На 18 и все още сама? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 18 и все още сама?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1619 пъти
На 18 съм и досега не съм имала нито един приятел. Сигурно ще звучи банално, но не се възприемам като грозен човек нито отвътре, нито отвън. Имам приятели, забавлявам се, излизам много/дискотеки, плажове, концерти/, контактна съм, занимавам се и с много странични неща, имам награди, отличия и тн. Не чувствах липсва от нищо, защото спортувах доста и това ме задоволяваше, но дойде момент, в който повечето от приятелките ми смениха по няколко партньора, правиха секс, а аз си бях все същата. Не казвам, че не ме харесват, заговарят ме често непознати, пиша си от време на време с разни момчетата, но досега никой не е успявал да ми задържи вниманието. По заведенията винаги има обожатели, но не съм такъв тип момиче-да тръгна след някой, който бегло познавам от дискотеката. От година, че и повече дори не съм си падала по някога, предишните ми занимавки се завършваха зле. Не разбирам в мен ли е проблема, че никой не успява да ме грабне, но как да ви кажа наистина не съм човек, койте ще тръгне след всеки просто защото му е писнало да е сам. Споделети опита си, дали сте се сблъсквали с това или просто имате какво да кажете по тази "малко" изчерпана" тема.
ПС- Моля поне тази история да бъде публикувана!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9dff8bc5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо - по-нататък ще наваксваш. Гледах едно филмче как една го прави с петима наведнъж.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3594386d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей такава мацка търся, която на 18 не я е минал цял влак пениси. Радвай де, на изчезване сте.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 74012ba46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Спокойно, аз съм на 20 и все още не съм имал сериозна връзка. Правя секс редовно, но не се чувствам готов за обвързване и затова не се стремя към това. Никой не знае кога ще срещне правилния човек - може да е на 20, 30, 40 и т. н. Просто това не е нещо, което зависи от теб, така че не се притеснявай. Съдбата си знае работата. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 654593bbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами явно ти самата искаш Най красивия младеж да те заговори.. та ти сама казваш че общуваш, имаш приятели, правят ти комплименти и тн.. Явно просто ти самата изискваш много високи стандарти от момчетата

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 40774758b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам те, аз съм момиче на 17, единсвената /поне засега/ по-сериозна връзка /или така се очертава поне/ е с момче чак на 400 км от мен. Всички други връзки са ми били по 2 седмици с момчета от града ми. Правила съм секс с 2-ма, но не ми хареса просто.. Даже не ме и привличаха кой знае колко. И на мен трудно може момче да ми грабне вниманието и донякъде това имам обяснение защо е. Почти всички са ми някакви еднакви, скучни, гледат веднага да почнат да те свалят.. ето това ми е тъпо. Предпочитам отначало приятелство, закачки и тогава. Така беше онова момче на 400 км от мен. Може би и теб това те дразни - като почне веднага да ти се сваля, ти става безинтересен.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1d73eb0a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Би ли ми казала къде да намеря човек като теб? На какви места ходите най-често? Наистина се интересувам! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9dff8bc5e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, така от страни нещата ти изглеждат много розови и мили, но ако наистина я познаваше щеше да разбереш, че си има МНОГО ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА тя да е в състоянието, в което се намира.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 059cadba45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Авторката
За 5: Да може би си права, че като почнат да те свалят ти става леко безинтересно, но това зависи по-скоро от момчето и как точно се опитва да те впечатли, някои наистина стават много фосадни. Естествено на всяко момиче му харесва внимание, но не знам, като някой дойде при мен и си позволява някви по-близки контакти ми става много противно и започвам да се чувствам все едно съм някоя лека жена, в което не знам има ли дори логика като гледам, че на другите момичета хич не им пречи.

Към 6: Хаха, ами не сме трудни за намиране и не се обиждайте, но не веднъж ми се е случвало да виждам как мен ме подминават, щом някое момиче с по-къса поличка и бройка зад гърба си е до мен.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a60352bc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момиче на 18 и също съм нямала нито един приятел. Никой не е бил достатъчно настоятелен и не ми е привличал вниманието. Имам си други занимания като спорт и учене. Не ми е притрябвал никой, за да се чувствам пълноценно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: deb67df229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Виж, мила, любовта не е нещо, което се случва по-график. Един я среща на 16, друг на 20, трети чак след 30-те. Така, че това, че на 18 не си я срещнала не трябва да те притеснява, рано или късно ще срещнеш и твоя човек. А колкото до тези, които до сега са имали по не-знам-си колко връзки, не им завиждай. Това, че са били с толкова хора, не означава, нито че са срещнали любовта, нито, че са били обичани. Ако бяха истински обичани и щастливи, връзките им нямаше да се разпадат толкова бързо, нали така? Така, че няма какво да им завиждаш. По-добре по-късно, но да срещнеш правилният човек, отколкото през месец през два да си с някой нов, но никога да не си щастлива и все да търсиш и да търсиш и да се надяваш, че следващият... а междувременно докато си заета с поредната краткотрайна и безперспективна връзка да изпуснеш страхотен човек. Така, че не се тревожи, мила! Ще се намери и твоят човек! Просто прояви още малко търпение, никога не знаеш можеш да го срещнеш още утре, нали така? За това, радвай се на живота, излизай с приятели, забавлявай се, защото това са ти най-хубавите години, после като станеш на 30 и имаш куп задължения, няма да имаш толкова време нито за себе си, нито за приятелите си, за това сега използвай това време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker