веднага почва да ги оглежда и един вид да ги сравнява. Радвай се, че те оглеждат, чуствай се добре каквато си и не гледай другите какви са.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 674197306f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не им обръщай внимание обичат я заради кифленското и държание, ще видиш как след някоя друга годинка ти ще си студентка , а тя ще е продавачка някъде!

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 674197306f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И още нещо не се опитвай да се правиш на нея, ако хората около вас наистина те уважават ще те приемат такава каквато си, не го ли направят значи не държат наистина на теб! Даже по - добре се отдалечи от нея да не те поведе по лош път знаеш езика добре предполагам ще си намериш много нови приятели там!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 547f14d774
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво трябва да значи арабска фигура? Съучениците ти са прости като повечето тийнове, дано като пораснат поумнеят. Над тях си, зарежи ги и си намери умни приятели като теб... явно ти завиждат и затова ти говорят така. Я вдигни главичка и ги дръж настрана. Брюнетките са по - хубави!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ace9e3256c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   " Как така на нея и предложиха поне 5 момчета за последните 2 месеца, а на теб 3... "
Ако ти стиска, можеш да им кажеш: "Еми защото е по-лесна, а лесното винаги е предпочитано"
Дразнещо е разбира се, но като свърши училището и навлезете в истинския живот, ще видиш тогава колко си по-добре от нея. Много деца си мислят, че популярността в гимназията е всичко, но като завършат им става ясно, че всъщност това, което са си мислили че "имат", не им дава никакъв старт в живота. Нито добър съпруг, нито пари, нито хубава работа. Момчетата я харесват, защото се държи леко и лесно могат да я имат. Такива момчета не стават мъже като пораснат. Учи, да не ти пука за нейния живот и запомни, че един ден ще забравиш даже какво е да си ученик, пък за тези "проблеми" сега, ще осъзнаеш, че всъщност изобщо не е трябвало да ги смяташ за проблеми.

Ж27

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7beb995c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Момиче на 14. Здравей, не мисля, че трябва да обръщаш внимание на другите какво казват. Бъди себе си и знай, че не си такава за каквато те смятат. Имала съм подобни сравнения с предишните ми приятелки, защото излизах в тяхната група, а те са един вид "кифли", а аз предпочитам по-малко грим, по-дълги поли, рокли и панталони, по закрити деколтета, а те харесваха всичко да им е отвън и да са с 1 тон грим и т. н. Всъщност, като бях с тях, всички изкарваха мен най-голямата "кифла" и к***а (до някъде). Сега си имам приятел, той ме отдръпна от тях, защото ме сравняваха с тях и всъщност аз бях винаги всякаква. Преди не ме интересуваше, както и сега кой какво говори за мен и кой с кого ме сравнява. Знам, че съм себе си и знам, че не съм тази за която всички ме смятат. Съвет: бъди себе си, знай че не си тази за която те имат и според мен не си заслужава да бъдеш приятелка с това момиче, защото една истинска приятелка, никога няма да позволи така да Ви сравняват и да ти се подиграват. Дано съм била полезна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ab89141dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От АВТОРКАТА :
Благодаря за коментарите, критиките и съветите. Наистина ми помогнахте. Сега просто ще поддържам контак с нея, тя ми е наистина близка. И не съм имала за цел да я обидя, точно напротив. Защото докато тя приема дефектите си като ефекти, аз ги приемам като нещо срамно и лошо. Другата седмица започвам в нормален немски клас и ще се запозная с още хора... Надявам се да си намеря и там някоя приятелка, а може би и приятел :) Ама този път няма да прибързвам :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker