Смеят ми се, че съм ниска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121593)
 Любов и изневяра (29818)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21919)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18633)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Смеят ми се, че съм ниска
преди: 9 години, 4 дни, прочетена 1707 пъти
Здравейте.
Ще ме помислите за луда, но наистина имам проблем с това, че съм ниска. В момента съм 8ми клас и съм висока 1.60. Знам, че не е кой знае колко ниско, ама все пак май трябва да съм 1.65. Тежа 42 кг, тоест не съм дебела, даже напротив, аз съм просто дребна. В началото беше забавно, донякъде. От моя клас са малко момичетата - 7 и има само 4 по - високи от мен, лол. Въпроса е, че когато си имах гадже допреди 1 месец, който беше от "известните" и всичко беше хубаво, защото той беше 1.78 и всички ни смятаха за много сладки, особено, когато се целуваме.
Но откакто скъсахме, глупавите момчета от моя клас започнаха да откачат. Донякъде смятам, че се закачат, но повече се обиждам. Тъй като съм ниска и постоянно ми натякват, че ще съм по - близо до зоната (ако ем разбирате), т.е. по - добра в правенето на св*рки. Направо съм отвратена. И постоянно някой ми подхвърля "ниското момиче" , "ниската" и тнт. Омръзна ми вече! Как да ги накарам да спрат или как да порасна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 дни
hash: 000214351d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   А на мен пък ми се подиграват, че съм висока. Нисък, висок, дебел, слаб, глупав, грозен - хората винаги ще намерят за какво да те подиграят. Не робувай на стереотипи и не се впрягай. Ще прозвучи банално, но ако спреш да им се връзваш и обърнеш нещата така сякаш и на теб ти е забавно много скоро ще им омръзне и ще спрат. А и знае ли човек, цяло лято имаш пред себе си може доста да дръпнеш и догодина да нямаш повод за подобни притеснения.

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 21ece97f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В осми клас казваш и описваш мерки които не ми се виждат никак странни, ненормални или т. н. Още ще се променя фигурата ти и на височина и ще се изваяш с други пропорции най-вероятно. Защо на този етап си се отчаяла. Има хора които страдат, че са твърде високи или твърде едри. Ако умееш да ходиш на по-високи обувки пробвай да видим колко ще им бъде смешно на съучениците ти, които се чудя колко им е багажа, че се занимават с твоята височина. Явно всичко си ти е наред. Усмихвай се на възможностите пред теб, учи и се забавлявай :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: a196fe1ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не йм обръщай внимание, да си нисък е сладко. Знаеш ли колко момичета искат да са с твоето телосложение!?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: 5ae2ed6f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ги слушай! Има и много по-ниски момичета от теб, пък и тези, които те наричат ниска го правят само защото те не са. Ако и те бяха ниски нямаше да говорят така. Казвам го от личен опит. И аз като бях 8 клас бях ниска и ми се смяха, но не ги слушах и сега съм една от най-вискоките в класа ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 5d52455da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Висока съм колкото теб и тежа колкото теб, с разликата, че съм за 11 клас. Момчетата обичат "джобни гаджета", послушай ме... никой не харесва кобили.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 дни
hash: bf2c25cdb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Интересно ми е колко сa високи момчетaтa, които се цепят тaкa. Дaли не избивaт собствените си комплекси, в тaзи възрaст средно трябвa дa сa около 175см. Aко сa по- ниски от товa, директно удряй в "рaнaтa" и ще зaмълчaт- " aз с моите 160 см. могa дa избирaм между ниски или високи, зaщото съм момиче, aмa вие ще рaзчитaте сaмо нa някоя дребосъчкa кaто мен, проблемa обaче е, ... че всички жени хaресвaме високи мъже, a повечето мъже хaресвaт дребнички и нежни жени". Много бързо ще зaбрaвят дa те оровокирaт.
A инaче, повярвaй ми, скоро ще рaзбереш с колко мнооого предимствa сме по- дребничките:))).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 дни
hash: 4e8c6853f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Работата е следната, авторке: заядливите са набрали злоба (съвсем човешко чувство, дори да са още ученици). За тях ти си била недостижима (заради гаджето си) и сега те те чувстват като паднал на земята гигант. Те злобеят, защото искат да си докажат на подсъзнателно ниво, че вече не си повече от тях и могат да се сравняват с теб, защото преди са били извън класацията. Иначе казано - нека си плюят! Така разбираш само кои са ти завиждали най-много! Гледай на тях снизходително - като на слаби духом, които демонстрират безсилието си със закачките. Дори можеш да се радваш колко хора се чувстват по-слаби от теб. Това е все едно да завършиш на място 500 от 1000 в някакво състезание. Не си първа, но зад теб има поне 500 по-слаби. Да, винаги ще е по-хубаво да си първи, но върхът е само един! :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 4e8c6853f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Работата е следната, авторке: заядливите са набрали злоба (съвсем човешко чувство, дори да са още ученици). За тях ти си била недостижима (заради гаджето си) и сега те те чувстват като паднал на земята гигант. Те злобеят, защото искат да си докажат на подсъзнателно ниво, че вече не си повече от тях и могат да се сравняват с теб, защото преди са били извън класацията. Иначе казано - нека си плюят! Така разбираш само кои са ти завиждали най-много! Гледай на тях снизходително - като на слаби духом, които демонстрират безсилието си със закачките. Дори можеш да се радваш колко хора се чувстват по-слаби от теб. Това е все едно да завършиш на място 500 от 1000 в някакво състезание. Не си първа, но зад теб има поне 500 по-слаби. Да, винаги ще е по-хубаво да си първи, но върхът е само един! :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: edf1ab19ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм 1, 60 и знаеш ли какво, НЕ МИ ПУКА! Години наред се мъчех с всякакви токчета, краката ме боляха от стоенето по цял ден с тия обувки и накрая просто ми писна и сега през повечето време съм с балеринки и забелязах, че като съм в метрото изобщо не съм толкова ниска, има жени, които са доста по-ниски от мен. Така, че мила, знам, че сега не ми вярваш, но един ден ще се научиш да се обичаш и да се приемаш такава каквато си. Знам, тежко е и аз винаги съм мечтала за още няколко см, ама сега няма пък да се побъркам и да се лиша от спокойствие заради това. Който ме обича е ме харесва ме приема такава каквато съм, а злобарите винаги ще намерят за какво да се заяждат ако ще и да приличаш на Ангелите на Виктория сикрет. Така, че горе главата и да не ти пука! А ако ти е чак толкова тъпо има толкова красиви обувки с токчета. А и си в 8 клас, а човек расте до 18, така че имаш шанс да пораснеш още 1-2 см.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 часа
hash: 3942f82fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм 1. 57 в 11. клас o. O... Сигурно ти завиждат за нещо, и за това те обиждат... -_-''''

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 часа
hash: ccd57ee803
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей! Аз съм за 9-ти клас и съм около 1, 80 висока. И аз малко се комплексирам от ръста си, защото всичките ми приятелки са по-ниски от мен и аз стърча като колче. :D В крайна сметка природата ни е създала такава - някой високи, други малко по нисички, но не трябва да те интересува хорското мнение, а ти самата трябва да се харесваш такава каквато си, въпреки нещата, който не харесваш във външния или вътрешния си вид. Не се притеснявай, ще има да растеж до 25 години!!! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker