Дали ме използва или наистина е влюбен в мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали ме използва или наистина е влюбен в мен?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2039 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм. Знам, че тук има много подобни истории, но все пак реших да поискам съвет.
Преди около месец ми хрумна гениалната идея да вляза в сайт за запознанства. Направих си регистрация. В този сайт не търсех връзка, исках само да си чатя с хора и да се забавлявам, но уви, съдбата има съвсем различни планове за мен. Запознах се с много мъже, но един ми се стори наистина приятен тип. Дадох му скайпа си и започнахме да си пишем, отначало си бяхме приятели и той ми казза, че ме чуства като малка сестра. Забравих да кажа, че той е на 32. Много ми беше хубаво да си пишем, той ми разказа за живота си, че е женен и т. н., прати ми свой снимки и на семейството си също. Но след няколко дни ми каза, че изпитва повече от братски чувства към мен. Бях шокирана, не знаех какво да му кажа, но накрая предложих да си останем приятели. Той прие, но не се отказа и постепенно и в мен се появиха някакви чувства към него. Всичко беше перфектно, той каьа, че към средата на август ще се връща, защто той работи в Белгия. Много дъм щастлива, но нашите не знам как ще реагират, затова помолих приятелите ми да ме покриват, приятелката ми прие, но все пак изказа мнението си, но приятеля ми много се нервира, той преди ме харесваше и си помислих, че просто ревнува. Искаше да дойде да ме следи, за да не ми направи онзи мъж нещо, но аз отказах. Но аз вече реших, че ако мъжът, ще го наричам С, се окаже свестен и наистина ме обича може и да му пусна. Знам, ще ми кажете, че съм малка и не бива да го правя с женен мъж, който не познавам, но разберете ме, хлътнала дъм, не мога да мисля трезво, не пиша това за хейт, искам някой да ми даде съвет, приятелите ми дават акъл, но на мен ми трябва съвет и се надявам да го получа тук.

Моля да публикуват историята ми и благодаря на тези, които не ме хейтват и не ми четат морал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: a7514f8dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да те хейтевам защото те разбирам. Хубаво хлътнала си но той е много голям бе миличка. Много си вдигнала летвата. Аз съм момиче на 15 и аз като теб си писах с мъж по голям от мен. Но той е на 24... не на 32.
Той е много мил и вниматрлен и затова отказа да се срещнрм и да имаме нещо интимно въптеки че много искаше...
Съветвам те да отифеш и да се видиш с него но да не си сама или пък да е на оживено място. Сефнете поговорете. Опознай човека и тогава сама ще разбереш. :)
Но за пускане и секс мисля чее това е прекалено. Ще го изкарат педофил щом си на 14. Недей да му навличаш неприятнодти. Той ако има акущъл няма да де занимава с толкова малко момиче като трб. Щом си има семейство... Пък и кой нормален ще се задева с дете? Този най-вероятно те иска само за секс и нищо повече, нищо сериозно...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 34e6d9f007
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Абе момиче ти добре ли си? Как ще излизаш със 32 годишен мъж и то при това женен? Знаеш ли, че ако вашите разберат много лошо ще стане?
Нека ти отговоря на въпроса - да, само ще те използва за секс и после няма да го видиш изобщо. Моят съвет е да не правиш тази грешка, защото след това много ще съжаляваш. Надали ще ме послушаш, но все пак аз да кажа.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 56ba53ce01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Как може да си толкова глупава? На 32 години човек не може да обича някого, който е виждал само по скайп. Това може да се случи само на хлапе като теб. Ако някога подобен човек те обикне истински, то не би искал нищо от теб. Тоя тарикат иска да изчука нещо крехко без никой да разбере.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 71d7b4666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали знаеш, че това е ПОДСЪДИМО? Нарича се ПЕДОФИЛИЯ и се наказва по чл. 150 и/или от НПК с лишаване от свобода за срок от 2 до 8 години. Вече от там нататък ти си тълкувай нещата.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bac67ee77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Естествено че те използва :)
бил съм в неговото положение .. не се залъгвай :)

Реално ако не му пуснеш ще изстине и няма да ти обръща внимание, но ако му пуснеш ще е същата работа :)

Бил съм и 2те положения и при 2та случая.... за негова гледна точка.. си просот вероятно един як секс и нищо повече... миличка си.. и това е.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 771d1af8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти си много замечтана и си мислиш, че всичко е розово. Ами не. Ок, пусни му. Кво ще стане? Ще живеете щастливо до края на живота си? Я се огледай - женен, прекалено стар за да имаш връзка с него, а ти прекалено млада за да спиш с него. Не знам къде са родителите ти, но трябва още мнооооого акъл да ти вкарат в главата, и най - вече да ти забранят компа. Осъзнай се, за да не направиш грешка.

Gwen

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e1bc14ba5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо мога да кажа на всички горе, които лъжат детето, че сексът на 14 г. е бил подсъдим у нас да не ЛЪЖАТ, защото днес децата днес имат интернет и като ги лъжем, няма да ни имат доверие и за вярните неща
В другото съм съгласна, но по член 149 следващи от Наказателния кодекс на България, сексът с лице, НАВЪРШИЛО 14 г. възраст не е престъпление ако е доброволен.
Човекът по Закон не се води педофил ако спи с нея дори да я е съблазнил.
ОБАЧЕ, все пак това би било нередно и то не само защото тази личност използва наивността и доверието на Авторката за низките си цели (секс без любов).

Миличка Авторке, няма лошо дори да спиш с мъж на твоята възраст ако мислиш, че си готова за това и има чувства. Обаче случаят не е такъв. Ти дори не знаеш този човек какъв е във всъщност - дори може да е търговец на бели робини, може да е убиец, ИЗНАСИЛВАЧ - всякакъв!
Отделно не се впечатлявай от това, че ти е разказал за брака си и се е отдръпнал - това е стратегия, за да ти спечели доверието. Всъщност дори е възможно изобщо да не е женен и изобщо да не работи в Белгия и така нататък, а просто да си те лъже, за да не му намериш после следите. Име, всичко може да е лъжа!
И още не вярвам, че е само на 32 години, а може да е дори на 40 г. Обикновено такива лъжат.
Защо ми е съмнителен ли? Ами мъж на 32 г. не се занимава с ученички, особено женен. Това не е нормален мъж.
Ако беше някой 18-25 годишен хлапак от махалата ти, хайде - спи дори с него, не е забранено, но ще го познаваш, ще знаеш историята му, родители, ВСИЧКО ЗА НЕГО - най-малкото, че не е криминален субект.
При контакти в интенет не можеш да провериш нищо. Една жена с опит може да разпознава такива неща, но не и ти. Не защото си глупава, не си - просто нямаш житейски опит за да различиш истината от лъжата, а този човек има и знае как да манипулира момиченца като теб.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e4d59e9db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Знам, ще ми кажете, че съм малка и не бива да го правя с женен мъж, който не познавам, но разберете ме, хлътнала дъм"

Еми то е логично да не се занимаваш със такива мъже, но сама ще се прецакаш.
Като те оправи да не ни пишеш, че те е използвал и наранил...

И какви неща по дяволите ти е написал/казал този "принц"?
Обичам те, много си красива и т. н - толкова ли си наивна?
Тотално сте се побъркали във България, такива хора не бях виждал във чужбина!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c9dc7f8b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Използва те много ясно ще те мине и ще те зареже. Остави го докато не е станало късно после. Ще те залъгва със сладки приказки, че уж не се разбира с жена си и че скоро ще се разведе, но няма да го направи ти ще му вярваш, а той ще те използва като резерва. Блокирай го навсякъде и спри да се занимаваш с него имаш си приятел уважавай го!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 283e40666a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега едно е 14 годишно хлапе дс се рови в разни сайтове и да си мидли, че е влюбено, а съвсем друго е 32 годишен мъж, който е зрял и много добре знае какво върши и какви планове има за теб. Пълен абсурд да е влюбен в теб или каквото и да било! Има жена и деца... ммм... Никой нормален не би се забимавал с 14 годишна, повярвай ми! Може да е някаква откачалка дето иска да те използва за секс и после да избяга, а ако забременееш просто не ми се мисли. Спри да мислиш глупости и не само ти-всички на вашата възраст! Изчакайте да станете пълнолетни и тогава мислете за любов!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 445ed4ca0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не се притеснявай, бързичко ще ти мине, но ако решиш да му пуснеш, както се изказа, ще направиш грешка. На 14 години никой няма много акъл в главата, не се лъжи...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cd0e486e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо, ти го познаваш само от интернет. Как може човек да се влюби по интернет? Както писаха по-горе, оправдано е едно дете да сърфира и да си мисли, че е влюбено. Но мъж на 32 г. , който е вече зрял, не е нормално да виси по сайтовете и да зарибява непълнолетни. Тук идва и другият проблем - възрастта. Ако беше някой на 20-25, да речем, ок пак е много по-голям, но с този разликата ви е почти 20 години. На твоята възраст това е голяма разлика. Изумявам се и как си готова да пуснеш на човек, с който дори не се познавате наживо от първата среща, толкова ли си лесна? И този твой приятел не те ревнува, а просто иска да те предпази, защото този може и да не е женен и изобщо да не е такъв, за какъвто се представя.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c892bbe259
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   По- стрaшното aвторке е, че кaто нищо може дa те вкaрa в трaфик нa хорa зa чужбинa. Точно днес гледaх в Испaния зa момиченцa вкaрaни по подобнa системa нa твоят "хубaвец", изнaсилвaни, пребивaни, принуждaвaни дa проституирaт, зaплaшвaли сa, че ще убият близките им, aко не се подчинявaт. И въпросните момичетa сa вкaрaни нa "черно" от Китaй, Aфрикa, Южнa Aмерикa. A от Бългaрия е мнооого по- лесно.
Ти знaеш ли колко сa търсени нaвън тaкивa млaдички, крехки момиченцa кaто теб? Ще вземе еднa шaпкa с пaри зa теб, ще те продaде кaто добиче и от тaм нaтaтък ще си нечия собственост.
Никой, НИКОЙ нормaлен мъж нa тaзи възрaст нямa дa се зaнимaвa с теб. Зa нормaлните си още недорaзвито ( емоционaлно) дете.
Aко не ми вярвaш, кaжи му, че си споделилa с родителите си и те сa го приели добре и искaт дa се зaпознaят с него. Ще видиш кaк бързо ще потъне в дън земя и никогa повече нямa дa се появи. Те точно нa товa рaзчитaт, че нямa дa посмееш дa споделиш с родител и ще си остaне " вaшaтa мaлкa тaйнa ", докaто... е, докaто нaпрaви, кaквото е нaмислил с теб.
Умнaтa!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 746dab73f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хора, благодаря за коментарите, не че ги послушах, но вупросният мъж сам ме махна от скайп, отначало бях съсипана(малко глупаво, да), но един птиятел ми помогна да се осъзная. Разбрах, че на 14 изобщо не съм гоъова за секс и се чудя на добствения си акъл как съм била такава тъпа п***а. Исках да споделя щастието си и благодарността си. И се надявам в новото училище, в което ще уча да открия своя принц и той да е готов да ме чака поне до 17. Още веднъж много благодаря

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker