Първият ми приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първият ми приятел
преди: 9 години, 19 дни, прочетена 1918 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години, което иска да разкаже своята история и да поиска съвет...
От 5 месеца имам сериозен приятел, с който всичко върви перфектно. Аз самата съм скромна, но, да, мога да кажа, че ако съдим по външният вид, характера, ума и хобитата - може да се каже, че той е доста по-умен.
Ето историята ми... първоначално ми беше казал, че ме харесва, но аз не бях сигурна в чувствата си.. Но, преди половин година това момче ми стана симпатично... след като му казах, че изпитвам нещо, се скарахме за много голяма глупост, но всеки път, когато го виждах нещо се преобръщаше в стомаха ми... извиних му се, казвайки му, че ми липсва и от тогава сме заедно. Ако ме питате дали ме обича - да. Самият той ми го е казвал и доказвал... Карал е безсънни нощи заради мен, чистил е сълзите ми, казвайки ми, че ме обича... Бил е винаги до мен и честно казано не мислех, че едва на 15 бих могла да заобичам, но ето на-получи се.
Както и да е, прекарвах по 4 часа на ден с него, всичко си беше перфектно(и все още е, за което му благодаря), това момче промени целия ми живот към.. по-добро. Оценките ми се подобриха, отношенията с родителите-засилиха, дори го запознах с тях и те казаха, че е наистина симпатичен...
От известно време обаче(1-2 месеца), започна да става по-интимно... той не позволяваше да докосвам неговия пенис, но пък правеше всичко възможно по моето "коте", дори това да означаваше половин час пъшкане и ахкане.
преди няколко седмици настоях да се отблагодаря за абсолютно всичко обаче, като му предложих свирка. Той, естествено, като едно 15 годишно момче, прие. През цялото време мислех само за това, исках да дойде по-скоро, за да видя какво е.. но дойде денят, той ме попита дали ще започвам и аз се съгласих, събух гащите му, без той да се притеснява даже(явно въпрос на доверие), смъкнах се надолу, целунах корема му и си го вкарах в устата... 5 секунди след това, той ме издърпа нагоре, каза ми че не може да го направи и че не иска да ми е гадно, гушна ме и ми каза, че ме обича...
Както и да е, на мен не ми беше гадно, но явно наистина му е станало нещо... Та, от 2-3 месеца, така, по 1-2-3 пъти в седмицата си говорим за секс... Той знаеше че не съм готова, каза ми че е готов, че го иска не защото ще "бодне", а защото ще е с мен и каза, че ще го направим само когато аз пожелая... Въпросът е там-желая ли го достатъчно?
Буквално, през цялото време го искам, представям си понякога как го правим, колко хубаво ще е и как всъщност момчето, което обичам е отгоре и наистина много го искам... също така, това ще е само първи път, ще има много други, по-специални, но също така усещам, че искам да е той, защото наистина много го обичам.. (да, съдете ме, на 15 съм и обичам момчето на моите мечти.. ).. Но, идва Но-то.
Някак си ме е страх... не от болката, а не знам, приемам го за нещо доста голямо, сякаш, не че не съм готова а не съм сигурна какво ще е, не знам самата аз от какво ме е страх(повечето момичета ще разберат). Искам просто да ми изясните... вие чувствали ли сте нещо подобно и то преминало ли е от страх към пълно желание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 18 дни
hash: 3da03a24c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вярно е, че все още си малка, но според мен ти трябва да усетиш какво ще правиш. Помисли си какви са плюсовете и минусите вероятно някои ще кажат, че в това няма никакъв смисъл, но аз казвам моето мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: 0174a21621
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Следвай сърцето си :)

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: aeb91167f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По начина, по който описваш нещата, изглежда свястно момче. Не знам от какво се страхуваш, но щом той е готов да прави толкова дълга любовна предигра, няма да имаш проблем с болката от първия път. Тя идва от там, че момчетата са готови и бързат, докато на момичетата им трябва време да се отпуснат и да се овлажнят.
Иначе, сексът е отговорност. Трябва да знаеш, как да предпазиш себе си и партньорът си от болести и забременяване. ПРЕЗЕРВАТИВИ- ВИНАГИ! Никога не се съгласявай да правиш секс без презерватив! Това означава да рискуваш здравето и бъдещето си. Ако си направите хубава любовна предигра и използвате (ВИНАГИ) презервативи, няма от какво да се страхуваш. Сексът може в началото да те разочарова, но с времето (предполагам) ще разбереш защо хората го правят ;). В началото и аз се страхувах, но сега тези страхове ги няма.
Ако нещата между вас наистина са такива, каквито ги описваш, си задай въпросите:
1) Цени ли ме това момче?
2) Аз ценя ли го достатъчно да му се отдам?
3) По мое желание ли искам да го направя или ме подтикват други (приятелки или той)?
На тази възраст хормоните доста често надделяват разума.
Аз бих те посъветвала да изчакаш поне до 16-тия си рожден ден. А ако много се желаете направете го, просто използвайте презервативи! Извинявам се, че го повтарям толкова пъти, но трябва!

П. с: А на въпроса - "желаеш ли го достатъчно", можеш само ти да си отговориш, но бъди честна!

Умната и успех!
Ж18

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: 1ea8f15db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Следвай сърцето си! Мисли от душа!!!
На истина, както пише по-горе момчето изглежда свясно и много те обича. Не иска ти да се почувстваш зле и да си навредиш с нещо.
Виж, ти си страшно много малка за интимни работи, с*кс, с*ирки и т. н. Съветвам те да не си играеш с бъдещето си. Не прави тази огромно грешка, да загубиш девственноста си!!! Малка си още, имаш много време. Послушай съвета ми, бъди умна.. защото момчето е свясно, не е развалено както другите момчета на неговата възраст и изобщооо.. много рядко се срещат нормални и свестни тийнейджъри!!! Повечето са развалени и мислят как да го направят, пък как ще го направят, дали ще им хареса, какво е чувството и т. н. Тежко им на родителите ти и най-вече на горката ти майка- такова извратено дете (не го приемай лично, просто се осъзнай какви ги вършиш от рано). Не си губи девственноста момиче! Ще съжеляваш рано или късно. Момчето е много добро и много свясно.. не иска да прави интимни неща с теб, защото той е умен и се осъзнава, знае, че все още му е рано, макар, че е момче и приятелите му вече 100% са го направили.. да ама той е умен и разсъждава... не мисли как да вкара гола и после КРАЙ. Той те обича. Разбирам те, и ти мн си го искаш и обичаш, но се осъзнай докъто имаш време, защото след това връщане на зад няма. Просто ставаш поредната курва. Все накога, искаш или не искаш ще се разделите и той ще разкаже на приятелите си кви с*ирки си му правила, къв с*кс и т. н и всички те вече те имат за лека жена, леко момиче, поредната к*рва. Не се обиждай от думите ми, осъзнай се и не го прави толкова рано.. не насилвай и него да го прави, щом той не иска, значи не е готов. Живота си е твой, ти си решаваш, ти си знаеш... но по-добре се вслушай в съвета ми- не ставай к*рвата на даскалото, не насилвай момчето. НИКАКВИ С**РКИ, НИКАКЪВ С*КС. РАНО ТИ Е ОЩЕ, МНОГО СИ МАЛКА.
П. С. - вслушай се в думите ми и се осъзнай на време на къде тръгваш!!! Късмет! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: d57af23319
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не избързвай само това, ще ти кажа!

 
  ...


...
преди: 9 години, 14 дни
hash: bcefc1a20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката:
Номер 5...
Знам, че може би съм малка, но... Някак си го усещам, искам го все повече и повече, а когато го попитах дали наистина го иска, той каза че го иска много, но просто чака... Не мисля, че съм извратена, защото искам да направя нещо хубаво за приятелят си(плюс, че го направих точно веднъж и явно на него му се стори грубо), а и не мисля, че годините имат особен смисъл... Е, не става въпрос за сефтето на 15, а по-скоро за това кога ще се почувстваш готова...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 дни
hash: bcefc1a20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За момче и момиче на 15 години, пет месеца хич не е малко, като се има предвид, че точно това е възрастта, в която хормоните едва ли не побеждават. Явно наистина се обичате, а от това, което чета, момчето наистина е благодарно и с теб. Виж, хей, всички сме преминали през този първи път, а момчетата от този сорт са голяма рядкост, така че замисли се за това дали би било по-добре да го направиш с "момчето на твоите мечти", или със следващият, готов да ти се лепне само защото иска секс. Та нали това търсим сме търсили - някой, който ще ни обича също толкова, колкото сега, след като го направим.
И все пак, щом момчето те обича съм сигурна, че ще те пази да не боли, така че, надявам се да съм помогнала, от тук нататък си ти! :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: 6162c97440
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 16 години съм, когато бях на 14 се влюбих в едно, момче. (Той също беше колкото мен) Малка бях за влюбване и такива неща, но просто щом го видях, нещо в мен се преобърна, всичко беше прекрасно и все още е, защото още сме заедно. Историята ти наподобява моята, даже е почти същата. И мога да ти дам и някой-друг съвет. Така: 1. Много добре си помисли искаш ли го или не. 2. Прочети много неща относно секса. 3. Той трябва първоначално да е много внимателен и да те пази. Трябва много добре да е запознат с нещата( моят приятел, например говори с баща си), ако смяташ, че няма да стане това при него то ти се поинтересувай много. 4. САМО С ПРЕЗЕРВАТИВ. Не му позволявай без, аз направих тази грешка пък после само излишни нерви и притеснения дали може да съм бременна. 5. Пазете се някой случайно да не ви види, че става малко неловко хаха :Дд
Успех и пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: ead8a85e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хей, имах същия проблем като твоя, е практически и аз бях на 15 преди 2 седмици ;д момчето от моите мечти ме чакаше 10 месеца за да съм готова, за мен това беше нещо по голямо от просто първи път. Спокойно, щом го обичаш просто му се отдай. След това връзката ви ще стане още по- здрава и забавна ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker