За нищо не ставам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За нищо не ставам?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1607 пъти
Здравейте, аз съм момче на 18, тази година ми предстой да завърша.
Винаги съм се питал "Защо не мога това? ", "Само мен ли не ме бива в нищо? "Просто в абсолютно нищо не ме бива нито имам някакъв талант. Захващал съм с какво ли не и съм се отказвал след време, защото връстниците ми се развиват и вървят нагоре, а аз седя долу на едно място.
Още по-плашещ е факта, че не знам какво да правя с живота си след като завърша, нямам мечти(или по-скоро имам една и тя е музиката, но няма да намеря нужната подкрепа от роднини и приятели, за това си мълча), миналата година се изложих брутално в училище, толкова безинтересно ми беше, не ми пукаше нито за отсъствия, нито за оценки. Тази година се стегнах. Не ме разбирайте погрешно, не съм типичния пропадняк, какъвто съм във Вашите представи сега най-вероятно. Не пуша, не пия, не обичам филмарски истории за треви и т. н. , за което съм благодарен на родителите ми, че са ме възпитали така. И сега най-воятно си представяте задръстен зубър, който едва ли не от учебниците няма време да се напие. Всъщност не, имам си приятелка от 3 години вече, но и там нещата почват да куцат, висок съм, с атлетично тяло и доста зрял изглеждам за възрастта си, но всъщност тялото е една опаковка, страх ме е от живота, от бъдещето, от това какво ме очаква. Нямам желание за нищо, понякога получавам паник атаки (най-вероятно) когато съм на места с много хора.. Преди дори ми беше неловко да ида до магазина, положението е плачевно.. Мислил съм да ида на психолог, но още не съм се решил може би.
Благодаря на хората прочели това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: da31cc9827
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си зле, имаш цел - музиката. Има хора без цели, е за тях е трудно да намерят пътя. Ти просто трябва да следваш това, което харесваш, а именно музиката. Аз като си мисля, че не знам какво харесвам, какво да кажа...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: eb75e428f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кандидатствай в музикално училище. Съвсем сериозно. Не се подценявай така, избий си глупавите мисли от главата и спри да се сравняваш с другите и постиженията им. Ти си ти, те са те. Не знаеш какво можеш да постигнеш, докато не вложиш всичко, на което си способен, за да успееш. Таланта никога не е достатъчен, всичко се постига с труд и пот :) Познат ми е метода с отказването, бях същата на твоите години, не намирах смисъл, нямах мотивация... Но в живота всичко се случва с причина и след няколко грешни стъпки, сега смея да кажа, че се занимавам с това, за което цял живот съм мечтала, а ми се струваше невъзможно. Осмели се да направиш някоя и друга грешка по пътя към целта и няма да съжаляваш. Нормално е да получаваш паник атаки като се измъчваш с подобни размисли. Живота е пред теб, гледай в перспектива и знай, че никога не е късно да се опиташ да изживееш мечтата си! И още нещо, подкрепата ти трябва да идва отвътре - понякога близките може да не те разбират или още по-лошо - да те саботират, но това не трябва да те отказва. Само ти разполагаш с живота си и ТИ самия трябва да решиш как най-добре да го изживееш.
Кураж!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e29d8fc998
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, всеки човек е различен и всеки се развива, различно. Връстниците ти могат да правят повече неща, и да са по-добри примерно. Но какво от това? Когато дойде твоето време ще се развиеш. Ще ти дам пример има бебета не 10, 11-месеца които почват да вървят и други бебета които чак почват на една годинка. Но и те прохождат нали? Не се отказвай, от това което искаш да правиш! Искаш да се занимаваш с музика ли? Ами занимавай се, хорското мнение след твоето погребение, ако родителите ти искат ще те подкрепят ако ли не, ти пак не се отказвай. Кой човек е сбъднал мечтата си като се отказал? Много хора се излагат, но това не трябва да ги спира. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker