Съсипаха ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съсипаха ме
преди: 9 години, 20 часа, прочетена 1454 пъти
Здравейте на всички :) До сега не предполагах, че някой ден може да пиша и аз в такъв тип сайтове, но ето че и този момент настъпи.. Ще се опитам да разкажа накратко събитията, които ме сполетяха през последните няколко месеца и ме доведоха до състояние, а дори и не предполагах, че мога да стигна до тук. Преди 5 месеца се запознах с едно момче. Започнахме да си пишем в социалната мрежа, един ден решихме да се видим. Аз го харесах ужасно много, той мен също и тръгнахме. Ходихме около един месец след това аз му пуснах, всъщност той ми беше първия.. не съжалявам, че го направих, той се оказа много свестен въпреки, че не е сериозен, въпреки че държанието му е много объркано, ме е защитавал много пъти и все още мога да разчитам на него. Както и да е проблемите започнаха два-три месеца след като ние се разделихме. Бях му адски ядосана затова и започнах да се занимавам с най-добрия му приятел... За съжаление той се оказа, че играе някаква игра и целта му е била да ме вкара в леглото само защото преди това съм била с приятеля му. Една вечер след дискотека нещата се случиха, той получи това което искаше. От тук насам започна ада за мен. Бях заключена в апартамент, където двама от тяхната групичка ме изнасилиха. Бяха готови да ме дадат на още един, но тогава бившия ми разбра за всичко и се застъпи за мен, каза им да спрат... Но те не спряха. Бях унижавана, тъпкана и срината със земята. Налитаха ми на бой, опитвах се да се защитя, но без никакъв резултат. Обиждат ме постоянно, приятелите ми виждат всичко, защитават ме, били са и тях за да спрат, но ада продължава. Откакто започнаха тези истории спрях да се храня нормално, нито спя, като цяло не съм същата, която бях преди 5 месеца. Карам само на цигари, вече ми се появиха и припадаци. Нашите започнаха да забелязват промяната, но като цяло не ги интересува и никой от тях не си направи труда да ме пита какво ми е. Страхувам се просто защото се чувствам сама... а те са много повече от мен и все пак съм момиче. Знам, направих грешка, за което съжалявам ужасно много и ако можех да върна времето назад бих променила всичко... В безизходица съм и не знам кой път да поема.. Благодаря на тези, които ще прочетат историята ми, ще се радвам ако можете да ми дадете някакъв съвет или не знам все нещо.. Благодаря също и за отделеното време :) Надявам се модераторите да я одобрят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: a3498eb367
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да им кажеш, дори да не те питат. Сигурна съм, че им пука..

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 65add8a6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май историята е измислена ( и по-добре ). То не се връзва просто, да са те изнасилили и да не си казала на полицията, на вашите.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0fb9aa827f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В полициятa! Без знaчение дaли сaмa или с родители! Ти си жертвa и aко не. потърсиш помощ, ще продължил дa бъдеш жертвa. Милa, ЗAДЪЛЖИТЕЛНО потърси помощ!!! Товa може дa те бележи зa цял живот, не се ли погрижиш сегa зa проблемa си, остaвиш ли се в позициятa нa жертвa, никогa нямa дa имaш сигурносттa, че можеш дa се спрaвиш със следвaщи ситуaции в животa.
Нaсилниците ТРЯБВA дa бъдaт нaкaзaни, a жертвaтa трябвa дa знaе, че може и ще бъденa зaщитенa, aко не от родителите, то от съответните институции. Веднaгa в полициятa! Нямa стрaшно, нищо лошо не си нaпрaвилa ти, a ТЕ! Не е твоя винaтa, повтaрям- ти си жертвa!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 714b88c98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Говори с родителите си за това, дете. Не е шега работа. Да, постъпила си безразсъдно, но ти си жертва - тук говорим за изнасилване... Защо мълчиш? Защо търпиш? Говори с някой. Дали ще са приятели, дали близки роднини, дали семейството ти, но непременно сподели с някой, който да ти помогне да излезеш от тази ситуация. Не оставяй нещата по този начин.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 61c90ff5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Стига бе хора! Знаете ли на мен какво ми е като ги чета тези измислици.? Е не ви ли писна? Ти ако беше изнасилена нямаше да си в състояние да го кажеш камо ли да го напишеш!
Хайде да приемем че наистина ти се е случило... Защо не си отишла в полицията? !? Веднага е щяло да ги хванат. Особено ако не предполагат! Няма да могат да избягат! Оплачи се в полицията, ще те прегледа професионалист и ще ти извади медицинско! С този документ ще ги осъдиш! Съди до дупка! До последно! Докато не гк тикнат всичките зад решетките! Трябва да си силна. Ще ти бъде трудно, но не се предавай!

Надявам се да не е истина това което си споделила!

Но пък и какво да очакваш от тая измет "мъжете"... Имат пишки и се мислят за всевишни...

Послушай ме иди в полицията!

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 58dffa3684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен си сгрешила като си отмъстяваш на бившия, но трябва да потърсиш помощ от психолог, той може и да ти помогне! Успех.. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker