Нека всички момичета прочетат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нека всички момичета прочетат
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 5182 пъти
Моля изключително много модераторите да публикуват това, за да може да стигне до повече тийнейджъри, които "са на дъното" и имат нужда да го прочетат!!

Момичета и момчета, моля Ви да отделите 10 минути от ценното си време, за да прочетете.

Пише ви също момиче, което иска да сподели нещо с вас. Вие сте красиви! Може да ви го казват често, може и по-рядко, но аз знам, че всяка една от вас е хубава и специална! Всеки човек на земята има нещо уникално в себе си и това го прави красив, кара го да сияе. Хората в днешно време водят забързан начин на живот и уви не остава време да се огледаме около нас, да обърнем време на истински важните неща и да видим всъщност колко много красота има.

В 21-ви век има невъзможни критерии за красота, възложени от медията, модата, телевизията и всичко, което ни заобикаля. Те внедряват в съзнанията на жени, момичета, даже и в съзнанията на деца, че една жена, за да е привлекателна, да е желана, да е красива, трябва да изглежда по определен начин. Списанията, телевизията, интернет извисяват трудни, почти невъзможни за постигане критерии. При децата например известните кукли Барби с невероятно малките си кръстчета и слабо до болка тяло, влияят на виждането им за красота и приемат Барби като идол, като икона, като начин, по който трябва да изглеждат след години.

Моделите, известните актриси и певици, които спазват екстремни диети, за да поддържат слаба и фина фигура, вдъхновяват момичетата да започнат „да спазват режим“, който в последствие прераства в хранително разстройство. Парадират с безупречните си лица, без никакви пъпки, акне, черни точки, петна, белези, омазняване и т. н., което кара младите жени да се депресират, че нямат тяхната кожа, скулите им, усмивките и се депресират, затварят се в себе си, мразят начина по който изглеждат, стигат до самонараняване и др., а пропускат, че почти няма такива звезди, които да не са си правили операция и да са променили нещо в себе си, напълно естествени сред тях НЯМА. Заможните ученички се труфят в училище със скъпите си чантички, обувки, грим, бижута, а тези, които нямат средства мечтаят да имат маркови дрехи и т. н. Даже стигат до там, че да спестяват от закуска, за да притежават дадено „съкровище“. Струва ли си наистина? Защо някой трябва да ни казва, че за да изглеждаме добре трябва да носим Шанел, Версаче или Гучи?

Обществото насадява идеята, че жена трябва да е закръглена, да има пищни форми, закръглени части и същевременно гласи, че трябва да е слабичка, с тънка талия и дълги крака. Доста противоречиво, нали? Как естествено слаби момичета да направят огромен бюст и дупе като на Кардашиян, като цял живот са си били така и не пълнеят? Как закръглени момичета да станат кльощави като манекенка, като дори и да не ядат много, просто са си били така винаги? С тези въпроси идват и хранителните разстройства. В много сайтове за тях за про ана и про миа, насърчават млади девойки да пробват диети, обричащи на глад и лишаване на организма от нужни вещества, приканвайки ги с красиви думи и големи обещания. Често анорексията и булимията са изобразявани като момичета-двете слаби, красиви, високи, които постоянно ти нашепват „Не го яж! Нали не искаш да напълнееш? “, „Ако бях на твое място не бих го докосвала дори! “ и ги издигат като модел на подражание, като описват с всеки пост колко много искат да приличат на тях, да са като тях, някои даже пишат писма до тях за това колко много съжаляват, че не са ги послушали и са изяли нещо, или че напредват и нищо не са яли. За тях те са перфектни, а анорексията специално се стреми към перфекционизм. Трябва да знаете обаче, че това са добре скроени лъжи! Каквото и да ви обещават, колкото и килограми да ви предлагат да свалите с тези нечовешки режими, не се решавайте да ги почвате!!! Ана не е красиво, слабо момиче, което ще ви дари с вечна слабост, нито пък Миа е сладурана с плосък корем, която ще ти покаже как да свалиш излишните килца, а двете единствено и само ви обещават сигурна СМЪРТ!!

Понякога не по тяхно решение момичета стават жертви на коварните болести. Психически травми, сексуален тормоз и др. могат да ги причинят. Породени пак от обществото нормативи, които болната на всяка цена трябва да покрие. Направете услуга на всички, хора, и се замислете преди да наречете някого „дебел“, „свиня“, „говедо“ и т. н. Това боли много! Чувстваш се унизен, жалък, грозен, започваш да се мразиш, да се ненавиждаш, да се подценяваш, пада ти самочувсвтието, срязваш всички контакти, чувстваш се сякаш си недостоен да живееш, недостоен да стоиш под едно слънце с много по-слабите от теб хора. От там наказваш тялото си- с режими, много тренировки, глад, рязко слабеене, повръщане, липсата на жизнено важни вещества. От там органите се увреждат, страдат най-вече стомаха, черния дроб, червата, бъбреците, сърцето(при момичетата е потърпевша и половата система! Със спазването на подобни диети-убийци много лесно може да останат млади момичета без деца). Освен, че отвътре е развалина, отвън човек също се разпада-косата става екстремно суха, тъмни кръгове, бяла като восък кожа, жълти, счупени нокти, някои падат, изкачащи кокали навсякъде, лош дъх и т. н.

Запомнете-БУЛИМИЯТА И АНОРЕКСИЯТА НЕ СА КРАСИВИ И В ТЯХ НИКОГА НЯМА ДА ИМА НЕЩО КРАСИВО.

Освен тези страшни болести, предизвикани от наложените от обществото идеали за женско тяло, често идват и депресията, самонараняването. Някой ни е обидил, дискриминира ни, защото сме различни и се затваряме в себе си. Болката, която чувстваме е нетърпима и почваме да се режим, за да я притъпим. Зарежда се такава омраза към самите нас, че понякога рязането не е достатъчно и се стига до крайната мярка-самоубийство… Защо е нужно да се стига до там? Нужно ли е наистина да се стига до там?

Само защото хората са дребнави, осъждат всичко непознато и различно и го отхвърлят, не значи, че имат правото и истинско основание да го направят. Зад действията им има причина. Зад тормоза стоят агресията, страха, избиването на комплекси, завистта, омразата и др. Много често хората казват неща, които не мислят, но го казват, за да накарат човека отсреща да се почувства зле. Но защо, какъв наистина е смисълът във всичко това, като един ден ще се върне обратно? Каквото повикало, такова се обадило. Днес се подиграваш на съученичка, че е дебелана, утре детето ти плаче, че са я нарекли свиня.

Като цяло не приемаме различните хора-слаби, дебели, високи, ниски, черни, бели и т. н. Не може всички да са еднакви. Всички са различни и точно там се крие тяхната красота. Усмихни се на високото момиче, което всички наричат „годзила“, „изрод“ и й кажи, че много хора искат да имат нейната височина. Когато гледат с насмешка отгоре ниския човек, му кажи, че в това му е чара и че си има своите предимства. Защити слабото или закръгленото момиче, когато го обидят за килограмите й, защото това са просто цифри. Когато дискриминират дете, зареди цвета на кожата му, застани до него, за да знае, че не е сам и кажи, че това е само обвивка и е човек, като всички нас. Ние всички сме хора и трябва да се приемем такива, каквито сме! Майната им на критериите за красота-ние сме красиви по свой начин и трябва да се гордеем с това, което Господ ни е дарил!!

Всеки път, когато някой те обиди за нещо или ти помръкнеш зареди твой недостатък си спомни, че някой на тази планета му се иска да е като теб! Ти си щастливка, независимо дали го осъзнаваш или не, защото имаш уникалното в себе си, само трябва да го оставиш да заблести!
Горе главата, вдигни самочувствието, защото знам, че си красива, за това, което си!!! ❤

Целувам ви всички и никога не позволявайте на чуждото мнение да ви повлияе, по какъвто и да е начин!

С много обич, Л

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: e34360137e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уау :) малко са хората, които мислят по-този начин!
Спомням си, как едно момче ме беше обидило, че съм дебела :(
Аз му казах: Не мисля, че съм дебела... все пак тежа 49 кг. и съм висока 1. 69. А той ми каза, ще си красива ако тежиш 42 кг... Беше ми адски тъпо да го чуя.... в 21 век, си красив ако си поредната руса кифла с 1000 тона грим, с високи обувки надувка и поредната лигла.... :( тъпа логика имат хората...!!!


______*_______

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9a74cb9618
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А вас какво ви е яд че се харесва това което нямате?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8b48b0baa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравей! Прочетох всичко, което си написала. Не знам на колко си, но заслужи уважението ми чрез начина ти на мислене. Отправям адмирациите си към теб и само успехи в живота ти желая!

Ели, 15

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 84fe94fff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласна с теб, №1. Мисленето на днешните хора е доста изкривено... И относно теглото ти, мила, ама изобщо не си дебела! За ръста ти това си е направо супер!! Ако не ми вярваш се убеди сама и си изчисли BMI-то. Даже може да те изкара с поднормено тегло. Не всичко е цифри, а и не пренебрегвайте факта, че има различни костни сктруктури! 42 кг. за 169 е прекалено ниско!! Не се лъжи да пробваш диети, защото така си супер! :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b41ad86ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много съм щастлива че има човек, който мисли като мен. :)
Надявам се да се запознаем някой ден. :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d16f34acdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Благодаря ти, накара ме да се усмихна... Радвам се, че има такива мислещи хора като теб, защото те са на изчезване! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1282f84710
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво, мила! Дано повече хора, не само момичета и момчета, но и хора на по-зряла възраст го прочетат и се замислят. Това ли е най-важното нещо на света? С каква чанта си, колко кг тежиш и колко ти струва прическата? Или е по-важно да имаш любящо семейство и истински приятели? Замислете се! Защото красотата е до време, но семейството и приятелите са завинаги.
Да не говорим, че в стремежа си да стигнеш до "идеалния" външен вид понякога стигаш до крайности и цената, която можеш да платиш е доста висока. Поинтересувайте се, потърсете снимки на хора обезобразени след пластични операции, снимки на анорексички и се замислете, че някога са били точно като вас и единственото, което са искали е да бъдат красиви и приети от другите, обаче нещо ужасно се е объркало! И сега някои от тях се борят за живота си или ще останат обезобразени до живот. Е, струва ли си? Да умреш или да те е срам да се покажеш навън само заради няколко кг повече или заради невидим "дефект", който другите дори не са забелязвали. Всеки си има нещо, което не харесва, но е много по-важно да наблегнеш на това, което харесваш, отколкото да мислиш само за това, което не ти е идеално и накрая да стигнеш до крайности за да се впишеш в някакъв измислен идеал. Да не говорим, че всички знаем, че има фотошоп и звездите също не са толкова идеални, но не ние пак се опитваме да приличаме на измислените образи от списанията! И когато не ни се получи, се депресираме жестоко.
Така, че се радвам, че още има умни хора като авторката, които знаят, че това с вманиачаването по външния вид е не само глупаво, но и опасно.
За това още веднъж едно голямо БРАВО за смислено написаната история! И дано повече хора я прочетат и се замислят.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 8a9e67da62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Наистина е написано с внимание и обич, усеща се между редовете. Благодаря, че ми даде шанс да прочета такова нещо! Хората, които са опитвали да ме утешат като теб не се броят дори на пръстите на едната ми ръка :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 84fe94fff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Здравейте на всички! Благодаря ви за милите думи, наистина много се радвам, че не само аз мисля по този начин!
Забравила съм да напиша към коментар номер 4, че е авторката.
№2, не ме яд за това, че нямам нещо определено, яд ме е, че обществото ни е наложило такива идеали и нормативи, които е невъзможно да се покрият! Написала съм по-горе-Обществото насадява идеята, че жена трябва да е закръглена, да има пищни форми, закръглени части и същевременно гласи, че трябва да е слабичка, с тънка талия и дълги крака. Е как да стане това? ! Как човек да промени природата си? Яд ме е, че обществото ни предразполага към съмнения към самите нас и нашата красота, почваме да се съмняваме в това дали сме достатъчно привлекателни и да мислим, че причината е в нас и започваме да търсим несъществуващ проблем във външния ни вид и телата ни! Яд ме е, че дори и да се опиташ да угодиш на обществото, като се опиташ да налееш форми или пък да отслабнеш, обществото ОТНОВО ще те съди! Ще те нарича свиня, анорексичка, тлъста пуйка, торба с кокали. Сама от личен опит стигнах до извода, че ако се опиташ да си в тенденция с днешната мода ще свършиш с депресия или хранително разстройство! За това и написах тази история, за да стигне до повече момичета, като мен, за да знаят, че не са сами! Не съм го написала, за да излея яд и гняв, само защото не изглеждам по определен начин и завиждам на другите. Напротив. Научих се да се обичам такава, каквато съм, с написаното целя да помогна и на други жени да се почувстват красиви и добре в кожата си!
Без лоши чувства! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f240ab33f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам просто да дойда при теб, да те прегърна.. и да си тръгна. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ab19987b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Удивително, това е най-прекрасното нещо което някога съм чела. Благодаря ти че ме направи по уверена в мен и че ми показа че и аз имам нещо красиво в себе си ,дори то да е малко. Разплаках се. Ти ! Ти си различна от другите.ТИ имаш нещо повече от останалите, и това нещо е твоето голямо и добро сърце! БЛАГОДАРЯ!!!!!! <3

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 84fe94fff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Фактът, че съм накарала някой дори да се усмихне, изключително много ме радва! :) Дано това да стигне до повече, за да могат повече хора да се чувстват по-добре!
Останете си все така прекрасни!
Авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c3fd54a7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всде трябва да си се харесва такъв, какъвто си е!
Аз съм 6 клас сега, не знам ти на колко си, мога да ти дам доста примери за това, което ти разказваш!

1) Моята най-добра приятелка си беше ужасно дебела, наричаха я дебелана, кюфте, "ако останем гладни имаме какво да ядем, пържолке" и всякакви глупости. Тя просто си е такава, но сега е свалила 4-5 кила, защото яде нормално количество сладко и тесто, всъщност тя ядеше твърде много, сега просто намали малко храната. Пак й викат същите обиди, но тя както преди не се интересуваше, че е дебела и сега не се интересува.

2) Имаме едно високо момиче в клас, което е дебело в дупето и има големи гърди за 6 клас, но не се интересува от това, момчетата само й викат "ставаш за ебане", а тя- оглушава докато не спрат да й говорят. Такава си е и по принцип е непукист, затова пуканките спират да се пукат понякога...

3)Има ме още едно "кюфтенце" в класа, момче е се срамува много, всички момчета от класа ни засега за по-фини от манекенка и му се присмиват, но всъщност почват да се прегърбват, и то много! Затова пък има за какво той да им се присмива, кльощавите се прегърбват лесно и им личи, на по-пълничките и да се прегърбят не им личи
Затова пък те се сраммуват от това, че са слаби.

Три посочени примера! Дано стигат, за да ти покажа кой от какво се интересува в класа ни.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e22f19c836
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторке нямам как да изразя благодарността си към теб .Много се радвам че някой се е изправил срещу това срещу което нямат смелост да се изправят толкова много хора.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: bba5f38404
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Напълно съм съгласна! Разплаках се, докато четях...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a238bfbad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До Номер 1.

Права си. В 21 век ако не си красив отвън, то рядко те оценяват като характер и начин на мислене.
В същото време - и аз съм руса! Излизам навън с грим, но не "с 1000 тона", а просто с един молив, спирала и обикновен гланц за устни. Слагам си и коректор, колкото да прикрия примерно тъмните кръгове(ако се наложи) но НЕ използвам грима в големи количества.. дори е в крайно минимални. И все пак не е казано, че всички момичета с грим изглеждат "перфектно красиви"! Това никак не е вярно! Така си мислят САМО онези жалки кифли, за които грима е нещо свещенно.
П. С. Написаното от авторката е смислено и вярно. Наистина не знам на колко години е момичето, което се е решило да напише това, но определено разсъждава МНОГО по-подобаващо, отколкото останалите "миски". Похвален е начинът на мислене, но едва ли голям процент от хората, които са прочели написаното, ще се вслушат в съветите ти.
- Ани.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1282f84710
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Страхотна статия! Браво, момиче! Дано повече хора я прочетат!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2475e37431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Они 17г.
Много добре е написано, похвала за авторката. Но общо взето това е за момичета, на който им се е случвало да биват тормозени от страна на други връстници, пр. казано.
А какво правят момичетата, който биват тормозени постоянно от страна и на съученици, и от родител.
Да аз съм го изживяла, и продължавам да го изживявам.
Нека започна още от детската, аз съм била тормозена от децата, бита и учителите нищо не са правили. След това в началното училище, бях тормозена и предавана от приятели, които по-скоро явно само аз съм си мислела за такива. От тогава аз си посегнах за пръв път. Но сега разбирам, че просто са ми завиждали, за това, че съм имала всичко което си пожелая. Но така и никой не ме пита, Аз дали съм щастлива. После, бях тормозена в 8 клас, от едни, който ми завиждаха от ново, защото все им оборвах приказките, и те разбира се започнаха, да разчитат на движенията си, и то пред очите на учителката, а тя просто си стоеше с опулените си очи, като на бухал и гледаше. Ако исках щях да ги спукам от бой, както за малко да удуша един от класа ми в 5 клас, но се усетих и се спрях. Както и да е. Аз станах от стола, те помислиха, че ще скоча да ги бия, но аз просто си взех чантата, и напуснах кабинета, в средата на часа. Хората ме гледаха, защото плаках през целия път, докато се прибера. Прибрах се, и тогава за последен път си посегнах на живота. Почнах да се душа, но вече когато взе да ми причернява, в мозъка ми се появи един въпрос "Защо се нараняваш? Спри се! ". И ето, че се спрях. Мога, да съм благодарна, че се спрях, защото от тогава до сега имам една много хубава дарба, която ми е в голяма полза, от тогава насетне аз, като погледна човек, влизам в душата му и разбирам що за човек е. Обясних на родителите си за случката. И имах късмета, че директорката ме харесваше като човек, и ме защити. И ето, че виновниците бяха наказани. След това, аз отидох в гимназията, там си беше добре, беше ми малко скучно, и първата година се изявих, като побойничка и почти не се появявах в училище. На следващата година си ходих на училище, намерих, компания с която да се размотавам. Ха и то каква компания. Тази година се пуснах самостоятелна, защото ми е малко трудно, да ставам сутрин, и предпочитам да си спинкам до по-късно. Но съм благодарна за това, че реших да се пусна на тази форма, защото тя ми помогна, да разбера в каква компания съм била до преди година. Но не ми стига това, ами и имам проблеми с баща си, и то особено от както разбрах, че с майка ми сме били заменени с друга жена и то с дете. И от както разбрах, аз дори не съм поглеждала баща ми в очите. Не, че само заради това, че си има любовница, но и за всеки тормоз от негова страна. Подкрепяхме го с майка ми, доверявахме му се, и той накрая ни заби нож в гърба. Брат ми се обърна на негова страна. И аз останах единствената надежда, на майка ми. Много я Обичам, и няма да я оставя, да страда, за нищо на света. Тя не заслужава това.

Това, което искам да кажа на хората е, че въпреки страданията, които ви нанася съдбата, вие трябва да се питате само едно нещо, и то е:"А дали пък заслужавам това? ". И отговорът, който трябва да си дадете е:"Не! "
Всеки, човек не се е родил с табелка:"Аз искам да стана такъв, за да ме тормозят! ". Всеки, човек се ражда не с целта, да бъде бутан надолу, а да се изяви, като личност, която той сметне за най-добре.
Аз не се предадох, не се убих, а продължих.
Тези, който си посягат на живота, нека първо, да се питат:"А хората, които са ме създали, няма ли да ги боли повече, отколкото мен самият? Нима ще направя на тези, които ми го причиняват, тази услуга? ". Да ама Не. То за това има Бог, който ще си свърши работата.
Преминала съм през какви ли не изпитания, и това ме направи по-силна от всякога.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 84fe94fff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Скъпа Они, мога да усетя болката между редовете и всичката тази мъка, която си изживяла! Ти си едно много силно момиче и заслужаваш да бъдеш истиснки щастлива! Най-истиснки, когато пада човек доказва своя ръст, и ти си един пример за това! Желая ти от все сърце да намериш истинското щастие, която ти се полага, след всичко изживяно!
Нека всички до които съм стигнала да се почувстват по-добре, по-уверени и по щастливи!
Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 427218471c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторке, харесва ми начина ти на мислене и изразяване, интелигентен човек си личи си просто.

Би ли оставила и-мейл адреса си за да се запознаем?

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2b0e67fda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Скъпа авторке, ти доказа, че истинската красота идва от сърцето и душата, не от външния вид!! Благодаря ти, че се отличаваш от това еднотипно общество! Ти си различна, малко са хората като теб!!! Думите ти ме накараха да се влюбя в теб! Благодаря ти! Отдавна не бях чела нещо толкова хубаво и качествено. Истинската красота се състои в усмивката на човек, а ти накара толкова много момичета да се усмихнат и да осъзнаят, че са уникални и красиви!! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 84fe94fff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Здравейте, авторката е.
№22, много мили думи, благодаря! :)
№21, и аз бих искала да се запознаем, но предпочитам да остана анонимна. Моля да уважиш решението ми, тъй като още като писах историята си обещах, че няма да наруша кръга на анонимността. Ако съдбата е предвидила да се срещнем, тогава ще се случи! Ще кажа само, че съм момиче на 13 години :)

 
  ...
преди: 8 години, 21 дни
hash: 06e8f07a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Едно голямо БРАВО!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 77d05a909d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Радвам се, че има хора с такова мнение като твоето.
Браво!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 860bd29773
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   БРАВО! Пише ти също момиче на 13 и искам да ти кажа, че си написала нещо уникално! Радвам се, че още има хора с такова мислене. Личи си, че си много интелигентна. Спечели уваженито ми и до колкото виждам не само моето. Ти зарадва много хора и им вдъхна увереност. Продължавай все така и съм сигурна, че ще помогнеш на много хора победени от мъката от това, че не са "идеални", но няма нищо идеално. Ти ще им дадеш надежда, която ще ги вдигне от сенките на отчаянието и ще им помогне напред! Браво!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker