За държанието на кучето ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За държанието на кучето ми?
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 1585 пъти
Аз съм на 13 години.От около 2години си имам куче.То е смесица межди пинчер,билонка и пикинес(не казвайте,че кучето ми е мастия или нещо подобно).Подариха ми ги за Коледа...В началото си мислех че е много малко за обучение(взехме го като беше на месец),и то всъщност си беше така,но като стана на 8месеца,татко твърдеше че още е малко.Тъй като живеем вкъща,от малко го научихме да не се изхожда вкъщи и да се разхожда само.То не правеше проблеми,само ходеше след хората и/или ги лаеше.Но не някак злобно,а страхливо.Опитвах се да го науча да сяда и постигнах някакъв успех,но родителите ми казаха че е мастия и че от него нищо няма да излезе.Наистина той не го правеше винаги и без награда,но все пак го правеше и аз се гордеех с него.Той спи при мен или на дивана,яде от хубава храна,има играчки,любов,но ето го ПРОБЛЕМА:той не ме слуша.Опитвала съм да го науча като му кажа:Ела!.Той да идва,но не става.Той много слуша татко,но той го държи изкъсо.Какво да направя за да почне да слуша и мен?Чела съм,примерно излизаме двамата.Аз го пускам и когато искам да дойде,го привикяам с играчка,храна,но Не става.Някакъя друг нин?Освен това,когато някой дойде вкъщи,то не спира да лае и да скача на хората.Повечето ми приятелки ве не искат да идват у дома.Как да го накарам спре да лае?Друго е когато излизаме,той излиза и не се съобразява с никой.Той тръгва и очаква аз да ходя или да го гоня.Как да го накарам да върви до мен?Следващото е че когато играем с топка,прримерно аз му я взимам и той почва да ръмжи.Не ме е хапал до сега,но с това ръмжене...Знам че сме го разлигавели,но аз го обичам не като куче ако малкото ми братче.Моля кажето ми отговорите на тези въпроси.А последния е:Какво да направя,за да спре да ме ръмжи и да имам някакво влияние над нвго.

МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ГРЕШКИТЕ СИ.ДАНО ПУСНАТ ИСТОРИЯТА МИ,ЗАЩОТО МИ Е ВАЖНО.Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 6b817f2590
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми не знам да ти кажа точно, но аз имах подобен случай. Кучето ми е улична превъзходна :Д и хич не ме слушаше. Започнах да се заннмавам с нея когато вече беше голяма-на няколко години. И изобщо не ме слушаше затова започнах да й пляскам по някое шамарче. И да видиш как почна да слуша. Като я/го извеждаш на разходка не го пускай а на каишка и като тръгне да ти бяга само дръпни по-рязко... Така няколко пъти и очакваш да стане, да те слуша.
Аз съм напълно против насилието над животни! Само да знаете. Не съм някаква луда дето пребива беззащитните животинки. Напротив! Аз дори го масажирах моето куче :Д.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d5905beea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам чувството, че аз съм а писала. Имам същите въпроси за моето куче обаче то е на 1 год. и е йоркширски териер. Аз и родителите ми мислим лятото до го запишем на училище за кучета.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 122f04c3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Младо е, един вид е в пубертета все едно. Забавлява му се и както всеки тийнейджър не слуша стопанина си. За едно куче никога не е късно да бъде обучено, но с годините става все по-трудно да се научи. Ако ти се дават пари го заведи да го обучат, ако не, кучето вече си е изградило характер.. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4a568c2f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами и аз имам същия проблем, само че с котката ми, слуша баща ми, но не и мен. Просто ние ги лигавим и те си мислят, че могат да правят всичко с нас, а за ръмженето не се притеснявай (ръмжи от радост). За лаенето-не можеш да го накараш да спре то си защитава територията, а за това да ходи до теб и да изпълнява команди е вече доста късно още когато се вземе едно куче то трябва да се възпитава независимо колко е малко. Надявам се да съм помогнала.
Бъдещата ветеринарка ;) :-*

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4698778010
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката:кучето ми е мъжко. Благодаря Ви.!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker