Не правя нищо по цял ден. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не правя нищо по цял ден.
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 3453 пъти
Здравейте. Момче на 16 години съм и реших да пиша тук, защото имам голям проблем. От около година и половина - две не правя нищо по цял ден. Седя си в нас, освен ако не ми се обадят приятелите, които всъщност са 2-3 човека - долни наркомани. Във Facebook имам 2250 "приятели" приблизително, от които нито 1 не се интересува от мен. Преди 3-4 години (2011-2012) ме търсеха, интересуваха се от мен, излизах навън, живеех си идеално, но след това нещо стана.... мисля, че от както започнах да употребявам марихуана нещо се преобърна в живота ми. От тогава никой не ме търси, говорят се уникални простотии за мен, които са измислиците на най-големите "тарикати"(утайки) в града, а те всъщност правят далеч по-долни неща от мен. Така или иначе не искам да ставам наркоман, а това всъщност изглежда като единствената опция за мен в момента, защото даскалото приключи, всички излизат веселят се, а аз си вися сам в нас по цял ден без идея какво да правя и тн.

Ако можете да ми съдействате по какъвто и да е начин ще съм ви много благодарен.


Благодаря за отделеното време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1692aa6188
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като за начало спри тая марихуана, щом ти е прецакала социалния живот. Кой свестен човек ще се занимава с марихуанист? :D Само долните наркомани, които си описал. Учи английски или нещо там друго, да си запълваш времето пълноценно. От личен опит мога да ти кажа, че от безделие няма абсолютно никаква файда, а има вреда. Ако в сайта не беше забранено оставяне на форми за контакт, щеше още тук да си намериш добри приятелчета.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fd09ee4c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ходи с тях, пафкай си с тях. Или се запознай с нови хора, макар и аз да не знам как да го направя.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 68d75c1a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами, всъщност мисля, че не е това причината, че употребяваш марихуана, за да не излизат с теб. Много хора го правят, да не говорим, че вече 12 години пушат, което не е нормално сега. Но живота си е твой, ще правиш каквото си искаш без да ти пука. Аз лично съм в момента като теб. Преди излизах, сега от толкова хора нито един, но не ме интересува особено. За какво са ти само предатели? И аз преди 1500 приятели във фейсбука, изтрих го да си направя нов и да имам 200. Ама хората се променят все пак, а и може да си изпаднал в някакво състояние дето след месец всичко ще си е окей. А и да не ти пука най-добре. Винаги можеш да се забавляваш без приятели. И какво като сега не правиш нищо по цял ден? Като почнеш работа ще искаш да не правиш нищо :Д Изобщо да не се отчайваш
Ж17

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 89cf6c2fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Учи, вземи си жовотинче и се грижи за него, храни котетата и кучетата пред блока, слушай музика, тегли и си гледай филми, чети книги които ти харесват, сей си нещо в саксиики и си го отглеждай, тренирай в домашна обстановка или се запиши на фитнес, започни някъде работа, помагай в домакинството, ходи на село ако имаш такова, направи си регистрация в други сайтове, гледай порно, запознай се с нови хора в нета.... Автореее ако имах твоето свободно време щях да направя чудеса с жовота си, а ти скучаеш..

Ж. 18г.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9f1d968a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   хах същия проблем имах когато пушех трева не осъзнавах как губя всички спри тея глупости и ги зарежи тези момчета лека полека ще ти се отвори врата не знам брачети ако има излизай с тях все някак си ще се оправиш намери си гадже ама спри тези наркотици човек не осъзнава какво губи просто пак казвам така бях и аз

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 82f2971ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бии чекии и да не ти пука!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 45c61acfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чети! Започни с детски приказки, ако трябва. Запълни празната си душа. Родителите ти ще си отговарят отделно за състоянието ти...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0c139ddcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Имaм стрaхотнa идея зa теб - седни дa четеш книги. Хем ще нaучиш нещо, хем времето ти ще минaвa много бързо. Aз нямaм нито един приятел, никъде не излизaм, но четa, и то много, зaтовa нито ми е скучно, нито ми е сaмотно. Гледaй филми нa компютърa, слушaй музикa, имa толковa много нещa, които можеш дa прaвиш и сaм, без дa имaш компaния. И нaй-вaжното - откaжи нaркотиците.
УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0c139ddcf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Имaм стрaхотнa идея зa теб - седни дa четеш книги. Хем ще нaучиш нещо, хем времето ти ще минaвa много бързо. Aз нямaм нито един приятел, никъде не излизaм, но четa, и то много, зaтовa нито ми е скучно, нито ми е сaмотно. Гледaй филми нa компютърa, слушaй музикa, имa толковa много нещa, които можеш дa прaвиш и сaм, без дa имaш компaния. И нaй-вaжното - откaжи нaркотиците.
УСПЕХ!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d9a336e971
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какви са тия глупости, единствената опция му била. Спирай всичко каквото там пушиш, дори и обикновени цигари да са! Не разбирам как хората може да си купуват неща, които знаят, че им съсипват здравето. Като те гледам как пишеш ми изглеждаш умно и интелигентно момче, очевидно учиш или поне, ако не учиш бързо схващаш и помниш. Обикновено такива, които взимат наркотици не присъстват много много в часовете по български език, но твоят правопис е на ниво. Махни ги тия наркомани за приятели. Сдуши се с някой от училище, кротък и свестен. Вие момчетата се сприятелявате 100 пъти по-лесно от нас момичетата. Направо ви завиждам колко се разбирате, при нас понякога не си говорим дори, само защото едната е по-модерна и по-скъпо облечена например и другата завижда. Чудесно е, че при вас момчетата го няма това. Намери си хоби, спортувай, ходи на някакъв спорт, карай скейт, колело, все нещо измисли. Аз съм момиче и от скука си направих блог, в който да пиша за различни козметични продукти и трикове за красота. Това теб не те вълнува най-вероятно, но защо не играеш игри в интернет? Аз така от такива игри съм се запознавала с другите играчи и от приятели в играта сме започвали и на живо да се срещаме, имаше две момичета от моя град и така намерих приятелки. Опитай и ти.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9bf958717e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До всички с негативни коментари за марихуаната- явно не сте запознати достатъчно и съм сигурна, че доста от вас дори не са и помирисвали. Тя е всъщност много полезна и не случайно е едно от средствата за лекуване на рак например, това е най- полезният "наркотик", по-добре трева, отколкото цигари ;). Хората, които пушат не са с абсолютно нищо по- лоши от вас и това че са си позволили това удоволствие не означава, че са утайки. А до автора- всичко в тоя живот зависи единствено и само от теб, почни да пишеш във фейсбук с хора, които ти изглеждат симпатични или са ти били от стария клас например, създай нови и възобнови връзките си.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 454003e5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Най-вероятно е от тревата. Опитай се да я спреш, защото не е за всеки и както може да ти е от огромна полза, така може и страшно да те прецака.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 032e30b55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   "Така или иначе не искам да ставам наркоман, а това всъщност изглежда като единствената опция за мен в момента... "
Извинявай ама с такова мислене е нормално хората да странят от теб. Все пак повечето гледат да поддържат определена "социална хигена". Никой не иска да има в близкото обкръжение потенциален наркоман, защото първо се почва със разни заеми, после с кражби от дововете на приятелите и все неща които не са приятни за потърпевшия. Аз също познавам хора тръгнали по този път и за щастие се дистнацирах от тях навреме, останаха само заемите които съм им давал но е ясно че тези пари няма да ги видя никога от тях. Ама не ща и да ми ги връщат, стига ми само да са по далеч от мен!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c52c979a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До номер 11: И понеже марихуаната е толкова ''полезна'', затова повечето хора, употребяващи я завършват със смърт, защото тя не е толкова евтина и в същото време се пристрастяваш и накрая като останеш без пари, прибягваш дo малоумщини, някои се самоубиват, други под влака и т. н. :) Що не питаш някой марихуанист, пушещ от 15 години поне, да видиш за к'во иде реч.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cc4710110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Марихуаната може да е полезна в някои случаи, но да не пренебрегваме и негативните и черти, които според мен са по-тежки. Накратко - от нея се затъпява. Особено от ранна възраст. Ако продължаваш да я използваш често ще имаш проблеми с паметта, с ученето и съответно с всичко, което изисква умствена дейност. Познавам такива хора - след продължително пушене на марихуана станаха неадекватни, не могат да свържат едно смислено изречение, а за учене - кръгла нула. Не се пристрастявай към това, ако имаш някакви цели в живота. А ако не ти пука, имаш си глава на раменете. Но гледай след време да не съжаляваш!
А относно правенето на нищо - сега за лятото все има какво да правиш- спортувай, чети, цъкай в интернет, все някак ще издържиш до септември, предполагам ходиш на училище и няма да ти е толкова скучно.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5eaa7fa0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   11, продължавай да се друсаш и след година-две ни прати покана за погребението (меко казано) или делото по убийството на невинен човек.
Всеки, които пуши е потенциално опасен за останалите, така че не говори глупости.

Всяко нещо си има граница.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4d8b2684b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Разбирам те и аз бях така до преди 1 година но с една разлика, че не пушех марихуана и такива. Като съвет е първо да спреш марихуаната. Обаждай се на хората от твоя клас. А може ако имаш възможност да пътуваш и да се запознаваш с хора така хем си запълваш времето хем правиш нови приятели. Това беше идеята ми дано съм помогнала малко :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7e15635987
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Училището приключи, сега идва университета :'Д Пиши на тия болни наркомани и ги помоли да излезете

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 318174bce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Кой свестен човек ще иска да излиза с някой който пуши марихуана... освен некви наркомани. По добре цигари отколкото тази марихуана в нашия клас има един който редовно пуши трева и никой не се занимава с него говори толкова бавно направо е супер банален, дори учителите не искат да разговарят с него. Така, че спри тая трева преди и ваще да те оставят меко казано.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 318174bce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 11 ти нормална ли си, може да е полезна но в определени количества като ви знам вас които пушат трева какви са.. първото което докато схванете една дума минава 5 мин защото мозъчните ви клетки умират.. второ такива хора говорят супер бавно, абе въобще не е полезна или приятна. Нямам нищо против в месец веднъж на купон дори учителката ми по - психология употребява но на месец веднъж. Така според мен не е опасно.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e4557420e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм на 15. От 12 годишна пуша цигари от 13 трева. Преди правех секс само с 1 момче. Ще се учуите, но съм отличничката на класа. Когато ме видите ще си помислите, че съм надарено барби естествена красота. До преди 3 месеца всичко си беше идеално, купони, срещи с моят годеник, излизаня и др. НО забременнях и се почна, че съм курва, уличница и подобни измишльотини. Родителите ни го приеха и с годеника ми се преместихме в отделно жилище, планираме свадба за следващщото лято, но не и грждански брак защото няма да съм навърщила 18 години. На мен живота ми се подреди - раждам близнчета, кръщене, бал на годеника ми, свадба, още една година вкъщи с дечицата и пак на училище. Не се притеснявам от отглеждането на децата, защото отглеждам детето на сестрата на майка ми която беше проститутка /не, че няма пари прсто и харисва/ тя не изкаше деца. Разбра, че е бременна чак в 7 месец роди момченцето, защото беше късно за аборт. Живяха вкъщи 1 седмица и един ден всицки бяхме в всекидневната леля ми дойде с куфар в ръце и каза, че заминава в Италия да равим каквото изкаме с детето майка ми се изправи и изкрещя, че няма да гледа деца на проститутки. Разбрахме се аз да гледам братовчет ми и досега е при мен.
Отбягват и мен и приятелят ми говорят ккво ли не за нас, но не ни пука. все ще намериш човек който ще те хареса такъв какъвто си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e4557420e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Аз съм на 15. От 12 годишна пуша цигари от 13 трева. Преди правех секс само с 1 момче. Ще се учуите, но съм отличничката на класа. Когато ме видите ще си помислите, че съм надарено барби естествена красота. До преди 3 месеца всичко си беше идеално, купони, срещи с моят годеник, излизаня и др. НО забременнях и се почна, че съм курва, уличница и подобни измишльотини. Родителите ни го приеха и с годеника ми се преместихме в отделно жилище, планираме свадба за следващщото лято, но не и грждански брак защото няма да съм навърщила 18 години. На мен живота ми се подреди - раждам близнчета, кръщене, бал на годеника ми, свадба, още една година вкъщи с дечицата и пак на училище. Не се притеснявам от отглеждането на децата, защото отглеждам детето на сестрата на майка ми която беше проститутка /не, че няма пари прсто и харисва/ тя не изкаше деца. Разбра, че е бременна чак в 7 месец роди момченцето, защото беше късно за аборт. Живяха вкъщи 1 седмица и един ден всицки бяхме в всекидневната леля ми дойде с куфар в ръце и каза, че заминава в Италия да равим каквото изкаме с детето майка ми се изправи и изкрещя, че няма да гледа деца на проститутки. Разбрахме се аз да гледам братовчет ми и досега е при мен.
Отбягват и мен и приятелят ми говорят ккво ли не за нас, но не ни пука. все ще намериш човек който ще те хареса такъв какъвто си.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 07bdb3f7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До 23 не ти прочетох целия коментар... Абе съветвам те да седнеш и да се пообразоваш малко... СваДба? !? Сериозно ли? !? .? СваТба се пише момиче. Една отличничка както се наричаш ти не би допуснала такава тъпа грешка. Толкова си отличничка.
Иначе браво за успеха ти...

Бързам и затова не слагах някои препинателни знаци, прощавайте!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 07bdb3f7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Сега се зачетох в коментара ти 23. Потресена съм колко неграмотна си ти! Отличничка ама друг път! Прочети коментра си и сама прецени колко си интелигентна. Ще те видим колко ти е подреден живота като на годеника ти му писне от теб. Сега ще трябва да работи, за да ви издържа. Знаеш ли колко разходи са това? Пък и близначета-това е двойно вече! Аз имам близначка и когато баща ни почина на майка ни не й беше лесно да ни издържа! Пък и никаква подкрепа не получи от "семейството". И знаеш ли какво стана? Натресе ни някакъв изрод, защото разбираш ли не искала да е сама! Та живеем с някакъв извратен изрод под един покрив! Каквото и да става не прави това, което майка ми направи! Не натрисай на децата си "нов татко" ако твоя годеник те остави! Защото сега ще види, че живота е пред него, ще започне да ходи по купони и да иска много, докато ти си си във вас и се грижиш за децата. Надявам се годеника ти да е свестно момче и да не те предаде! Силно се надявам! А докато си на училище какво ще става с децата? Те къде ще бъдат? Бащата на лекции, ти на даскало, а те?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 33a08b2099
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Чети книги и няма да ти е скучно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker