Актъор в чужбина възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Актъор в чужбина възможно ли е?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1265 пъти
Реших да пиша тук понеже видях сходни теми като моято, макар и не съвсем. А съм на 17 години и искам да стана актьор, но не в България (защото просто българската продукция е жалка картинка а актьорите няма да коментирам под всяка критика и то най вече ме хваща яд като видя 4 бг сериала с едни и същи дятки и бабки да играят, но те дори и това не мога но това ее друга темаа)
Искам да замина в Англия когато завърша 12 клас и първоначално да си намеря някаква работа без значение каква по 2, 3 години да си искарам там за да се науча да говоря езика свободно без нашия български акцент и след това да тръгна по кастинги разбира се не да съм главния актьор и всичко да се въртии около мен наясно съм че като начало ще играя публика, след това много кратки роли с 2 изречения, после малко повече и после второстепенни роли и до тук ще съм благодарен ако стигна а дай Боже с малко късмет и някоя главна роля за вбъдеще, Мечтата ми е някой ден да се видя с Нина Добрев просто да си поприказвам толкова е добра актриса, че нямам думи перферкна е в сяко едно отношение просто ако се срещем някой ден това ще е рая за мен, и така искам да съм актъор и да участвам в подобни сериали като Teen Wolf, The vampire diaries, The original, The arrow, The flash, Beaty and Beast, Jane the virgin общо взето сериали на MTV, THE CW. Пък и за начало може и дисни ако ми дадат някаква роля там главно избират между 18-24 годишни.
Е какво мислите възможно ли е да се справя или
ще тръгнете да ми се подигравате като всички (да слезна на земята, мечти... мечти ) това получавам почти винаги когато пиша в някой сайт дано тук бъде различно.
Благодаря за отделеното време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 90fe5a6f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Успех! Разкажи след време до къде си стигнал.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 99bc68642d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Следвай мечтата си!Ако мислиш, че си добър в актьорската игра.Но се проготви и за много работа, загуби, лишения, и БОРБА!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 528d450114
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Съжалявам, че ще те разочаровам, ама шансът да стане е под 1%. Обаче нищо не ти пречи да опиташ, в крайна сметка и на Бил Гейтс са му разправяли, че си губи времето с глупости... пък виж го сега! Така, че ако не опиташ, шансът да успееш ще е 0%, а 1% е все пак по-добре от 0, нали така? Така, че ако вярваш, пробвай. Не губиш нищо. Никоя от големите звезди не е станала такава за един ден.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 834c2d6f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм ЗА да се пробва без значение колко невъзможо излежда! Силно вярвам, че ако се трудиш усилено прекрасни неща могат да се случат, но ще е далеч по-трудно от колкото си мислиш. Толкова много хора от цял свят искат същото което и ти, конкуренцията ще е на всяка крачка. Въпреки всичко мечтите не са безплатни.. плащат се с разочаровавие-трябва да го имаш в предвид!!!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ab1f2d9f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Завърши университет с тази специалност и сами ще те намират и викат за участия.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0b3ef00845
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След като си чел подобни теми на твоята, трябва и да знаеш какви точно коментари ще има, защо изобщо пишеш нова? Тук 9 от 10 ще ти кажат, че нямаш шанс без дори да те познават, защото нашият български народ си е такъв - злобен.
Пробвай щом искаш, но в Англия надали ще успееш като актьор, Нина Добрев е актриса в САЩ, а не в Англия, както и филмите, в които искаш да участваш са холивудски продукции.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9e89c1df3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Възможно, но с доста труд. От мен имаш (y) и както казаха по-горе успех и да разправяш :)!

Успех, Узунов!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fe101c9d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, възможно е но ще е много по-трудно без да си завършил тази специалност в университет. Аз мисля, че така по-бързо ще си намериш добри роли за опита ти.
Желая ти успех!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e9b4ddf194
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Университет не ти трябва, защото вече на никой не му пука къде си завършил и колко и какви дипломи имаш, тъй като в днешни дни "висшО" имат куцо, кьораво и сакато. Работодателите просто се интересуват какви умения имаш, така че развивай таланта си. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 64729a3c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Невъзможно е всичко, което не опитвaш.
Виж, никогa не съм се питaлa дaли е възможно нещо си, никогa не. съм си постaвялa лимити. Просто съм се бухвaлa в пореднaтa си мечтa. Кaзвaли сa ми "ти си много силнa". Хaхaх, глупости, просто не мисля кaк нямaло дa стaне еди кво си, тръгвaм нaпред, зa дa го нaпрaвя и зa друго не мисля. Не съм силнa, сaмо нямaм тaкивa зaдръжки и стрaхове.
A я кaжи, зaщо пък Aнглия? Примерно aз бих преследвaлa снимaщи подобни филми :))). Примерно aко е зa вaмпири, тотaлно сменям визиятa и яко им се нaбивaм в полезрението "случaйно", дa им дaм възможност дa ме "открият" де. Кaто не се сещaт, ще ги зaдръстя с aвтобиогрaфии, видеa и клипове с мои изпълнения. И в you tube ще кaчвaм, може пък тaм дa ме зaбележaт. Зaложи и се придържaй към излъчвaнето си. Сериозен и aвторитетен, слaдък психопaт, откaчен шизофреник и т. н. Рaзигрaвaй роли според видa и излъчвaнето ти. Със сигурност и в Бългaрия ще имa възможности зa курсове/ уроци по aкт. мaйсторство. Потърси.
Пaк кaзвaм, невъзможно е сaмо оновa, което не опитвaш, нямa нaчин, дa нямa нaчин- винaги имa :))).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker