Стрес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Стрес
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 1172 пъти
Здравейте, момиче съм на 14. От Варна съм но за по-добро образувание уча при сестра ми в София. От две години уча в София. Но през последната година отношенията ми с кака ми излязоха извън релси. Аз повтарам 6 клас. Заради математиката, с кака ми постоянно се караме, тя е на 25.
Имам постоянно двойки по математика. Заради тая причина кака ми постоянно ме наричаше мързел и ме обиждаше.
Истината е че не ме мърза да уча. Аз просто не разбирах математиката и се нуждаех от Частни уроци. Също така История, География, Анг. са ми любими. Тоест според кака мен ме мързи а като ме мързо защо получавам добри оценки по всички предмеи без математика? Тя започна за всичко да ми се скара.
примерно миналата седмица говорих по телефона и тя ме пита спокойно с кого говоря. аз и отговорих, по - късно се прибрах и тя говореше по телефона бързах и тръгнах да и казвам тихо че ще се прибера след 1 час някъде тя ме погледна и ми се развика силно че не виждам ли че говори по телефона.
добре де както мога аз да й отговарям, значи може и тя да ми отговори. постоянно се караме заради училище, постоюнно ме нарича мързел, тъпа, лъжкиня. един път забравих да си взема парите За Училище и тя ме караше за там и като и казах тя за започна да се нерви , и да ми казва че цялата ми работа е такава. Почна да ме нарича мързел....
Постоянно ме тъпчи. Това нормално ли е?
Но това ме повтарам класа не означава че трябва да се държи с мен по най - грубия начин. Тя има средно образувание. Постоянно ми натяква че има пари. Всъщност когато не се държи грубо се държи добре. Купувами всичко но все пак ми нятаква. Когато сме някъде да ми купува нещо тя започва за ми показва най-различни дреха а аз не искам да ми ги показва, предпочитам да си разглеждам сама. Когато иска да направя нещо в домакинството и тръгвам да го правя да започва да ми вика че съм много бавна. Казва ми че ако и тая година остана на поправителен щяла да ме набие, а аз и отвъръщам че ако ми посегне просто ще и отвърна. Това нормално ли е? съвети?? Мнения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 10a27f5889
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво по-добро образование с двойки в София? ! По-добре си се прибери във Варна в края на годината. По-добре ще ти е при родителите ти. Кака ти е още млада за да очакваш да е перфектната детегледачка. Напълно нормално е да ти вика така понякога, и тя си има своите грижи, за които да мисли. Тя се притеснява за теб и за образованието ти. Явно работата е доста зле щом повтаряш 6 клас. И не се оправдавай с това, че не ти "върви"! Това не е пеене, за да ти се отдава - сядаш и го научаваш. Съжалявам, че коментара ми е малко груб, но наистина трябва да се вземеш в ръце ако искаш да получиш добро образование и един ден да имаш хубава работа и възможности. Успех от мен и дано нещата се оправят!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker