Луфт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Луфт
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2147 пъти
Здравейте, пише момиче на 14 години. Проблемът ми е големият луфт, който аз самата никак не харесвам, а това може би се дължи на това, че често съм обект на подигравки заради него.

Повечето от момчетата, който са горе-долу на моята възраст вярват, че това разстояние между краката се получава от много е*а*е. При мен естествено е ясно, че не е от това- все пак съм на 14.

Имам и доста гадни случки, като например: Един ден си вървим с една приятелка по центъра и ни срещат три момчета(на не повече от 16 години), разминаваме се и аз чувам коментар на едно от тях "Виж и луфта на тая-яко са я опъвали"- беше ясно, че става въпрос за мен след като приятелката ми няма това разстояние. Много гадно се почувствах, потънах в земята от срам, а и то поне да беше за първи път, но уви не е!! :(

А сега въпроса(предимно към момчетата): По-добре ли ще изглеждам ако нямам луфт?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: ca793d649f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, този луфт се получава от непълноценен начин на хранене - липсвал ти е калции в ранното детство, ембрионалното развитие и до сега явно ти е липсвал калций. Затова е много важно да наблягаш на млечните продукти - кисело мляко най-вече, мляко, сирене. На ден една кофичка кисело мляко си изяждай и е важно да си много навън и зимата, за да имаш достатачно витамин Д за усвояване на калция. АКо трябва се насилвай, но 1-2 чаши мляко на ден или кофичка кисело мляко са ти задължителни.
Всички по-възрастни азиатци имат подобни луфтове - доста големи дори и чрез внедряване на кисело мляко в училище вече по-младите нямат проблем (азиатците имат непоносимост към прясно мляко и сиренето им е отвратително от културни съображения -за тях това е развалено прясно мляко).
В Япония всяко дете яде всеки ден българско кисело мляко, защото друго не понасят и млатят йогурт всеки ден... и затова в Япония всеки вече знае за България. В Китай внедриха от 3 години някъде същото, пак кисело мляко, защото това е единственият млечен продукт, който понасят.
Сестра ми имаше подобен луфт и с годините изчезна, защото и понапълня, но и почна по едно време да яде повече млечни продукти от само себе си, но на твоите години имаше също проблема и ѝ се подиграваха.
Не се оставяй да се комплексираш от това, а прикрий дефекта с облекло - носи например повече поли, а може и клинове с дълги туники, широки панталони също са подходящи, но не носи прилепнали дънки.
Не е късно... но сега трябва да промениш начина си на хранене, но най-важно е да се научиш да се харесваш такава, каквато си, но и да се обличаш подходящо. Подигравките ще спрат, защото става дума за детски глупости и избиване на комплекси на загорелите 16-годишни, които само за секс мислят - сваляли са ви и двете по свое му, защото не знаят как иначе. ..не го взимай насериозно - всяко едно от тези момчета би дало ...мобилния си телефон за една целувка с теб :), но не знае как, само си фантазира и като знаят, че не могат да ви имат гледат с такива глупости да ви привлекат вниманието, но не е подигравка всъщност, а по-скоро комплимент за техните фрашкани с хормони мозъци, в които порното е завзело огромни части от съзнанието- забрави за тях, след 1-2 години ще се срамуват сами за глупостите си и излагациите си, защото излагат преди всичко себе си и така жена не могат да свалят, но не знаят как да го сторят :), a това им е целта - да ви задирят.
Ако не беше луфтът ти, друга закачка щяха да измислят с цел да им обърнете внимание ако ще то да е само с ядосване. Най-вероятно дори са искали да ги подгоните или нещо такова- глупаци, защото просто са отчаяни - на 16 г., а без приятелки ц-ц-ц .
Като жена луфтът няма да е толкова видим, защото ще ти понаедреят и бедрата, ще се запълни това място, споко, а за сега повече полички, широки панталони тип бой френд или шалвари или красиви клинчета с дълги туники - направи от недостатака достойнство и намери свой, интересен стил

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fb737f85a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всички 15-16 годишни говорят много глупости. Ако ти е проблем, носи пола.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e98c6a37da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да не ти пука това са глупости,
да не говорим че като пораснеш малко ще вдигнеш някой и друг килограм и няма да си личи.
Изобщо това са детски глупости и се заяждат.
Говоря като, човек на 25 и ти казвам.. това е крайно без значение и да не ти пука. Върви с високо вдигната глава!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5bc59ffa7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ти обясня, че от секс няма шанс да получиш/уголемиш/намалиш луфта си. Можеш спокойно да го обясниш и на малоумните си (очевидно) връстници от мъжки пол.
С луфт съм от дете, на 20 години съм, и вярвай ми, пораснеш ли малко ще се радваш за него. Вече имам по-оформени бедра например, откакто бях на твоята възраст, но не е имало ден да се срамувам от него. Къси панталонки седят по-добре, не се спарваш лятото от триенето на бедрата си, а в бъдеще ще разбереш, че в ролевите интимни игри е някак по-забавно със такъв. Няма да ти обяснявам подробно.

Просто... била съм най-срамежливият човек до 18-годишна и ми трябваше 1 човек да ми каже, че съм хубава, и оттогава не се мисля за грозна. Да, имам дефекти, кой няма? Но луфта не е такъв.
Бъди уверена в себе си и не се вълнувай от мнението на момчета, които не те вълнуват. И за хората като цяло. Отиди до огледалото, погледни се и си кажи, че си хубава. Краката са ти слаби и стройни и си хубава! :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 053fb5244a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здрасти,
за мъжете е неприятна гледка жена с луфт между краката. Наистина има такава приказка за връзката между секса и луфта. Прочети отговора на номер 1 много внимателно. Бих те посъветвал също като него да смениш начина си на обличане, за да прикриваш този недостатък. Много е важно обаче да тренираш и психиката си, защото мъжете се закачат с жените и това няма да спре. Просто не трябва да ти пука. Ако не можеш да си траеш, научи се да ги затапваш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fa3fb16c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мила имаш луфт, защото си по-слабичка и структурата ти е такава - тоест широк ханш. Ако качиш няколко килца отгоре/натрупаш мускулна маса няма да си личи толково, пък и да знаеш това за доста момчета изглежда привлекателно (не казвам всички) а и доста от момичетата искат да имат луфт. Тези неща, че на някое момиче краката и са по-разделечени, защото се е пецкала с цяло стадо момчета, или че не е девствено съм ги слушала и аз на твойте години. Не им отдавай огромно значение все пак имаш просто луфт, а не огромни бедрени бутове. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 32143c303c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Напротив, точно това разстояние между бедрата е много привлекателно. Разни момчета ти викат, защото... трябва да направят някакъв коментар. Човек, който не прави секс, какво друго му остава освен да коментира.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 35bd62c3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   носи повече рокли и да не ти пука. до номер 6- сигурно ти си единствената която иска да има луфт

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ed95d73e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   #, само ще ти кажа, че млечните продукти не съдържат голямо количество калции. Повечето зеленчуци за 100гр ти дават 9 пъти повече калции от 100гр мляко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 355c56a271
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сусамов тахан за калций.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ac2c7c7dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Просто имаш широк ханш, аз също имам

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 450cedd792
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Чоовек, момчетата много се кефят на луфт. Ти си на 14 и тепърва ще разбереш колко много момчета го забелязват и колко много момичета ти завиждат. Носи си прилепналите клинчета и дънки- момчетата около теб ще изпадат в еуфория като те видят с клин, защото това е супер възбуждащо. Най- добрата ми приятелка би убила човек за да има луфт, но уви- няма.
М17

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker