Една детска мечта!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една детска мечта!!!
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2915 пъти
Здравейте, аз съм момиче с мечта. Моята мечта не е от сорта на "Искам да стана ветеринар" или"Искам да съм детска учителка". Аз искам да съм певица, но не от тези чалга певици, а истинска. Искам да се махна от България и да отида в Америка. Може би звучи много измислено, но е така. Не спирам да мисля, че шанса ми е 1 на 100 000 и ми става много гадно, а като гледам Майли Сайръс и Селена Гомез ми става още по-гадно защото на моята възраст те вече са били известни. Та въпроса ми е дали трябва да се откажа от детската си мечта или да се опитам да я пренебрегна и да се захвана с нещо по-нормално. Моля ви пишете и моля тези които имат по-остър език да си спестят критиките:):):) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0369bf340d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, ти имаш право да гониш мечтата си. Няма гаранции, че ще се сбъдне, защото понякога е въпрос на късмет(съдба), но поне ще си опитала.
Най-важно е да прецениш дали имаш гласови данни, да се довериш на оценката на педагози и музиканти и след това едва можеш да действаш в тази посока.

Надявам се , че е така и че си наясно дали имаш талант. Ако нямаш, ще станеш единствено смешна където и да се появиш.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5db397a36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно често си чувала израза "По професия съм..., но исках да стана...". Едва ли не всеки втори се занимава с нещо, което не харесва, или пък харесва само заплащането и прочие. Бих казала, че в България това е масово явление, за съжаление. Просто липсват възможности, липсва високият стандарт на живот, изобщо... нямаш никакъв шанс тук. А за това да идеш в Америка /или където и да било другаде/ е добра идея и голяма амбиция, но трудно постижимо. Дори да идеш, вероятността да станеш певица или актиса, е нищожна. Съжалявам, ако съм те обезкуражила, но това е жестоката истина. Нищо не ти коства обаче да се опитваш да постигнеш нещо :) Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6e6b3d2de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Значи американската пропагандна машина си е свършила чудесно работата!
И децата, вече и в мечтите си, са с промит мозък!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5bb5d7c531
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ооо детската ти мечта е да си като Селена Гомез и Майли Сайръс ?!... колко странно звучи наистина...Мила, това е нещо различно...сигурна съм, че ще ти остане като цел в жиеота (нод)
Сладурковци ^^

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 2b67570a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много е хубаво, че имаш такива мечти. Нали знаеш, че човек е голям, колкото са големи мечтите му. Ех мила, толкова ми се иска да повярвам и аз, че такива мечти са наистина реализируеми. Още си малка, не знаеш колко по-сложен е животът.. Не знаеш колко мнооого трудности ще имаш, незнаеш на къде ще те отвее вятърът. Освен това ми се струва, че като поотраснеш малко още много и реални, и не толкова, и големи, и малки мечти ще заменят тази. Дано все пак каквото и да ти се случи, наистина да го желаеш :)
Илси

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 65220f2ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много харесвам хора с мечти и особено тези, които се борят да ги осъществят. Аз реализирах своята на континента, към който ти си се запътила. Но искам да знаеш, че ще срещниш много спънки и е нужно да бъдеш много отдадена на мечтата си, много упорита и самокритична и готова да се сблъскаш с много критика и отрицания. Имай в предвид, че в америка също е пълно с много много талантливи хора, които също чакат някой да ги открие. Виждал съм го с ушите си :)) в техни караоке барове. Иначе от музика разбирам колкото магаре от тромпет. Но мисалта ми е да помислиш дали няма да ти е по-лесно да се реализираш тук в българия, където и куцо и сакато пее. Нещата с чалгата според мен са преходни и май полека лека отшумява, но е нужно време. Незнам, ти си прецени, проучи нещата хубаво и действай. Съвета ми обаче е винаги да имаш и алтернатива. Т.е. ако мечтата ми се провали, тогава какво правя? Трябва да имаш отговор на този въпрос. Това е. Успех от мен и давай смело!
Ралф

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker