Част от ГДБОП - как и къде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Част от ГДБОП - как и къде?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 4243 пъти
Здравейте на всички. Аз съм момче на 17 години, септември месец ще бъда 11-ти клас, а след две години съм абитуриент. След като завърша средното си образование, искам да уча и да съм част от ГДБОП. Знаете... акции, операции, екшън, борба с истински и големи престъпни организации, дилъра, убийци, похитители, рекетьори и така нататък. Само че, ако може искам да получа малко информация от някой по-запознат от вас, защото аз изобщо си нямам никаква представа - къде, в кой град, в кой университет има такава специалност, защото разберете ме. Аз искам още веднага да съм част от ГДБОП, а не първо да трябва да мина през най-различни етапи и така нататък, и първо да се налага да съм най-обикновен полицай или пък най-обикновен човек от криминална... искам да хващам всички престъпници на място в акция с екип, колектив и да има екшън, защото не ме е страх от абсолютно нищо, така че... ако може и някой да ми даде малко повечко информация за ГДБОП и как мога да стана част от техния екип и да се боря с организираната престъпност в България... и ако може, ако има някой по-запознат, да ме информира колко горе-долу е заплащането. Благодаря ви предварително, не ме критикувайте ако може, това съм си избрал и това искам да уча.

П. П. Наясно съм каква брутална и огромна корупция има в България и как нещата ако все пак бъда част от ГДБОП никак няма да са лесни, но искам да изловя всички групировки и да направя така - всеки един престъпник да се страхува от българските полицейски и съдебни власти. Мечта ми е. Сестра ми, която е с 1 година по-голяма от мен, когато беше на 13 беше изнасилена брутално от 5 човека напът за вкъщи посред бял ден и полицайте дори не откриха заподозрени, абсолютно нищо не сториха - даже не знам дали изобщо е имали разследване, но аз не го усетих. Първия братовчед на баща ми (той е певец) беше убит и ограбен брутално и нямаше абсолютно никакво възмездие. Предполагам знаете и за Георги (момчето, което беше убито в Борисовата градина посред бял ден преди месец, наръгано в корема? )
Е, той беше много добър мой приятел и както гледам, и за него няма да има възмездие. През месец февруари тази година аз бях нападнат и наръган в корема (едва не умрях, добре, че раната не беше дълбока и успях да се съпротивлявам и да се предпазя от нападателя ми), и също така едва не ми отрязаха единия пръст на лявата ръка, защото този мой нападател се опита да ме наръга директно в лицето, но по някакъв изродски светкавичен рефлекс, аз сложих ръката пред ножа и ми поряза пръста. Полицаите отново са до никъде... за това искам да съм част от ГДБОП и като цяло борба с организираната престъпност - за да няма такива безнаказани виновници и нещастници). Още веднъж ви благодаря. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: d6d4e1c135
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Във ГДБОП участват главно корумпирани лица, които служат на нашенската мафия.
Защо си мислиш, че може да промениш нещата?
Винаги ще има по-главен от теб и ще може да те предаде на босовете.


Има доста книги за мафията и за "сините спасители", които работят заедно.

Съжалявам за приятелят ти, но във България всичко е мижаво и наказателния кодекс е една комедия.

Не обичам да използвам клишета, но "Една птичка пролет не прави"

Не те критикувам, само давам реалистична гледна точка, която всеки би разбрал.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6c87b35a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам къде трябва да отидеш, но знам че има физически изпит, който трябва да преминеш, така че се залавяй да правеш лицеви опори и големи мускули.Иначе няма как.Ако не можеш да правиш по 50-60 лицеви опори, толкова набирания просто се откажи.
Иначе е лесно...Организират такива изпити и трябва да ги преминеш.И те от там си избират хората...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6c87b35a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Мъжът ми беше 7 години част от ДАНС. В момента е на 39 години и е е безработен. Можеше още да работи, но се отказа по лични причини, Искам да ти кажа, че ако имаш малко мозък в главата няма да станеш дори и обикновен полицай. Не се захващтай с тая работа. Ако знаеш кви престъпници е хващал за дебелите гуши той и екипът му ще паднеш. Тук не е като в Америка с бронираните машини. Такава мизерия е и всичко е толкова опасно. Само престъпниците не отстъпват. Повечето ни познати все още не знаят какво наистина е работил.
Иначе като се роди първото ни дете ходеше на някви кастинги, но се подготвяше много време физически.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 51021bacbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Е, не, няма такъв филм просто.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 19d237ded5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Само да ти кажа, че ГДБОП не борят, а ПОДПОМАГАТ престъпността. Ако не си готов да го правиш, по-добре не се захващай, защото ще ти дърпат ушите, ако пречиш на колегите си. Просто го имай предвид.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bdf5fcc9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Буквално се просълзих докато четох истореята ти. Много хъс виждам в теб и се надявам реалността да не го погуби след време. С информация не мога да ти помогна, но мога да ти кажа да следваш мечтите си.
Късмет.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker