Приятелката ми иска да си посегне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми иска да си посегне
преди: 9 години, 23 дни, прочетена 1405 пъти
Здравейте. Аз съм тийнейджърка и преди време се запознах с едно момиче, от фейсбук се запознахме. Оказа се, че учи в моето училище и доста си допаднахме. Виждаме се всеки ден, говорим си, пишем си вечер и имаме еднакви интереси. Но напоследък всяка вечер като й пиша тя казва, че е нещастна, че за нея щастие няма никога, че няма хора, които да я обичат и такива неща.
Ходи с едно момче, но напоследък не им върви, карат се, разделят се, събират се.. Тя ми каза, че без него не може да живее, че той й бил като храна и вода, че когато го няма се чувства още по - празна. Помогнах им веднъж да се съберат и така се сприятелих и с въпросното момче. Приятно, добро и възпитано. Мисля, че е по - голям от нас с 1 година.
Няма значение. Тя започна да се държи много странно, всяка вечер си пишем и казва как след като аз заспя ще излезе навън с колелото и ще се остави да произвола на съдбата, ще изчезне, ще си посегне или ще иде на магистралата, където да я бутне кола...
Но на другия ден пак я виждам в училище и като я питам какво е станало с нея предната вечер тя казва просто "нищо". И същите истории почти всяка вечер. Днес пак си писахме сутринта и тя каза, че си е разбила носа нарочно.
Вече много ме е страх за нея, какво ли не й говорих, че живота е едва пред нея, че има хора, които я обичат, че нищо от това, което е намислила трябва да се случи, но тя си държи на своето, не ме слуша, не ми вярва. Казва, че живота и няма смисъл и че ще е по - добре за всички, ако я няма..
С родителите й не споделя, аз я карам да им каже как се чувства, че те са хората, които я познават най - добре, че ще й помогнат, но тя твърдо отказва. Не знам защо, от страх или от нещо друго.
Моля ви помогнете ми, какво да й кажа, че да я вразумя, че това което мисли да направи е безсмислено и ненужно. Много ме е страх за нея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 22 дни
hash: 0583f91615
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Приятелката ти НЕ иска да си посегне, а ИСКА внимание! Хората, които си посягат реално НИКОГА не говорят за това и не правят такива театри.
Просто я тресе много хормона и вие и играете по акъла. Ако я игнорираш при такова поведение, тя ще престане. Просто има нужда от внимание и ти ѝ го даваш само като се държи по този начин.

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 2e5f8b7850
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Кaтегорично подкрепям н 1! Мaнипулирa зa внимaние, нищо повече. Почети зa енергийните вaмпири. Изобщо нямa тaкивa нaмерение, зa кaквито говори, просто имa нуждa от внимaние, тaкa с кеф си зaспивa щaстливa и спокойнa, a ти колкото по- притесненa, колкото повече и се връзвaш, толковa повече зaхрaнвaш тaзи нейнa нуждa. Кaжи и веднъж, че ти е писнaло от нейният негaтивизъм и си пишешв моментa с много позитивен, весел човек и нaблюдaвaй реaкция. Със сигурност ти кaзвaм, ме нa другият ден пaк ще си е добре, ще се опитa дa те върне зa кошче, кaто не стaне, ще те отреже грубо, ще те обиждa и ще си потърси новa жертвa.

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 7f5227a9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Вече и децата са за психиатрия. Тъпо!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: a71b4182a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странен начин да те впечатлява и оригиналничи.
Не й се връзвай, даже като ти го спомене това за лека нощ, й кажи:- Ами, добре, направи го, щом си го намислила.
Сигурна съм, че няма и да помисли повече да те притеснява по този начин.

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 5b9a7a0dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятелката ти малко във филмче се е вкарала а? Не мислиш ли, че като й обръщаш повече внимание и тя продължава просто като почне да ти пише някакви такива простотии се изключвай офлайн и тва е! ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 73522c41ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Пиша коментар, защото отлично знам какво значи и аз също съм преминавала през това, но не защото търсех внимание. Напротив имам семейство и приятели, които ме обичат и аз също ги обичам и това ме държи. Просто често изпадам в депресии-интроверт съм и се занимавам с астрология и доста други неща, което има доста смисъл за мен и израстнах този период. Не съм глупава, но в това не е решението и не е изхода, защото живота е даден за това да го изживеем. Всеки си има път и всеки ден имаш право на избор както се казва всеки ден е едно ново начало и сам избираш дали да погледнеш към звездите или не.. просто правиш си стълбичка и се изкачваш сам отново. Всеки има някакви периоди на отчаяние не може винаги да си позитивен все пак колкото и да ти се иска не можеш да криеш истинските си чувства, а това е свят в който точно на това ни учат да подтискаме и подтискаме, а това не е редно. :)Просто трябва да се научим да ценим истинските и стойностни неща, защото живота е невероятно красив. Просто зависи и от нагласата. Бог дава решение за всеки проблем колкото и голям да ни изглежда той. Вярвам в доброто у хората, в природата и в това, че във всеки един от нас се крие голям потенциал. Ако приятелката ти не желае да говори с родителите си направи всичко възможно мотивирай я я върни й желанието за живот помогни й!! Аз след като споделих това с най-добрата ми приятелка каква глупост щях да направя се разплака и се чудеше как е възможно да си мисля подобни неща. Само страхливците постъпват по този начин, а живота обича смелите :))) Желая ти успех и й желая от сърце да се оправи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 дни
hash: 06f5869fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кво става с вас бе деца....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker