Тя е нещо повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя е нещо повече
преди: 9 години, 17 дни, прочетена 1871 пъти
Тази година бях в нов клас с нови хора.
Отначало харесах целия клас без едно момиче. Външния вид си казах леле-руса, много тъмно кафяви очи, нисичка, с физиономия на детенце и тяло на фитнес маниачка. После говорих с нея.
Тя беше такова плямпало, много се филмираше, смееше се за глупости, беше ужасно глупава и несериозна, на моменти неадекватна.
С времето се оказа, че тя е най-свестния човек от класа и ми стана много тъпо, че всички я мразеха за това, че е от друг град, но стана за месеци една от популярните. Казваха, че се друса пускаха слухове.
Тя получаваше слаби оценки, пушеше и бягаше от часовете, лъжеше родителите си и учителите, псуваше.
Мислих, че е боклук.
Един ден имах проблеми, без да ме познава, тя разбра, че ми има нещо, изслуша ме без да задава въпроси и да ме съди, даде ми съвет как да постъпя и ми помогна да се справя с другата част от проблема.
Тя беше уникална. Оказа се, че е много умна и разбира всичко на което има слаби оценки, просто се прави защото хората очакват да е такава. Пуши за да може да е с приятелите си и да ги контролира за да не прекалят с цигарите. Тренира танци от 12 години и бойни спортове от 4 и ходи на фитнес всеки ден. Бяга от часовете, защото приятелите и от нейния град имат проблеми и тя им ги оправя. Оказа се че има 2 нелечими заболявания, но се справя. Има страшно много проблеми и колкото и щастлива да изглежда всъщност не е. Не ги споделя. Хората се възползват от нея, а тя дава всичко за всеки. Като дете е -никога нищо няма да ти откаже. Каза че е така защото трудно някой би се справил с характера и. Когато си намери приятели прави всичко за да ги задържи. Те я използват, защото е прекалено добра с тях. Щастието и е в това приятелите и да са щастливи.
Едно момче я харесваше, тя него също. Едно момиче от класа каза, че го харесва и нашето момиче отиде да ги събира, за да може другите да са щастливи. Тя жертва нейното щастие за другите. Не искам да е толкова наивна какво да и кажа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 16 дни
hash: 2d040dc929
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, това момиче не е наивно, а е силно напреднала душа. Наивни са другите, които си мислят, че възползвайки се от някого и мислейки само за себе си ще постигнат духовен напредък.
Стой до нея колкото се може по-плътно, мисли как успява да направи всичко това, въпреки проблемите си. От нея можеш да научиш страшно много - щом тя може и ти можеш! Загърбила е влиянието си от хорското мнение. Кое всъщност и е наивното?!

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 7b9751230b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хеей, бро това ти го пише момиче. И аз всъщност съм като нея по душа и съм на истина много щастлива, когато хората, които обичам са щастливи. Мен принципно никой не ме разбира, всички казват, че съм най-странния човек, който познават, което ме кара да се чувствам различна. Все ме отбягват, имам няколко приятелчета, на които изобщо не им дреме за мен и само гледат как те да са добре и не мислят аз как се чувствам и въпреки всичко гледам как и с какво да ги накарам да се усмихнат, защото просто когато накараш някой да се усмихне, да е щастлив.. ти се чувстваш спецялен и причината за тази усмивка...
Най-добрият ми приятел е момче и само той мисли как се чувствам аз. Само той е мил с мен и само той ме разбира и ме успокоява, когато се чувствам много, много зле!!! Преди да се запозная с него бях по-зле от сега. Тогава буквално се бях предала на съдбата и отсенките ми не бяха същите, и отношенията с родителите и роднините, изобщоооо... но когато се появи той всичко се промени. Е, все още си продължавам да си помагам на всички, но какво да направя, не мога да гледам хората нещастни... просто когато видя усмивките на лицата на хората, засиялите им от радост лица.. това ми дава сила за по-на пред, чувствам се спецялна, че причината за тази радост съм аз и съм убедена, че ако тя прочете моят коментар ще ме разбере. Сигорна съм, че ако се познавахме щяхме да сме най-добри фр. Както тя се жертва за щастоето на другите, така и аз. Най-вече за човекът, който ме подкрепя и дойде в точния момент, най-трудния момент в живота, човекът, който ми дава сили да си продължа живота, да го променя както него, така и себе си. Както той си жертва щастието за моето, така и аз за неговото и винаги ще му помагам, въпреки всичко и всеки, дори и той да не иска.... защото той е най-добрият ми приятел, единствения човек, който ме обича истински и ми дава сили и вяра, макар, че е момче и е с няколко години по-голям от мен. Като по-голям брат ми е!!! Той.. макар малко, но ме промени, промени живота ми....
Искам да ти кажа да не я изоставяш и изолираш. Обичай я като фр., бъди до нея, давай и съвети, спечели и доверието. Ние момичетата сме мн странно устроени човешки същества и по принцип бързо се привързваме към хората. Наивни сме и държим на думата си (е, поне повечето). Обичаме хората, които ни обичат и уважават. Споделяй си спокойно с нея, казвай и, че е мн добра или красива! Вярвай и! Имай тактика и някакси и промени живота, накарай я да не се жертва толкова мн за другите, карай я да се чувства ценна и спецялна!!!
Късмет!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker