Имам връзка с учител - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам връзка с учител
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 5341 пъти
Всичко започна от 8 клас, когато се преместих в ново училище. (на 17 съм) Учителят ми по математика е на 26 и първоначално постоянно ме гледаше, когато излизах на дъската и съучениците ми дори забелязваха..! Истината обаче беше, че и аз бях хлътнала по него. Няколко пъти се случи да илезем и на третия път той просто ме целуна, не се отдръпнах. И така започнахме да се виждаме всеки ден след училище. Той започна да ми пише много високи оценки и другите забеляза това, тъй като математиката не ми е най-силният предмет.. сега започнах да имам само 6. Момчетата мислят че спя с него за оценки, но то не е така, аз наистина го обичам страшно много! Дори и сега сме заедно, та въпроса ми е понеже отново започваме училище и лятото свършва какво да правя, да продължа ли да бъда с него, не мислите ли, че разликата ни в годините е голяма и най-малкото.. ако някой разбере може дори да го арестуват. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3fe7c8d4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи му още преди да е почнала годината да си направи така плановете, че да не ви преподава или ти смени клас, най-добре училище. Ако не ти преподаваше, нямаше да има проблем. Кажи му да ти пише реални оценки!!!
Ако действително се обичате, ще намерите решение. Аз на твое място бих сменила училище и готово - вече можете да ходите дори официално, защото си вече голяма, ще станеш и на 18 г., а той на 26 г. е достатачно млад за теб.
Като цяло обаче не одобрявам неговото поведение. Трябвало е да запази дистанция до завършването ти. Хората са му поверили децата си, не за да флиртува с тях. Разбирам, че възрастовата ви разлика не е голяма, но той има власт над теб и много хора с право ще мислят, че те е манипулирал
Мъжете с власт привличат, а учителят злоупотребява с властта си, което ще разбереш като порастнеш. Често зрели жени са в подобно положение при връзка с шефа - класика в жанра са връзки пилот-стюардеса, лекар-мед сестра и да - учител-ученичка или изобщо преподавател в университет-студентка

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b8cad5c707
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " ако някой разбере може дори да го арестуват" - защо това не си го написала с главни букви? Това е най фаталното, което ще му се случи. Гледаш само от твоята камбанария, но последствията ще са за негова сметка. Математиците уж са умни хора, но явно долната му глава е по водеща от горната, т. е., не е истински математик. За мен, такива са глупаци, щом толкова лесно си жертват бъдещето. Ти му се възхищавай, но защо той толкова лесно кълве, като шаран. Ако си умна, намери някой да те снима заедно с него, но в по интимна светлина, и тогава можеш да изкараш шестици за целият клас, можеш да си играеш с него, като с кукла, щом му е толкова ума.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dd6b3a5bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Страшно много ви се радвам! 9 години изобщо не са голяма разлика.
В момента подлежите на наказателна отговорност, но ако послушаш №1 всичко ще е наред.
Обичайте се!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 98293b3f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Здравей, както каза н. 1 този учител злоупотребява с работното си място и зарибява ученички! Ако беше любов нямаше да се питаш тези въпроси и той нямаше да ти пише по-високи оценки (не е никак професионално). Приеми го като хубав флирт и го остави, защото този батко не е за теб и можете да си навлечете проблеми.
Не си писала дали знаеш допълнителна информация за него.... с кого излиза дали не сваля други ученички и тн. Дори може да си има официална приятелка в реални свят.
А, спиш ли с него? Ако да, то ти пише 6-ци, защото за него си е сделка - ти му даваш вагина, той на теб- високи оценки.
Ако все още не е поискал и това ще стане, 6-ците няма да са напразни.
Главната ми идея е, че ако беше любов той щеше да ти даде обич и сигурност и нямаше да пишеш тази тема сега!
Ще има други момчето, които ще те свалят и е твоя работа да ги отсееш и избереш този, който наистина те харесва а не те хвърля по върбите като този!
Успех!
тм

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a837ebb2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти кaкво... кaто не получи "нужното" внимaние в другaтa темa, където пък 26 г. учител по история уж щепе дa ви изнaсилвa теб и съученичкaтa ти, тa сегa товa измисли, a? !
Нямa стрaшно, изпикaй се и ще ти мине зорa.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2677a2f24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторката : Много ти блгодаря номер 1! И аз искам да сменя училището, пробвала съм, но когато кажа на родителите ми си мислят, че някой ме тормози и винаги задълбочават нещата. Но знам, че ще е най-добре наистина да сменя училището. Очаквам още коментари и съвети!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2b202cbe77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не ти пука какво казват другите (:

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0c9c47178f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   просто да ти пише реални оценки, или не повече от 5, дръжте се стегнато пред другите, не се споглеждайте и галете и готово.... не е толкова трудно, говори с него за оценктие и на онези вече няма да им е интересно. не привличайте внимание. разликата ви не е голяма! не си сменяй училището, това са пълни глупости!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8bb88f44dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аа, не си единствената, спокойно, и аз имам една позната, която имаше връзка с даскала си, гледай да не разбират странични хора, че иначе ще се наложи той не просто да напусне училището, но и града!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 12bf5fbc29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами като почвате училище що не вземеш да седнеш да си прочетеш задължителната литература или да порешаваш малко задачи вместо да се вкарваш в разни тийн филмчета.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c992a9593c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Слушай: ОСТАВИ ТЕЗИ ЗЛОБАРИ ГОРЕ и си живейте живота и любовта, 9 години са никаква разлика, а и той е на 26! :)
А вие, празноглавци - каква наказателна отговорност ви гони? Тя отдавна не е малолетна, а е на 17 години и ще прави 18, обичат се - какъв ви е проблема бе, смешници:)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e241d9e582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Като се видите му обясни, че не ти е приятно другите да мислят, че си с привилегии и, че го помолли като сте в училище да се държи с теб, като с всички останали, защото отношението му към теб се набива в очите на другите! Вече като завършиш няма да е такъв проблем.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c003295024
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   "Той започна да ми пише много високи оценки и другите ЗАБЕЛЯЗА това"
С това изречение стана ясно, чъжеш
И щом номер пет те е виждал и на друго място ти базспорно лъжеш
Вземи малко да учиш вместо да гледаш "съдби на кръстопът"

Поздряви
Момиче на 14

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ce504d2981
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Към Авторката.
Подобни истории ме привличат силно.
Защото аз съм в същото положение.
Аз съм 27 тя 16г. И ние също се познаваме близо 3г. и 2г. имаме връзка.
Не съм неин официален учител, но съм неин ментор в живота. Тя е силно зависима от мен емоционално.
Ако можеш да си тръгнеш от него - направи го - инак ще навлезеш в много сложен свят, в който едва ли ще можеш да живееш. В този свят единственото нещо което те поддържа е прекалената силна любов, толкова силна, че би загубила живота си, вместо да рискуваш връзката ви.
Инак защото моята е толкова превързана до мен, връзката ни устоява. Всеки ден се борим с трудностите но устояваме.

Според казаното от теб - ти можеш и без него - тогава върви си. Кажи му че не желаеш да сте заедно и ако предприеме нещо да те спре ще разкажеш на родителите си, а те знаят какво да направят.

По какво съдя не го обичаш
- Дали да скъсам с него - моята приятелка не би задала този въпрос - тя прекрасно знае, че не може да го направи. Нейното мислене е - ако мога да направя нещо да сме заедно, ще го направя каквото и да е то. Както казах, с живота си ще се раздели по - скоро.
- Най - малкото може да го арестуват - сериозно ли това е най - малкото. Да чуя моята така да се изразява и ще я оставя. Ако го обичаше толкова - това щеше да е най - страшното което може да се случи. Защото ако това се случи вие няма как да се виждате повече.
Инак няма да го арестуват но ще загуби работата си и уважението на хората след като го дадат по новините. Изобщо щом можеш да кажеш, че това да страда е малко - е значи е по - добре да нямате връзка. Моята приятелка би поела удара върху себе си, за да ме предпази. Нищо че аз не бих и позволил това.
Когато казах на моето момиче, за разликата между годините - тя със сълзи на очи ме попита дали е толкова важно, че да я зарежа. И отговорът да много са, за да са достатъчна пречка между нас, никога не я спирало. Мисля, че спира да ме слуша. Щом изтъкна причина да се разделим.
Моето момиче може да е по - малка от теб - но пък има много по - зряло мислене. А твоето е хлапашка работа. Дали ме боли или ме сърби.
Тръгни си от него и не усложнявай живота му.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ce504d2981
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Към участниците.
Подкрепям номер 1.
Макара и малко на шега ще кажа, Учителят така се е вживял в ролята си, така се сближил с учениците си, че чак интимна връзка е започнал с някой от тях. Нали има една приказка Учителю люби ми. Е в този случай човекът е приел буквално думите.

Номер 2 - ами да щом е толкова глупав, да кълве като шаран, заслужава съдбата която описваш.

Номер 3 - няма да го арестуват - възрастта на съгласие е 14г. Кофти то в случая е, че като неин учител, може да се разглежда като злоупотреба с ученичка, което е подсъдимо. Но България е либерална държава и ще му се размине. Няма да го арестуват, но училището ще се притесни, ще го освободи от длъжност и ще го дадат по новините, група майки ще го оплюват като го видят, може някой родител да се вживее и да му удари юмрук - два. Миналата година. имаше подобен случай и това се случи. Е не се разбра дали са го понабили, май отърва боя.

Номер 4 и номер 5 - много точно казано.

Подкрепям и останалите коментари.

Само че до тук и аз за малко щяхме да пропуснем, че останалите ученици, виждайки погледите между нея и него, мислейки, че тя спи с него за оценки, все някой щеше да се оплаче на родителите си, щеше да се пусне слух, щеше да стигне до ушите на директорите и двамата щяха да бъдат разпитвани.
Няма как те да поддържат толкова неморална връзка, без да се крият и да дразнят останалите.
Ей че развинтено въображение имат тези тийнейджъри. Той и за това запазва работата си, защото това си остава само в нейната фантазия.

Към авторката.
Не е лошо да скъсаш с фантазията си преди да започнеш учебната година. Залегни повече над учебниците и оценките ще дойдат. Няма нужда да спиш с някой, за да получиш това което искаш, наблегни на собствените си сили.

Ле - ле като си помисля, и аз за малко да се вържа, нищо че познавам същността на въпроса от първо лице.

Номер 12 - тук любов изобщо няма, остава да си живее живота момичето.
И отговорността не е толкова заради възрастта - щяха да му повдигнат обвинения за злоупотреба с положение, което нямаше да издържи в съда. Но именно по този член щяха да му повдигнат обвинения. Ако това не бе просто фантазия.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2677a2f24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Авторката : Към номер 16.. хей дете, хайде лягай си. Това, че съм допуснала една грешка за теб явно е голямо нещо. По-добре ти сядай на дупето си и започни да учиш, защото си личи, че лятната ваканция не ти се отразява добре, гупаво момиче. Към номер 5 : Иха, интересно, защо според теб "умнико" ще си правя труда да пиша уж измислена история, а? Гарантирам ти, че историята ми е истинска и че всичко е съвсем реално, това, че глупаци като теб си въобразяват някакви простотии не е мой проблем. Ии между другото страшно много благодаря на всички коментирали като изкл. тези двамката!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4980955db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   17, определено имаш проблеми. Когато си бил на 25 си тръгнал с 14-годишна? ! Това си е чиста проба педофилия и въобще не си прави илюзии, че си " в същото положение"... Оставяме настрана тийнейджърските разсъждения, които не прилягат на годините ти.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ce504d2981
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке пропусна мен в коментар 18 и аз схващам лъжата ти. Не станахме ли много хора които го забелязват.
Браво номер 16 - Може да си на 14г. Но мисленето ти е много зряло и точно. Дори и аз с над 10г. И с практически опит, се хванах за кратко. Ами така като не очаквам някой да се прави на интересен споделяйки фантазия.
Авторке пожелавам ти - твоята фантазия никога да не се реализира. Както казах ще попаднеш в свят. Които е твърде сложен и объркан за да го разбереш и да живееш в него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker