Баща ми изневерява на майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Баща ми изневерява на майка ми
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1553 пъти
Здравейте, аз съм момче на 17 години и съм доста объркан. Снощи ползвах таблета който го ползваме аз и баща ми и почнах да разглеждам разни неща от скука, и там открих съобщение което баща ми е писал до някаква жена и я пита дали е свободна за секс в момента.... Също така проверих и историята на браузъра и пише, че често посещава някакъв сайт за запознанства. Чувствам се ужасно, защото това не съм го очаквал изобщо от баща ми и не знам какво да правя... Моля за съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: dbd655b410
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре си мълчи. Защото ако кажеш на майка ти, ще последват разправии, скандали и като нищо ще се стигне до развод. Ако пък кажеш на баща си, човекът най-много да ти се разсърди, че му ровиш в личната кореспонденция, но едва ли ще се трогне и ще продължи да си се среща с тези жени, просто ще внимава повече да си трие нещата за да не намериш пак нещо. Така, че и в двата случая няма да оправиш нещата, но можеш доста да ги влошиш. За това, колкото и да ти е кофти, прави се, че не си видял нищо. Няма какво да направиш! Баща ти щом е решил да изневерява, ще си изневерява със или без твоето знание.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0ba89334c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не трябва да правиш нищо. Баща ъи е възрастен човек. Пък може и майка ти да изневерява, просто да не си я хванал. Аз имам син, още е малък но съм на мнение че не е негова работа да знае за личния живот на родителите му.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b5d999bc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момче, 15 г. Поговори с него. Имах подобен случай с майка си. Хванах ги една вечер с най добрия и приятел да се натискат в кухнята, докъто баща ми спеше... Беше кофти, но въпреки това тя ме видя и доста се уплаши.. Поговорихме и ми обеща, че няма да се повтори. Каквото и да правиш, не споменавай за това на майка си. Заради това положението може да стане сериозно.. Успех брат :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3575656e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Такъв е животът. Мълчи си или говори само с баща ти, но когато порастнеш, ще разбереш, животът не е бяло или черно и често истината е по средата.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ce4e5e4ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   По мое мнение трябва да изразиш силна позиция пред баща си. Без заплахи! Но трябва да го накараш да преоткрие връзката си с майка ти. От друга страна пробвай да говориш и с нея, разпитай я как са техните взаимоотношения, но много, много дискретно! В никакъв случай не трябва да усети това, което знаеш.

Със сигурност просто вече не се привличат сексуално, няма я тръпката.. не знам дали могат да я открият отново, млад съм и не съм минавал през нещо подобно, но нищо не пречи да пробват. Най-малкото заради резултата от тяхната любов - теб.

Надявам се да успееш да му вкараш акъл в главата.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 62a5bdcb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Благодаря ви за съветите, мисля да ви послушам, защото изобщо не искам да се развеждат или нещо подобно...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0ad214befc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля, че най-важното в случая е да погледнеш ситуацията през погледа на баща си и да си извадиш някои изводи. Примерно едно изграждане на принципи като дали да изневериш или не и уважението във връзката ти с даден човек..
Недей да казваш на майка си, няма какво хубаво да излезе от това. Освен развод. На нейно място аз бих искала да знам и бих се развела, веднага. Не бих стояла в такава връзка.
В случая, обаче, всичко е в твои ръце. Майка ти надали би се развела, ако разбере, но пък със сигурност не би се чувствала по същия начин относно баща ти отново. А това малко или много й съсипва живота.
Със сигурност трябва да говориш с него за това. Ясно е, че той ще продължи, но ти би могъл да извлечеш нещо полезно от разговора, опит. :)
Ж17

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker