Момчета ;[ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчета ;[
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 6034 пъти
Чуствам се сама. Чувстам, че няма на кой да се облегна. В училище - познати много, но колко ли приятели!? Най-много 2-3. Отделно, че не ми върви в любовта. Момчета много познавам, но някак си не знам и аз. От както съм в новото училище (вече не е ново де - там съм за трета година), не ми върви с момчетата. В миналото у-ще определено ми вървеше, но не знам и аз какво стана. А сега изглеждам и се държа доста по-добре от преди. Просто не мога да си го обясня. На някои хора толкова лесно им се получава. Знам, че има хора, които са много по-зле от мен, но като ги оставим тях на страна виждам и тези, които са по-добре от мен .. Струва ми се всичко толкова повърхностно. Човешките отношения. Например свидетел съм на много "приятелства" където дори не знаят най-елемнтарни неща за другия. Вече, не знам защо, всимко ми се вижда глупаво, досадно, не ми е интересно. Не намирам начини да се забавлявам. Излизам, социална съм, но не знам. Като чели в последните дни предпомитам да си остана в къщи и да си чата с някой например. Нямам желание за нищо. Нямам желание да се храня. Мога цял ден да не хапна нищо, просто защото не ми се яде и не се сещам за това, но въпреки това гледам насила да ям. Не ми се струва нормално да не ядеш по цял ден, въпреки, че някои насила го правят.

Липсва ми вниманието на другия пол. Не съм някаква грозна да кажете, не съм глупава, не съм смотана, задръстена или както му викате. Но някак си не ми се получава. Е, да и най-страхотния човек да си все някой няма да ти хареса. А мен защо поне един не ме хареса !?!? ; [ Имам ниско самочувствие, въпреки, че познавам някои хора, които са доста по-зле от мен като цяло, но това не им пречи да си имат самочувствието и да не им пука. Толкова много искам поне едно момче дето да му запука за мен. Толкова много .. Но не мисля, че ще намеря ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 70e4437e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лол .. абе ти по-добре поработи върхо правописа си ;д Сама казваш че не си глупава ама виш правописа си ,а колкото до момчетата щом казваш че не си грозна к1ф ти е проблема ?!!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: da6fcca880
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато вдигнеш самочувствието си,тогава момчета милион при теб ще има.Бъди малко по-отракана,не се затваряй в себе си,не бъди срамежлива!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b470371d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Излизай забавляваи се,апак с времето ще доиде някои

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 76df1ec4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оо, колко сърцераздирателно :)
Нека позная някъде на около 14-15 си.И си мислиш, че това е края на света, но всъщност не е най-важното.
Не се притеснявай.Жена много трудно остава сама.Въпрос на време е.
Погледни от друга страна.Не ти се налага да пишеш история а ла "той вече не ми обръща внимание".

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b87758b3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти на колко си.
Момиче не си мисли че си сама.
Аз съм момче, колко съвети съм давал на непознати и веднага си имат гаджета.
А как аз с тези съвети не мога да си хвана?
Спокойно!

Георги6

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 23929df614
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ми виж сега в предишното училище си била сред първите парясници и затова си имала ,,клиентела" сега в това училище явно има по-големи и по-привлекателни и можещи ку*вета и затова не те отразяват келешите.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 24f9813da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да не те харесват, заради характера. Винаги ще има поне един, който да те харесва. Според мен така както чета, не мисля, че нямаш самочувствие.
*7*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6695132610
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е, съжалявам ако съм сбъркала няколко "Ч"-та с "М"-та, но не гледам като идиот в клавиатурата и не следя какво пиша. А и не съм дошла да се изявявам тук с перфектен правопис, номер 1. И все пак не бих си и помислила да го заменя за твоя. Не мисля, че в целия ми пост има повече грешки отколкото в твоите 2-3 изречения. Не знам, няма точки. :D Айде знай си мястото.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 01b947b3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Липсва ми вниманието на другия пол. Не съм някаква грозна да кажете, не съм глупава, не съм смотана, задръстена или както му викате. Но някак си не ми се получава. Е, да и най-страхотния човек да си все някой няма да ти хареса. А мен защо поне един не ме хареса !?!? ; [ Имам ниско самочувствие, въпреки, че познавам някои хора, които са доста по-зле от мен като цяло, но това не им пречи да си имат самочувствието и да не им пука. Толкова много искам поне едно момче дето да му запука за мен. Толкова много .. Но не мисля, че ще намеря .."

Аз имам абсолютно същия проблем, само където съм момче :(.
Също така не мога да си обясня как е възможно момиче да казва такова нещо.. да има много такива теми, където момичета казват такива подобни неща, ама просто не мога да си го обясня.. постоянно си мисля, че момичетата са перфектни, не им пука и т.н, но изглежда не е така... просто не знам какво да правя, въобще не мога да си помисля за връзка с момиче, супер много ми пука, а личния ми живот е идеален.. не знам какво да кажа :X имам приятели, социален съм като теб ама уви с момичетата въобще не ми върви... страх ме е да я прегърна, докосна и т.н... моля ви помогнете ни:(((

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 01b947b3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм от горния пост.. приемете го, че е все едно същата тема, самоче със заглавие "момичета ;[" ... е това беше от мен благодаря :S

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6695132610
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 9 "страх ме е да я прегърна, докосна"

Е мене чак така не ме е страх, аз имам приятели момчета, но "приятели" нали се сещате. + това те не са ми от най-близките приятели. Смисъл не мога да им споделя нещо, ама ми стига колкото да излизам с тях. А и забравих да кажа, че примерно когато е само едно момче, смисъл само двамата си говорим въобще не ми пречи, ама когато са много и на куп .. и айде отекох :D Е все пак благодаря на тези хора, които са прочели това. Номер 4 не си мисля, че е края на света и не смятам, че "е края на света" ..

Авторката ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker