Оставам напълно сама в новото училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Оставам напълно сама в новото училище
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1652 пъти
Здравейте. Казвам се Катерина и тази година съм 9-ти клас и съм в ново училище. Имам, или трябва да кажа имах, 2 приятелки, но така се случи, че В. я приеха в едно училище, а мен и М - в друго. С М. си казвахме, че каквото и да стане, ще останем приятелки, естествено искахме да се сприятелим и с останалите и се случи още първите 2 дни, но така се случи, че аз не се вписвам в тяхната компания. М. се сближи с тях и започна да излиза с тях без да ме вика, в училище си говорят за това и естествено на мен ми стана неприятно. В междучасията или съм с тях и се чувствам зле, или съм сама и още по-зле. Днес се разстроих и звъннах на В. едно от междучасията да я чуя, но се случи така, че се разплаках и класната ме видя и каза да си ходя, за да се успокоя. М. разбра и ми писа, за да ме пита какво се е случило и защо съм си тръгнала и аз й разказах. Каза ми, че ще ми звънне, за да излезем след обяд, но така и не го направи, а в същото време казва, че каквото и да става сме приятелки, нямало да ме остави, само съм си го мислела.
Искам просто с М. всичко да е както преди и да сме приятелки, толкова ли е много? Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: afc8d3a829
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф като почнете в разни драми да се вкарвате... Оня ги мразел, тази реве. Стига сте се лигавили. Няма как да се сприятелиш с непознати за 10 дена. Като си с тях и не ти е приятно, те какво са виновни. Ако така хленчиш и на приятелката си е нормално да предпочита някой друг.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6102623fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората се променят. Явно тя не ти е истинска приятелка. Съжалявам.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 05fd89d10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила имай малко достойноство и спри да се занимаваш с нея. Разбирам те много добре била съм в същата ситуация в училище винаги в компанията съм се усещала нежелана и излишна някак. Като завършихме така се получи, че тази която винаги беше до мен и ми се пишеше " най- голяма приятелка " избощо спря да ме търси. Е в университета си намерих друга и то много по- добра! Засега те съветвам наблегни най- вече на уроците образованието е най- важното нещо след време, като ходиш във ВУЗ никой няма да го интелресува с кой си бил приятетл преди и не се интресувай кой какво говори за теб, остави ги тези хора по - добре да си сама отколкото в компания, в която винаги се чувставш изолирана и нежелана. Опитвай да разговаряш с хората от класа ти все с някой ще намериш обща тема, но тази я остави ясно е колко е държала на теб! В живота е така за съжаление в един момент си проличава кой наистина ти е бил приятел! Пиши ми после какво е станало. Ж. 22

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 196915b157
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората имат найстина проблеми а ти детски работи ми тя да не ти е жена че все да е с теб иска и с тях да излиза не само с теб ама ти неискаш да си при тях скучно ти е ами никой не е виновен да много искаш и знаеш ли какво приятелката ти само за теб ама тя не ти е собственост, пак ти е приятелка доказала го е с това че и пука какво се случва с теб но не е длъжна да се скара с всички заради теб момчетата и мъжете са за любов и да са само твой а приятелките са приятелки и с други нз какво искаш да направиш просто излизай с тях впускай се и ти в теми момичето иска приятелства е създай ги и ти така ще сте двете хем ама и с другите ще се забавлявате прееми го това не е проблем а твой избор ти ги отхвърляш и казваш че не ги харесваш скучно ти е тогава никой не ти е виновен то ти сама страниш от тях сърдисе на себе си :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b6c1f09bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами, какво да ти кажа.. Бях в същата ситуация поне 4 пъти... Не са ти истински приятели както каза 2-ри коментатор, така че ако можеш продължи без тях и запомни-не е страшно да останеш сам, а да си с хора, които могат да ти обърнат гръб..

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 93467ec387
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не е възможно да се сприятелиш в 2 дни с 20 деца. Щом въпросната М. се отдалечава от теб значи не ти е приятелка, но може и да иска разнообразие, помисли какво иска, ако не я попитай защо само дружи с другите и започва да те изолира, та с какво те ще са по-добри от теб? !

Иначе аз сега съм 10 клас и и съм минала през много караници, ревове и неразбирателства с моята приятелка от детската градина. Ето нещо, което се случи, когато бяхме 9 клас
Имаше период, в който я цапардосах с ракета за федербал по ръката, защото се лигавеше и не искаше да играе като хората. Не си говорихме една седмица и тя се сприятели с най-надменното момиче в класа, което я подмами с това, че няма да я изостави никога. Но един ден ги как фуклата се караше на приятелката ми затова, че тя не я била поздравила, като идвахме на училище. Фуклата започна да я обижда, че е едно нищо, никой не искал да е приятел с нея и други глупости... Като приятелката ми ме видя, че ги наблюдавам как се карат дойде при мен и ме прегърна, като че бях й спасила живота й... "Точно така! Бягай при биячката! "-това бяха думите на фуклата.
С това завърши всичко...

Имам предвид, че каквото и да стане все ще има начин да станете като преди! Ако ти си по-умната ще изчакаш няколко дни и ще видиш дали М. се чувства по-добре или е по-зле.
И пак: с какво онези са по-добри от теб? !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 5409867177
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще си намериш нова. Не съжалявай, очевидно не ти е истинска приятелка.
Ðēŋïţø

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker