Грешна компания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Грешна компания
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1928 пъти
Здравейте. Момиче съм на 14 години, тази година ми е първа в гимназия и както навсякъде - делим се на ''компанийки'' Та проблема ми е, че попаднах в грешна... 5 момичета сме. Толкова ми е неприятно с тях, нямате си и представа.. Първо - те са доста задръстени (не че нещо, но е така) какво разбирам под задръстени ли, ами момичета, които не излизат почти никога, но със самочувствие без граници (ако ме разбирате). Второ - съвсем различни са от мен, говорят за теми, които не ме вълнуват и затова ми е скучно с тях. И трето най-гадно е, че ми се смеят на предпочитанията.. аз слушам к-поп и метъл и гледам яой анимета (анимета с гейове). Постоянно ме базикат за това, аз се ядосвам и викам, после ми казват, че не било прилично на момиче да се държи така. Нямала съм чувство за хумор, ем съжелявам, че не се смея на неща, които никак не намирам за смешни -. - Аз не им се подигравам, че слушат чалга и песни от типа на Ariana Grande, Taylor Swift, 1D etc. и че гледат Teen Wolf, AHS и др. Всеки с предпочитанията си за Бога >. < та аз се опитвам да страня от тях и да не им говоря много (стоя до едната, две са на другия край на стаята а другата е 2 чина зад мен) и като дойде междучасие и като се струпат на чина ми всичките и ми иде да ги изгоня, правя им намеци да не идват, не се усещат, а не мога да им кажа директно и затова излизам от стаята. Ще кажете ''като не ти харесва да си с тях, махни се'' ами как да се махна, при кого да отида, има други момичета в класа естествено и какво, просто да отида при тях и да им се натрапя, не става така, не и при мен.. не съм такава. Имам чувството, че не ме харесват особено, не знам защо, може би заради различния начин на обличане и предпочитанията за музика.. та моля ви са съвет, какво да правя, не искам при тях, но не искам и да съм сама.. Съжелявам ако има грешки, моля редакторите да публикуват историята, важно е за мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1e49d69af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я кажи кое и е лошото на Суифт и на AHS???

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a0519f2bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лошото им е, 24, че са пълна помия и комерсиален боклук. Авторке, ако ти се подиграват поради тези причини, явно наистина са задръстени-стига да не си си вряла музикалния вкус насила право в лицата им. Както ти си казала "Всеки с предпочитанията си, за Бога! ". Харесва ми, че предвиждаш всяка ситуация и това, което ще ти кажем, но не можеш да стоиш неутрална за дълго време... Все трябва някога да се приобщиш към някоя "компанийка", колкото и да те е срам. Все някога и те са се присъединили към тези компании, не са се родили в тях...

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f9d5343e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не стига, че идват до теб и се опитват да се сприятелят с теб и пак си недоволна. Радвай се, че има някой, който те понася, щото на мен в класа ми падне ли ми се някоя, която слуша метъл, луда ще я направя. Неориентирани деца.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a204aec4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери си дуга компания постепенно. Не е нужно да досаждаш на някого за да те е добре. Аз също бях така в 6-ти клас и просто се спиятелих с едно момче, после с още едно и по този начин си намерих нова групичка с която да имам общи интереси и занимания. Така че търси и ще намериш. И никога недей да стоиш с хора които те дразнягт или нещо такова.
Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a204aec4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Намери си дуга компания постепенно. Не е нужно да досаждаш на някого за да те е добре. Аз също бях така в 6-ти клас и просто се спиятелих с едно момче, после с още едно и по този начин си намерих нова групичка с която да имам общи интереси и занимания. Така че търси и ще намериш. И никога недей да стоиш с хора които те дразнягт или нещо такова.
Успех :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3c0acd38b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Знаачи постепенно почни да се отдръпваш от тях, но в същото време и гледай да започнеш постепенно да общуваш и с другите момиче и дори момчета. Така по-лесно ще разбереш кой ти допада най-много. И аз бях така в началото на 8-ми клас, но постепенно едното момиче ми направи впечатление и в момента е една от най-добрите ми приятелки. Не прибързвай с решенията, не винаги първото впечатление е правилно. А за това с чалгата и Teen Wolf, не знам честно казано какво да ти кажа. Не съм особено съгласна с теб, защо примерно Teen Wolf е мнооого интересен. Просто не си го гледала и не разбираш, а за чалгата ще си замълча тъй като знам, че твърде много хора не я харесват.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: db618efdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хах, любимите ми гимназиални истории :D
А защо дружиш с тях изобщо? Много е нелепо да ревеш по сайтовете, че с "приятелките" ти нямате общи теми и не ги понасяш, а в същото време да не искаш да се откъснеш от тях. Сега ще ти кажа нещо от личен опит - напусни въпросната компания и си намери приятели с близки на твоите интереси. Казва ти го момиче, което завършва тази година и се е нагледало на какви ли не неща от този тип. По-добре сама, отколкото с неподходящи хора, нали знаеш ;)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fdd1dcce4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма нищо лошо в нещата, които те харесват, просто те са в 21 век :) В моята гимназия, който не харесва тези сериали или музика само като им ги пуснем и са пъвите фенове :) Дай си шанс и се опитай да се заинтересуваш от тези неща, защото все пак живеем в модерни времена и да не знаеш за творчеството на Тейлър Суифт... Пък след като си опитала вече и не са ти харесали, приближи към другите компании, отвори някаква тема с тях, ако са останали междучасието в стаята, и виж как ще протекат нещата :) Но ти казвам твоята компания са съвсем нормални момичета

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c4ab64329d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От авторката до №1 - на мен не ми харесват подобни неща и казах, че не им правя никакъв проблем, че харесват това, нито им се подигравам, все пак си е лично мое мнение, всеки с интересите си ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 088aafe51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гледай си yaoi-я, слушай си kpop-a и да не ти пука другите какво харесват. В сегашния ми клас запалих много хора по тези неща хаха

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 408f16bbe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами да си внимавала, като си си избирала приятелите! Някой не ти е виновен сега, а и с тези твои интереси хайте метъла както и да е и други момичета слушат, но аниметата с гейове и за мен е нещо меко казано странно да не кажа отвратително. Нормалбно да им се виждаш леко странна Имаш три варианта : а) Оставаш с тях опитваш се да намериш някакви темички, които да ви сближават, като в същото време им заявяваш, че не ти приятно да ти се подиграват за интересите, че както ти уважаваш тепния избор, така и те трябва да уважават твоя ако искате да сте приятелки и в бъдеще. б ) Оставяш ги и се опитваш да се сприятелиш с някоя от другите групички от класа или с някой от него слушащ метъл или пък с тези от другите класове. в) Теглиш майна на всичко и по цял ден стоиш сама. Ти си решаваш ж. 22

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4bed1f4881
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-добре без приятели отколкото с такива! Дори да сте с различни интереси, приятелите са затова да те разбират и да те обичат такава, каквато си! Аз също гледам Яой, гледам и AHS и чета Creepypasta, а приятелите ми са чалгари до гроб, но ме приемат каквато съм и даже ми се кефят. По-добре ги зарежи тези и си намери нови. Много бих искала да се запознаем между другото.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 55620a7f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Моите приятели слушат чалга, а аз слушам хеви метъл и гледам коренно различни сериали от техните, но точно тези различия сякаш ни сближават повече. Никога не съм се подигравала на някой от тях какво харесва и те не са го правили, да, понякога сме се шегували, но то в рамките на допустимото приятелско издразване.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3f05d55aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Може би, ако не се чувстваш добре там е добре да смениш класа, или училището. Много хора ще намерят това за тъпо, но аз знам какво е да се чувстваш на грешното място, заобиколена от грешните хора. Не мисля, че има смъсъл да се разбираш с компанията ти, каквото и да било. Очевидно е, че те дразнят адски, няма смисъл. Освен това нямате общи интереси.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f4dbf2e4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами задръстени са. Всеки ще слуша и прави каквото си иска. Аз лично обожавам класическата музика и аниметата. Никой няма да ме съди ако да да си хваща пътя.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 76d6ce8a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До коментар номер 3. Айде на мен да ми се падне една чалгарка като теб да видим кой кого.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker