Постоянен тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постоянен тормоз
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1224 пъти
Здравейте, аз съм момче на 17 години и имам доста сериозен проблем. Става дума за съученик, които ме тормози. Бие ме почти всеки ден без причина, а днес дори ми се изплю в лицето. Взима ми парите редовно и ме стресира. Днес му казах че ще кажа на родителите си, а той ми каза, че ЩЕ ИЗБИЕ ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО И РОДНИНИ. Не спрях да рева с часове. Ума не ми го побира как може да има такава агресия и злоба в днешните тийнейджъри. Преди малко дори ми писа в фейсбук, че ще ме съсипе психически и физически. На няколко пъти мисля вече за самоубийство защото ми писна от тоя скапан живот. Кажете ми как може да има такива хора, които изпитват удоволствие от болката на някой. Този изверг не е човек, а ЖИВОТНО. България никога няма да се оправи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 480303d8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Класната ви знае ли за проблема, ако не прави нищо по въпроса оплачи се в дирекцията и дано тамв вземат мерки по въпроса. В класа на малката братовчедка на моя съученичка имаше момченце тормозещо всички деца в класа. Накрая родителите направили извънвредна родителска среща с подиписки, че ако не изгонят въпросното няма да пуснат децата си в училището и те го разкараха. Ако тормози и други от класа ви може да се обедините по този начин начин и да го разкарате. Сподели и с вашите това не бива да се крие и гледайте да намерите решение. В краен случай те съветвам да смениш училището с друго, в крайна сметка все пак спокойствието е най- важното нещо за човек. Разпечатай цялата хронология от фейсбук и я покажи на вашите на класната и на директора, и дано се вземат мерки, не може вечно да живееш в постоятен ужас. Ако не си мръднат пръста по въпроса просто се махни оттам!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3334a19f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
имам две неща да ти кажа:
1. той нито ще убие твоето семейство, нито теб. Това мога да ти го гарантирам на 100 процента!

2. към този момент имаш ли какво да губиш? не! Тогава промени нещата, рискувай и без това по-зле от това няма на къде да стане. Следващия път като ти направи нещо, ритни го между краката здраво, така, че да му се видят звезди посред бял ден.
Той те мачка, защото те вижда, че не смееш - не си смел, не се държиш като мъж. не, че той не е - но това е в природата на хората. При животните слабите не оцеляват - те биват изяждани. За радост при хората е по-различно и всички може да живеем, но идиотчета като твоя съученик като чели му липсват първите седем години.
Направи това което ти казах и е почти сигурно, че ще спре да се занимава с теб. Дори ще се страхува. Нищо няма да загубиш ако го направиш - това е при самозащита, може само да спечелиш!

Като за край ще ти кажа какво най-вероятно ще стане ако не се справиш с този проблем сега - ще останеш със ниско самочувствие. няма да си борбен. След завършване на 12 клас годините минават много бързо. Това го запомни изключително добре и ако един ден се сетиш за това което съм писал, ще разбереш, че съм прав! Ако не излезеш от гимназията борбен човек, след това ще ти е изключително трудно. Следващите няколко години може да ти минат много зле и като се обърнеш - ти вече си на 25 - само 5 години преди 30.
Днес си в гимназията и най-важното е да се научиш да се справяш с такива проблеми, защото утре когато си в машината наречена Живот - няма да имаш имунитет който днес се нарича "дете" (ти си такова) и ще си провалиш бъдещето.

и последно - относно родителите. Не заплашвай идиота с родителите си! По две причини:
1 - те нищо не може да направят. най-много да говорят с директора и той да кара идиота да повтаря "вече няма да правя така" и утре ще продължи със същото защото няма акъл за друго. да не говорим, че ще станеш за подигравка. защото си почти пълнолетен, а допираш до родителите.

2 - втората причина поради която да не използваш родителите си - не забравяй това което ти казах по-горе - в момента си дете и имаш имунитет. Твоя съученик-идиот също има имунитет, затова никой нищо не му казва когато упражнява насилие над съучениците си!

За последен път ти повтарям - следващия път когато те удари/ритне или по друг начин имате физически контакт - ти го ритни между краката. Той след това няма да смее да реагира по никакъв начин и това за теб ще бъде края на мъчението!

Пожелавам ти успех, защото докато четох написаното от теб мислех, че чета моя история!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 73d41bbd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Я се стегни!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 42fcd0df16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той е лайно. Защо не си казал на учител? Казваш на полицията - тези заплахи се броят като психически тормоз и заплахи над живота. Когато униформените му се появят, ще видиш как лайнарчето ще кротне. Ако не го направи - чупиш му лайнарската муцка с камък.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 42fa23a8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Потърси помощ от родителите си, учителите или съучениците си. Това не е нормално поведение и трябва да се вземат незабавни мерки.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1886e088d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен трябва незабавно да кажеш на родителите си и да те преместят в друго училище. Недей да чакаш повече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 097549e070
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имах почти същия проблем. Вариантите са три :
1. Или смени училищата, което, ако си в някоя по-елитна паралелка, ще ти е доста проблемно
2. Казваш на някого. Примерно ако имаш някой здрав приятел, помоли го да ти помогне, да го заплаши, да му удари един. Или на възрастен - вашите, някой учител, родителите му
3. Хващаш се в ръце, учиш някакво бойно изкуство и сам решаваш проблема
Успех, дръж ни в течение

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3782b4c709
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо се държиш като жена бъди МЪЖ!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker