Евентуално да си останем приятели или да прекъсна връзка с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Евентуално да си останем приятели или да прекъсна връзка с него?
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 3314 пъти
Здравейте! На 18 години съм, сега ще ставам 12 клас.

Та на въпроса. Тази година, към края, се запознах с едно момче-супер мил, много забавен и т.н. Той живее близо до нас, както и повечето ми приятели, въпреки, че има хора от цяла София в гимназията. Няма значение. Това момче съм го искала за приятел, не за друго, много ми харесваше като човек, страхотен характер. Та проблема е там, че той е по-малък. И не с 1-2 години, ами с 3. На 15 е, ще става 9 клас. Не ме разбирайте погрешно, не е някое пубертетче, което не знае пика ли му се или му се яде! Държи се, като доста над възрастта си. И въпреки това приятелите ми не го одобряват. И как да кажа, аз съм от тези по-известните в училището. Не искам да прозвучи надуто, съвсем не е така, повярвайте ми. Въпреки, че повечето, които не ме познават лично такова мнение имат за мен. Поради простата причина, че аз си подбирам хората, с които да дружа, но ако искате ми вярвайте за истинските си приятели съм готова всичко да направя. Мразя лицемерието и интригите и като гледам отстрани как се държат някои хора просто се отвръщавам. А те не ме оставят на мира и като им кажа защо не искам да дружа с тях, те пак започват същото-интриги и лъжи. Отклоних се. Та това момче много го искам за приятел, но както казах приятелите ми не го искат в нашата компания и просто съм раздвуена. Или бях. Всъщност това беше преди 1-2 седмици.

След това стана така, че един ден той беше излязал с нас. Както казах 5 пъти вече-за приятел го исках, а се оказа, че той имал някакви чувства към мене. Това го разбрах преди 2 дена. Адски гадно ми стана, но това нямаше как да се случи, не мога да излизам с 3 години по-малък на този етап от живота ми, когато 3 години са ОГРОМНА разлика. Може би след 10-15 години това можеше да се случи. Разликата се стопява, но сега .. просто няма как да стане. Не знам какво да правя сега. Да му кажа ли, че го искам само за приятел и евентуално да си останем приятели (въпреки, че няма толкова често да се вжидаме, защото аз не мога специално време да отделям на всички мои приятели от цялата компания) или да прекъсна връзка с него и да остане просто спомен? Не знам, кажете ми. Надявам се не сте си извадили грешно впечатление за мен, аз съм доста сложен характер, но все пак. Кажете си мнението или дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 71f7b0c5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Кажи му,че искаш да сте само приятели и му обясни,че няма да излизате толкова често ,абе обясни му всичко

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: cc0a9174b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   В Никакъв случай не му казвай да си останете приатели или нещо подобно!!! ащото няма да бъдете приатели а врагове!!! А погледни малко по сериозно на тези неща! Абсолютно никакво значение нямат годините, просто разбери че щом го разбираш като приател значи можеш и да го резбереш и приемеш като гадже, най - силната любовна връска се изгражда първо с добро приателство и разбиране!!! А за приателите ти, ще кажа само едно, те му завиждат, че ти му обращаш на него специчлно внимание и затова реакците им е да го отхвърлчт, защото ги е страх да не те загубят, демек не са ти никакви приатели! приателите само подкрепят и уважават мнението на другите и помагат, а не да вредът. Отпосни се и действай и слушай само сърцето си, а не мисълта и приателите си!!!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c00c017325
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Колко ми е забавно да чета такива глупости не е истина :Д

Иначе да, вслушай се в № 2 и започни да си използваш мозъка, а не на тези около тебе.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker